şimdi yaşar hoca da yazar bu akşam:
Ben demedim mi size pazartesi,salı protesto edin diye..
alın işte...katmerlisi...
Printable View
şimdi yaşar hoca da yazar bu akşam:
Ben demedim mi size pazartesi,salı protesto edin diye..
alın işte...katmerlisi...
::: laptopa kaldım iyimi tüm bilgisayar sistemim vobla aynı anda çöktü :::
Bu sefer ben mail falan atmadım :D
[quote=sazan;129910]VOB Sistem 20 dk.
Yerim sizin oyununuzu. Kimse sizi kurtaramaz.
[URL="http://img3.imageshack.us/i/sistemvob30.png/"][IMG]http://img3.imageshack.us/img3/4341/sistemvob30.png[/IMG][/URL][/quote]
Şimdi, ben bu grafiği koyduğumdan, sistemlere güveni sarsmak için piyasayı yukarı sürecekler. (Sn VOBIX'in Senaryosu). Artarsa benden bilin.
[quote=MASTER;129913][quote=GOKHANFINDIK;129893]
Çok şık bir cevaptı bu doğrusu...Senin sorunun yazıları dikkatli okumaman...Eğer 48.000'i yukarı geçerse stop yapmak zorunda kalır ve o fiyattan longlamak zorunda kalabilirsin demek istedim...Kimsenin seni bulduğu falan da yok...Eğer bir sataşma olduğunu düşünüyorsan ilk alaycı mesajı atan da sensin...Gereksiz yere gerilmeye gerek yok...[/quote]
Tamamdır.Vob konuşuyoruz.
bu ne sacmalık ya burası Türkiye neden oluyor anlamıyorum
[QUOTE=GOKHANFINDIK;129911]Vallahi bilmiyom da arkadaşlar 2000 eksi açar bu vob.Spot delirdi.Master kardeş sen de bir zahmet iscler ile vedalaşırsın artık.Çok bilmeyin borsayı.[/QUOTE]
Gökhan sen de isyan et. (Burada küfür etme ama) 46595 i görüp 46900e toparladı sen orada kaç işlem yapıp kaç puan alırdın. Bu senin hatan değil bu sefer VOBun hatası.
utançlarından açamıyorlar..
kepazeliğe bak ki sabah vob müdürü tv deydi..
Şu saatte açılacak da demiyorlar kapanın elinde kalacak
[quote=GOKHANFINDIK;129875]Üye erişimine kapandı ise vob bu 550 deki 142 adet neden 132 adete düştü?Emir iptalini nasıl yaptı eğer erişim olmuyor ise.Çabuk cevap verin kovalar.[/quote]
o işlem benim şansa oldu :D
Neyse, sanırım toparlıycak, böylece hisselerdeki düzeltme vobdakilere silkeleme olarak yansımadan bitmiş olacak, belki bunu planladılar artık bilemiyorum, v yanlız var bişey kesinlikle...bir arıza bu kadar denk gelsin hayret dimi:) saygılar..
bence bugün vobu açamazlar yürek ister bu saatten sonra... :)