Arkadaşlar serbest emirli stoploss emri varsa 46500 e kadar çizer aşağı doğru seans başı emir iletcem oraya.
Printable View
Arkadaşlar serbest emirli stoploss emri varsa 46500 e kadar çizer aşağı doğru seans başı emir iletcem oraya.
[i]Uluslararası yatırım kuruluşu UniCredit SpA tarafından hazırlanan raporda, Rusya'da borsanın gelecek 12 ay içinde yüzde 33 değer artışı görebileceği belirtildi.[/i]
Arkadaşlar aracı kurumla konuştum aşağıda alış emriniz varsa iptal veya iyileştirme yapılıyormuş
acarlar karsılarnda engel mı var?sıkayet etsen nolcak ..olan bıze olr sadece
47525te bekleyen 145 kontrat vardı 35 kontrata düştü. Birileri işlemlerini değiştirebiliyor.
[quote=misafir;129933]bence bugün vobu açamazlar yürek ister bu saatten sonra... :)[/quote]
Esas açmayıp kapalı durması yürek ister.Gece 11 bile olsa vob açılacak bugün.Yüzde 100 açılcak.İhtimali yok kapalı durma.Türkiye para ayağa kalkar be.Sadece buradaki adamlar bizim sizin gibi ufak yatırımcı değil.Milyon dolarlık ky var burada.
[QUOTE=misafir;129933]bence bugün vobu açamazlar yürek ister bu saatten sonra... :)[/QUOTE]
Vob u açmazlarsa müdür de uzuncular adına vob oynamış olur yükselecek aynı yere gelecek beklentisi ile
yine hedef şaşırdılar ben Efendı Fenerli Göksal ların fişini çekin dedim adam lar VOB un fişini çektiler.. Bi işide dogru yapın kardeşim yaaaa...:)
Vob başkanının istifa etmesi lazım.:..:
[QUOTE=traderx;129775]sessiz sedasız 5 dakkada bir fulll şort yada long demeden şort devam:..:
yükselişi yakaladık, umarım tepeyide bulmuşuzdur:..:[/QUOTE]
zırt pırt oynanmazki bu makineyle kardeşim, burda trilyonlar dönüyor elektrik gitti sular kesildi olmazki dava etmek lazım bunları, şort devam:..:
[quote=MMO;129936]Arkadaşlar aracı kurumla konuştum aşağıda alış emriniz varsa iptal veya iyileştirme yapılıyormuş[/quote]
Erişime kapalı birşeye nasıl eriştiriyorlar aklım almıyor.Şurada 625 te emri duran neden iptal etmez bilmiyorum.Ama şimdi beni de çıkartacaklar zıvanadan.Kardeşim tam vob kapanıyor 3 dakika sonra garantiye 6 kademe veriyorlar.Manyakmıdır nedir bunlar ya.Komplo teorisi üretmek istemiyorum.Bu vob başkanımıdır her ne haltsa çeksin gitsin şu hareketlerden sonra.Rezil oldu piyasa.Piyasada artık her an kapanma riski de oluşmuş oldu.Sistem donmasından daha da beter bu.
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Kuzey Amerika'nın en büyük iletişim ekipmanları sağlayıcısı Nortel Networks Corp'un Nokia Siemens'e satılması için anlaşılan
varlıklara 650 milyon Dolar'ın üzerinde teklif veren kuruluşun olup olmayacağının görülmesi için yapılması plananan ihale
sürecine ilişkin mahkeme duruşması bugün yapılacak. Nortel tekliflerin 21 Temmuz'a kadar alınmasını ve ihalenin
24 Temmuz'da yapılmasını istiyor. Şirketin bazı kreditörleri haftasonunda sürece ilişkin bazı itirazlarda bulunmuşlardı. İtirazlar arasında süreç içinde Nokia
Siemens'in avantajlı olacağıona ilişkin eleştiriler de yer alıyor. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]*Söz konusu şirketin satışına ilişkin süreç, Nortel'in Türkiye'de faaliyet gösteren ve halka açık Netaş'ın da ortağı olması açısından takip edilmesi gerekiyor...[/SIZE][/FONT]