-
[QUOTE=traderx;128171]ben çıktım vob çökmüş havalar sıcak burda sistemler serverler kitlenmiştir:..:
sadece teknik bir arıza olarak düşündüm ama,
vob kapanmadan önce çok nadir görülecek türde bir hacim çılgınlığı oldu o arada benimde bu hacimde fiyatta bir artış olmuyor var bi işler dedim uzunları flatladim, hemen sonra 800 lere düşüyor fiyat akabinde vobu kapatmışlar o arada dow kopuyor ve açıldığında 250-300 puan gap yapmış, normal zaman olsa teknik sorun diyecem olması normal diyecem ama tüm bunları gözönüne alınca [B]acaba sistemin kapanacağından birilerinin haberimi vardıdaki işlemlerini vobun kapanmasının hemen öncesine yığdı ve hacim fazla arttı!![/B] bilmiyorum....[/QUOTE]
şüphelerim boşa değilmiş, bu seferde kapandıktan sonra garan 5-6 kademe düşüyor borsa tek tuş düşüyor, artık bu vobaşın dürüst bir şekilde çalıştığına çaycısından müdürüne kadar inanmıyorum, Allahtan doğru pozdayız.
-
Güzel yurdumun yağcı insanları...
[url]http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=10229&resimno=1[/url]
-
[URL]http://www.oyuns.com/bilardo-oyunu/[/URL]
boş kalmayın bilardo oynayın zihin açar.
-
Evet, bunlar kesin spot toparlar diye bakınıyo ama spotda oralı değil, şimdi biraz daha çakarlarsa ne olacak?
-
garanti 8 trilyon artıdan 8 trilyon eksiye geçti.
vob halen kapalı..
-
VOBAŞ ı aradım ttkom dan kaynaklı sorun varmış 15 dk içerisinde düzelebilir dediler
tel 02324811073 üye işyeri brimi barış bey
-
[QUOTE=SaNCaKTaR;129955]ondan sonra Tüm sülalesinin kulakların aşırı çınlama ıle kulak sagırlığı oluşur...dng[/QUOTE]
onlar için çok da önemli değil zaten sülalesinin kulakları uzun yıllardır işitme kaybından dolayı duymuyor
-
Obama mobama suikast dedik imkbye saldırı geldi.Ağzımı bantlasam mı ne.Böyle riskler ile borsa oynanmaz.Kepazelik.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;129944]Erişime kapalı birşeye nasıl eriştiriyorlar aklım almıyor.Şurada 625 te emri duran neden iptal etmez bilmiyorum.Ama şimdi beni de çıkartacaklar zıvanadan.Kardeşim tam vob kapanıyor 3 dakika sonra garantiye 6 kademe veriyorlar.Manyakmıdır nedir bunlar ya.Komplo teorisi üretmek istemiyorum.Bu vob başkanımıdır her ne haltsa çeksin gitsin şu hareketlerden sonra.Rezil oldu piyasa.Piyasada artık her an kapanma riski de oluşmuş oldu.Sistem donmasından daha da beter bu.[/QUOTE]
Benim arkadaş özetledi durumu :
[QUOTE]resmen ağzımızı kapatıp tecavüz ettiler.
garan 428 den 414 e indi 1 dk içinde
bunlar opsiyonları kullandılar bana kalırsa
voba sen gözünü kapat küçük kızım ananı bellicez diyip vobu dondurdular[/QUOTE]
-
[QUOTE=Larossıan;129960][URL]http://www.oyuns.com/bilardo-oyunu/[/URL]
boş kalmayın bilardo oynayın zihin açar.[/QUOTE]
Zihin kalmadı abi, akıllar ziyan oldu bikere...
-
[QUOTE=unlimitted;129949][COLOR=navy][FONT=Arial]benim kuşlardan birisi:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]"Bir soylentiye gore 3 kuruma sorusturma gelecekmis biri efg diye dedikodular var "[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
önce kendilerini soruştursunar doğru ve dürüst iş yapıyorlarmı:..:
-
[quote=fXci;129956]Ciddimi yuaw ben bılgısayarın kasasını actım elımde tornavıda vobdan hızla acmam lazım[/quote]
rahat ol fx çi bunlardan önce becerirsin sen :::