-
[quote=unlimitted;129949][COLOR=navy][FONT=Arial]benim kuşlardan birisi:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]"Bir soylentiye gore 3 kuruma sorusturma gelecekmis biri efg diye dedikodular var "[/FONT][/COLOR][/quote]
Offf offf ozaman yandı gülüm keten helva.Duyum varsa borsada kesin olur o eninde sonunda.
-
[QUOTE=Larossıan;129960][URL]http://www.oyuns.com/bilardo-oyunu/[/URL]
boş kalmayın bilardo oynayın zihin açar.[/QUOTE]
3 bant yomu abi.dng
-
Hakkaten emirler silinebiliyor madem ne iştir? düşmesin diye kademelere destek atmış sanki millet....
-
[QUOTE=unlimitted;129949][COLOR=navy][FONT=Arial]benim kuşlardan birisi:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]"Bir soylentiye gore 3 kuruma sorusturma gelecekmis biri efg diye dedikodular var "[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Haklı çıkarsa o kuşlar bir çuval buğday benden. Ama soruştuırma geçirseler de aklanır bunlar. :mad:
-
Yoksa vobaş a baskın yaptılarda bilgisayarlara ve sisteme elmi kodular yav? var bişeyler....
-
Abi soruşturmu işi doğru ise bir kere ekmek yerim ama ondan sonra bu borsayı kim sallayacak aşağı yukarı bu yerli sidiklilermi?İşte o zaman burada ekmek yenmez.Ama dedikodu varsa çok pis şeyler olacak gibi.Ne zaman dedikodu çıksa borsada hep doğru çıkıyor.
-
İzmir Telekom arandı arıza soruldu bizde arıza yok işlerini dogru yapsınlar dendi. İzmirli arkadaşlar ile konuşuldu izmirde ADSL arızası kaydı olmadıgı ögrenildi... geçmiş olsun denildi. :)
-
[QUOTE=jerfin;129951]1 saate kadar başbakan ve başbuğ basına açıklama yapacakalrmış.. onlar açıklama yapmadan açmıyorlarmış:)))[/QUOTE]
Bence spot tekrar 47472ye gelene kadar açmayacakalr. .dng
-
[quote=GOKHANFINDIK;129970]Offf offf ozaman yandı gülüm keten helva.Duyum varsa borsada kesin olur o eninde sonunda.[/quote]
asıl ben bugün mesela 17:00 gibi o kurumlara soruşturma gelir de, piyasa yarın sabah zart diye 44.000e fukara sümüğü gibi yapışırsa gelecek yorumları merak ediyorum.
-
[quote=bull market;129974]Yoksa vobaş a baskın yaptılarda bilgisayarlara ve sisteme elmi kodular yav? var bişeyler....[/quote]
Vobaş sitesine de girilmiyor.Kesin var birşeylerrr.VObix o kuşlara ben 1 kamyon yem alırım sen ne diyon ya..lelele.kom
-
işlemciyi ramlari hdd ki ekran kartını herbişeyi söktüm yeniden taktım çalışıyor sımdı :::
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;129965]Obama mobama suikast dedik imkbye saldırı geldi.Ağzımı bantlasam mı ne.Böyle riskler ile borsa oynanmaz.Kepazelik.[/QUOTE]
Hah şöyleee