-
[QUOTE=SaNCaKTaR;129976]İzmir Telekom arandı arıza soruldu bizde arıza yok işlerini dogru yapsınlar dendi. İzmirli arkadaşlar ile konuşuldu izmirde ADSL arızası kaydı olmadıgı ögrenildi... geçmiş olsun denildi. :)[/QUOTE]
ben sorunsuz bağlanabiliyorsam nete sabahtan beri sorun yok demekki,
açıklama bile yapmıyorlar şu sebepten dolayı diye hep yalan tam yalan.
-
[QUOTE=fXci;129980]işlemciyi ramlari hdd ki ekran kartını herbişeyi söktüm yeniden taktım çalışıyor sımdı :::[/QUOTE]
Gnelde işlemci ısınmasından çöker. Ben termal macun geçen ay işlemciyi temizleyip yeniden macunladım. Bazen de ekran akrtının aşırı ısınması sorun yaratıyor. Yatay kasa var bende kasa kapağının üstünde buz kalıbı var soğutucu oalrak.
-
Seansın kapanmasını bekleyecekler galiba.
-
[quote=traderx;129971]3 bant yomu abi.dng[/quote],
Salak bilgisayarı aldatması kolay oluyor 7-7 olduğunda sotaya kalmamak için topu sakat yere sallıyom mantofonda vuruyor sota yakalarsam aynen içerde.::::::
-
VOBaş ınn dellama muduru yalvarıyormuş alın yukarı yoksa öpucekler beni diye cienbisiiiiieee de olayda hiç bahsedılmıyor bu arada n hılmetse...cete
-
[QUOTE=bull market;129974]Yoksa vobaş a baskın yaptılarda bilgisayarlara ve sisteme elmi kodular yav? var bişeyler....[/QUOTE]
Aşğıda sözde güvenlik var ama ilk girdiğimde nereye dedi voba deim ikincisinde elimi kolumu sallaya sallaya girdim. VOB ofislerinin kapğıalrı da açık bazılarının içinde insan bile yojtu o zamanlar. NE zamnalr geön yıl Ağustos gibi.
-
Vay be salak değilmiş aynı hareketi oda bana uyguladı uyanık.:confused:
-
niye ? uzun pozisyon açıyo diyemi ?.. e bende uzun açıyorum banada soruşturma açarlarmı acaba :)
-
Tamam o zaman operasyon başlamıştır kesin, tez uçurun üçkağıt yapanların kelleleriniiii:)
Nitelikli dolandırıcılık yapan kaç kişi sizce tahmin yapalım:)
Ben derim 250-300 kişi var bunlar....
-
[QUOTE=Larossıan;129985],
Salak bilgisayarı aldatması kolay oluyor 7-7 olduğunda sotaya kalmamak için topu sakat yere sallıyom mantofonda vuruyor sota yakalarsam aynen içerde.::::::[/QUOTE]
ben mynetten oynuyorum üyeler karşılıkı oynayabiliyor çok zevkli oluyor:::
-
[QUOTE=Larossıan;129988]Vay be salak değilmiş aynı hareketi oda bana uyguladı uyanık.:confused:[/QUOTE]
Şimdi 700 puanlık dirtek gibi insek aşağıya kocaoğlan direnebilir mi sukoyar mı? Genelde bu tür sert düşüşler çoğu ssitemi hemen sata geçiriyor da o yüzden sordum.
-
ya efg ye sorustrma acsalar o adam nası gelır buraya daha..yada sonra efg kımle ıslem yapar..ne bılym bana ck olası gelmıo..he bu vadeyı kurtarırlar mıs gıbı short olarak ama sonra ..?