Vob'da bu seviyelerden spottaki malımı hedge amaçlı bir miktar Short yaptım.Sistem sata geçti böyle bir gaptan sonra buna bakmanın da ne kadar anlamı varsa artık...Yok böyle bir rezalet gerçekten de...
Printable View
Vob'da bu seviyelerden spottaki malımı hedge amaçlı bir miktar Short yaptım.Sistem sata geçti böyle bir gaptan sonra buna bakmanın da ne kadar anlamı varsa artık...Yok böyle bir rezalet gerçekten de...
Kocaoğlanı tekrar ala çevirecekler
47 -47 dedik muradımıza erdik flat
Kocaoğlan pembe oğlan anlamam ben geceye shortum.
bı kac gune anlarız dertlerının ne oldgunu giden paramz oldu herzamnkı gıbı..sonra da sen cık dolap yok dıe tv de konus..allah nası bılıosa ole yapsın.bırılerı kaybettı dıye adaletszce, sadece kendı pozısyonunudan dolayı sevınen varsa da allah onu da ıslah etsin..kimn bu sopa altnda kalcagı bellı olmaz
dow bu gece eksi kapar. fdowda sabah eksi olur. geceye full short
ahenk bozuldu bi kere..
şimdi dow bu gece 8500 üstünde kapanış yaparsa bunlar yarın kaldıkları yerden devam eder ki yarın haziran vadenin son günü.
gelde karar ver..
güzelim günün içine ettiler..
[QUOTE=marakes;130082]bı kac gune anlarız dertlerının ne oldgunu giden paramz oldu herzamnkı gıbı..sonra da sen cık dolap yok dıe tv de konus..allah nası bılıosa ole yapsın.bırılerı kaybettı dıye adaletszce, sadece kendı pozısyonunudan dolayı sevınen varsa da allah onu da ıslah etsin..kimn bu sopa altnda kalcagı bellı olmaz[/QUOTE]
Konuştuğun günün akşamı olsun bir de bu olay .dng
525 full şort...en fulünden...
[quote=VOBiX;130085]Konuştuğun günün akşamı olsun bir de bu olay .dng[/quote]
hic sorma..ayarlanmıs tezgah..doktorun kulagını cınlattık adam ıntıkam mı aldrdı nedir..
haziran vade makas ayağına şortum 175 den
ağustos vade longum 250 den yurtdışı hatırına
cümleten geçmiş olsun !
iyi akşamlar..