ağustos vadede bende short girdim geceye... spotu çok bozdular, dow iyi bile kapatsa yarın fazla yukarı çekebileceklerini sanmıyorum..
Printable View
ağustos vadede bende short girdim geceye... spotu çok bozdular, dow iyi bile kapatsa yarın fazla yukarı çekebileceklerini sanmıyorum..
[QUOTE=YAVUZHAN;130084]ahenk bozuldu bi kere..
şimdi dow bu gece 8500 üstünde kapanış yaparsa bunlar yarın kaldıkları yerden devam eder ki yarın haziran vadenin son günü.
gelde karar ver..
güzelim günün içine ettiler..[/QUOTE]
HAziran da shortlar avantajlı. En azından 600 puanlık fark kapanacak yarın akşama. HAziran vadeyi spot açılana kadar Ağustos kadar çok alamazlar.
Tekrar geçmiş olsun, ben geceye short, hayırlı akşamlar...
[quote=YAVUZHAN;130084]ahenk bozuldu bi kere..
şimdi dow bu gece 8500 üstünde kapanış yaparsa bunlar yarın kaldıkları yerden devam eder ki yarın haziran vadenin son günü.
gelde karar ver..
güzelim günün içine ettiler..[/quote]
Abim güzelim günde çok güzel dönüş sinyali geldi.Temmuzda şelalenin tadına varın bence.Bu kadar basit bu işler.
çok üzülmüştüm erken kapadığım longlara yerine koydum..uzun devam
Ağustos vade full short geceye girdim:)
Şimdi yarın gaplı aşağıya açılış olursa oradan kısa periyod al sinyali beklerim, olmazsa zaten spot satışa devam edebilirde, yarın Türkiyenin verileri var, ben şahsen çok kötü bekliyorum, 2009 ilk çeyrek makinalar sustu çalışmadı, beklenenden çok ama çok daha vahim bir ekonomik manzara var, çevremde doğru dürüst çalışan işletme kalmadı, saygılar....
[quote=jerfin;130090]ağustos vadede bende short girdim geceye... spotu çok bozdular, dow iyi bile kapatsa yarın fazla yukarı çekebileceklerini sanmıyorum..[/quote]
Beynime gelen net sat sinyalini bir Allah bir ben bilirim.Yarın güzelce geçirecekler şimdiden alışsın herkes.:D:D
normal sartlarda poz kapamaz hatta long kalırdım.ama ben spotu gosterge tutuyorum..cok hacimli barlarla geldı satıslar..korktum vala..anorml bı durm havası olstu kı muhtemelen dusundurulmek ıstenen bu ..eger dogru dusunosam bu longculara yarar..ama bı taraftan da ıs garan ak fena satıs yedı..para gırslerı cıkıs a döndü..3 trılyon cıkıs gozukuo ama 10 trılyonluk tcell artsı var bı de onu notrlesenız garan ak ve ıs de nerdeyse 30 trılyon cıkıs var..bılmıorm tebdekı maymun bıreysel de olabılır 8 mılyon lotluk basan adam da yatırımcı olmaz ya gercı..
hehe herkeş şort ii..
1000 puan kardan 500 puan zarar..benimle ilgili olmayan durumdan dolayı.....
haram zıkım olsun......
bu oyunun içindeki tüm pezevenklere.......
ilk alacagım 1500 puan kıçlarına girsin.........
kısa geceye
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=130042&postcount=3338[/url]
Bu mesajınızı yeni gördüm, sn mbm nin yazdığı sonradan değiştirilen malum mesajla benim mesajımı alıntı yapmışsın. Buradaki amacın nedir? Delikanlı gibi söyler misin?
P.M. gönderdim, cevabını bekliyorum...
[quote=GOKHANFINDIK;130093]Abim güzelim günde çok güzel dönüş sinyali geldi.Temmuzda şelalenin tadına varın bence.Bu kadar basit bu işler.[/quote]
herkesin sinyal alma tarzı farklıdır gökhan.yiğit-yoğurt hesabı..
benim stobum 47725 ti,fiyatta 47850.kapanmadan önce tabi..
açıldığında fiyat 47 bin altına sarktı..
ahengin bozulması normal değilmi ?