-
eğer VOB veya IMKB ikisinden birinde arıza şu bu v.s. ile işlem durduğunda diğerinde de otomatik olarak işlemlere ara verilmezse biz bu kepazeliği daha çok yaşarız.
hatta inanması güç belki ama yarın yine aynı rezilliğin olmayacağını kimse garanti edemez.
artık her pozda acaba VOB kapanır mı korkusuda bizimle.bugün olan rezillik yarında olabilir haftaya da olabilir her an olabilir.
bunun tek çaresi 2 piyasanın aynı anda işleme girip kapatılmasıdır böyle durumlarda.yoksa çok ütülürüz biz daha...
-
YA yönetim mbm niye yasaklandı?
tepkisini sinirini belli etti diyemi
herkesin ağzına doladığı günlük hayatta diline yerleştirdiği kelimeler buraya yazılıncamı ayıp oluyor.
Zaten herkes sinirli gergin
Bu sitenin sahibi kim, yöneticisi kim, moderatörü kim. Bi belli etsinler kendilerini hele.
Burası demokrasiylemi yönetiliyor yoksa teokrasiylemi
Yoksa vahşibatı forumumu.......???
Sen mbm nin avukatımısın diyenlere cevap??
Aynı şey 3 hafta önce benim başıma da geldi.
-
[quote=marakes;130112]yok be kardeşim..ne degıscekkı sacma bı acıklama gelır ıste yıne..tren devam eder..serefsız takımı bunlar..bgun 4 kere matrıks gıttı..en son da 17.04 de oldu..dedım tamam artk yamulduk ıyıce gelmezse..bnların hıcbırı tesaduf degıl..hala spottan cıkıp vob a gelen adam var..bunlar carpma makınesı gıbı..bı de ısın ılgnc tarafı..gelenlerın cogu short acmaya gelıo mus..bı kac aracı kurumla konustm da yenı gelıp de poz acan musteırler ıcn ole bıse dedıler..ne bılıyım..eger bole bıse varsa dusus musus hayal olur..eskı zırveyı de goruruz eylul falan demeden..sımdı bunun ustune bı dusus lazım ki herkes tamam zırve gorduk desin..zaten mıllet ac shortlamaya..sonra yıne yukarı dıyorum ben..[/quote]
sevgili marakes, yarın ben de yükseleceğini düşünüyorum. ama bu, bugün olan şeyi açıklamaz. bu iş böyle yapılmaz. buna "kahpelik" deyip geçmek olmaz.
ben bugünden itibaren VOBda işlem yaptığım tutarı 1/3'e indiriyorum.
bu benim tavır şeklim.
okyanusta damlasın diyenler olacaktır. umurumda mı?
ama bir tavır sergilemezsem, durumu kabullenmiş olurum ki, kabullenmeyeceğim. doğru bildiğim şeyi kendi bildiğim şekilde savunacağım.
dün "EFG köpek gibi alıyor, bir sebebi olmalı, bu yükseliş normal değil,sebepsiz" diyen (çoğu shortçu) insanlara "burası VOB, zemin kaygan vs. diyen arkadaşlar arasında bugün "ne şerefsizlik böyle şey mi olur" türünden mesajlar atanlar var.
ikisi aynı şey değil diyenler çıkacaktır. ama benim düşünceme göre çok da farklı şey değildir.
dünkü ondan önceki günkü yükseliş ne kadar "kanunlar" çerçevesindeyse, görülecek ki, bugünkü olay da "kanunlar" çerçevesinde olmuştur.
birinde para kazanıyorsunuz diye susarsanız, diğerinde ses çıkarmaya hakkınız olmaz...
"kanuna" öyle bir uydururlar ki, şaşar kalırsınız.
şahsi fikrimdir...
-
Sövsen yasaklanacan, başka şey etsen gene yasaklanacan ne etmeli ............ etmeli diyem bari yasaklanmam o zaman belkim mbm yasaklandı bişeyde dememişti ama yazık valla.:o:rolleyes:Merak etmeyin yarın shorttan çıkartırız be arkadaşlar.
-
bugun ozel bı durum var..yonetım bı kerecık de olayları daha objektıf degerlendırsn lutfen.bunu yapmak ıcn porfesor olmaya gerek yokkı durum analızı yapıcaksınız..herkesın kalıtesı bellı zaten capulcu adam yok burda.ve de burda kımse an ı gelsın de kufur edelım dıe beklemıo..ama cogumuzun canı yandı..hem de yok yere..bıraz tepkı verdık dıe hemen yasaklıycaksanız benı de ekleyın o lısteye..mbm abi haklı bı tepkı vermıstır..atesın usutne benzın dokmek nıye???
-
[quote=unlimitted;130117]sevgili marakes, yarın ben de yükseleceğini düşünüyorum. ama bu, bugün olan şeyi açıklamaz. bu iş böyle yapılmaz. buna "kahpelik" deyip geçmek olmaz.
bu benim tavır şeklim.
ama bir tavır sergilemezsem, durumu kabullenmiş olurum ki, kabullenmeyeceğim. doğru bildiğim şeyi kendi bildiğim şekilde savunacağım.
dün "EFG köpek gibi alıyor, bir sebebi olmalı, bu yükseliş normal değil,sebepsiz" diyen (çoğu shortçu) insanlara "burası VOB, zemin kaygan vs. diyen arkadaşlar arasında bugün "ne şerefsizlik böyle şey mi olur" türünden mesajlar atanlar var.
ikisi aynı şey değil diyenler çıkacaktır. ama benim düşünceme göre çok da farklı şey değildir.
dünkü ondan önceki günkü yükseliş ne kadar "kanunlar" çerçevesindeyse, görülecek ki, bugünkü olay da "kanunlar" çerçevesinde olmuştur.
birinde para kazanıyorsunuz diye susarsanız, diğerinde ses çıkarmaya hakkınız olmaz...
şahsi fikrimdir...[/quote]
sonuna kadar katılıyorum..ben bı kac gun ızleyıp vob da ıslem yapıp yapmıycagımı da gozden gecırıcem artık..haybeden zarar yazdık..tabıkı kurallara uygun..ama vob un kapanması uygun olan..vob kapalı ıken spotun bılınclı acık olması ve oraya basılması degıl..bu kadar da olmaz ya yazıklar olsun..bu dolabı cevıren gün yuzu gormesın..adam gıbı kapama da pıyasayı bakalım nası oluo sankı onceden bole seyler vardı sımdı bı de bu cıktı..
-
[quote=QUEEN;130094]çok üzülmüştüm erken kapadığım longlara yerine koydum..uzun devam[/quote]
Hani beni bekliyordun.Benden full long lafı çıktımı.:D:D
-
söven arkadaş forumdaki birisine sövmedi.tamam küfür falan hoş değil ama forum yönetimi en azından bugün anlayış göstermeli.
bende sövmemek için zor tuttum kendimi.sonuçta hiç yere para kaybettik.sinirlenmek normal.
bugün olanı EFG nin soluksuz almasıyla piyasayı tutmasıyla bir tutmayın arkadaş.o zaman EFG alırken piyasa açık SHORT san yaparsın STOP unu dönersin uzuna inat ediyorsan suçu EFG ye atmanın alemi yok.evet oyunu dürüst oyanmıyorlar ama sende onlar gibi olacaksın elinden geldiğince uyacaksın. ya da tası tarağı toplayıp başka diyara.
ama bugün olanda elin kolun bağlı.terste kalan kurbanlık koyun gibi sırasını bekledi.arada dağlar kadar fark var.
-
[quote=jerfin;130106]vob'un kapanmasıyla beraber o nasıl veriştir, garan'a ve diğer bankalara... teb 3 kademeye verdi bir anda yaa... n'oldu anlamadım.. kapanışta yurtdışının çıkışına da kayıtsız kaldı.. bir tarafı çok kötü terse getirme hareketleri bunlar, ama hangi tarafı..!!! yarın anlarız artık...[/quote]
Bu alıcı buldum geçirdim demek jerfin.Öyle 2.10 açan garantiyi nereye 2.34 yapıyon sen.Adamı düdüklerler böyle.:::Bugün eksi olması yetti spotun.Vob kendini kandırıyor.Dow falan komple eksi beklentim var.Dow eksi olmasa da ben o garantiyi gördüm ya bundan sonra hergece shorttur benim için.Beni dow da ilgilendirmez.Garanti bankasında filmler dönüyor sabahtan beri.Bizim dolar da artıyor.Pis kitleyecekler imkb ye.O güçlü ayakları geçti artık.Ayuluğum tuttu ama vob27000ken değil.48000 iken.
-
mbm yasaklanması kaldırılsın mbm tepkide haklıdır diyen arkadaşlar lütfen katılsın.Yönetimde bunu dikkate alsın.
-
[QUOTE=unlimitted;130117]sevgili marakes, yarın ben de yükseleceğini düşünüyorum. ama bu, bugün olan şeyi açıklamaz. bu iş böyle yapılmaz. buna "kahpelik" deyip geçmek olmaz.
bu benim tavır şeklim.
şahsi fikrimdir...[/QUOTE]
Ben de sizinle aynı fikirdeyim ama sadece bir konuda farklı düşünüyorum. Bugünkü şerefsizlik vobun kapanması ya da açıldığında 800 puan aşağıdan açılması değildi bence. Söylediğiniz gibi bunların hepsi olabilir. Bence asıl şerefsizlik vob un kapandığında imkb nin açık olması idi. Zaten imkb açık olmasa açıldığında bu kadar aşağıdan açılmazdı vob.
-
[quote=marakes;130107]ben tabana gıdıo dıe korktum vala..ilk defa ıslem yaparken bı korku aldı benı bugun..tak ak verıyo adam..dıbe kadar verse nolcak..sebebı varmı yok..alırken var mı o da yok..ama benım fıkrım her ne kadar poz suz da olsam da bu hareket longculara yarar..[/quote]
Nasılsa yarın verecek tak tak.Ne güzel kapama fırsatı verdiler işte vobta.Anlayana.Millet zarar etmişmiş vob kapanmışmış.Hiç umrumda olmaz benim.Kime girdi ise 1000 puan önüne baksın yoluna devam etsin.Vob bu ağlamak sızlamak yok.Eğer vob öyle yada böyle kapandı ise bile spotta garanti isc akbanka kitlemelerinin nedeni bu olamaz.Bal gibi verebildikleri kadar köküne kadar derine indiler sattılar bugün.