IF(VOBAS shuts down VOB, VOBu bombala, Sisteme BAK)
süper..bayıldım..
Printable View
IF(VOBAS shuts down VOB, VOBu bombala, Sisteme BAK)
süper..bayıldım..
[QUOTE=HeLLiM;130133]Sn vobrtader şikayet mesajları gelince ilk işim şikayet edilen mesaja bakmak oldu ve sonra ilk küfürü okuyup önceki mesajlarıda okuyunca genel bir gerginlik protestosu oldugunu anladım ve mesajı kendim sildim ,sn mbm'ye ceza vermedim. İkinci kez tekrarlanınca vermek zorunda kaldım. Ceza verilmeseydi ozamanda neden biz ceza alıyoruz sn mbm almıyor denilmezmiydi.[/QUOTE]
Bu sefer kimse öyle bir tepkide bulunmaz sanırım sn. hellim. Bence sn.mbm nin cezası kaldırılsın...
[quote=Larossıan;130118]Sövsen yasaklanacan, başka şey etsen gene yasaklanacan ne etmeli ............ etmeli diyem bari yasaklanmam o zaman belkim mbm yasaklandı bişeyde dememişti ama yazık valla.:o:rolleyes:Merak etmeyin yarın shorttan çıkartırız be arkadaşlar.[/quote]
Tabi birşey de dememişti doğru diyorsunuz tabi birşey demedi.Yapmayın ya iki kere kalayladı adam.İlla kalaylamak istiyorsanız Osman forum açtı yakında oraya geçecem ben.Güzelce kalaylarsınız orada.İsteyen gelir.
evet hellim hanıım kaldırılsın mbm abinin cezası..
[quote=marakes;130120]sonuna kadar katılıyorum..ben bı kac gun ızleyıp vob da ıslem yapıp yapmıycagımı da gozden gecırıcem artık..haybeden zarar yazdık..tabıkı kurallara uygun..ama vob un kapanması uygun olan..vob kapalı ıken spotun bılınclı acık olması ve oraya basılması degıl..bu kadar da olmaz ya yazıklar olsun..bu dolabı cevıren gün yuzu gormesın..adam gıbı kapama da pıyasayı bakalım nası oluo sankı onceden bole seyler vardı sımdı bı de bu cıktı..[/quote]
Abi emin ol shorttum o spotun satışına korkudan tir tir titrerdim.Çünkü taban olacak gibi gidiyordu.Ben başbakana falan birşey oldu sandım ama bunlara birşey yapılmaz.Kimse birşey yapamaz.İnternet ortamında olacak hep böyle.Long olsam da üzülürdüm ama elden gelmez birşey.
[quote=GOKHANFINDIK;130142]Tabi birşey de dememişti doğru diyorsunuz tabi birşey demedi.Yapmayın ya iki kere kalayladı adam.İlla kalaylamak istiyorsanız Osman forum açtı yakında oraya geçecem ben.Güzelce kalaylarsınız orada.İsteyen gelir.[/quote]
Gökhan senide savunduk kardeşim niye öyle diyorsun haklıysan arkandayız.:D
[quote=GOKHANFINDIK;130144]Abi emin ol shorttum o spotun satışına korkudan tir tir titrerdim.Çünkü taban olacak gibi gidiyordu.Ben başbakana falan birşey oldu sandım ama bunlara birşey yapılmaz.Kimse birşey yapamaz.İnternet ortamında olacak hep böyle.Long olsam da üzülürdüm ama elden gelmez birşey.[/quote]
ben long dum zararı kabullendım..yapcak bıse yok kurt koyunde bagırcam desen ancak gırtlagından kuzu sesi çıkar..dedgım gıbı 2 kurum muhabbetı ne kadar da sacma gelse de olması muhtemel.adamlar satıs ypamak ıcn vob u kapattrmslar guzelce..spot fena kapattı..bence onemlı noktaları kırdı..pıyasadan 30 trıl parayı da cıkardılar..tcell dekı gırısle artıda bıraktılar..bı muddet satıs gelıcektır..ama sonrası artık daha uzun bı yukselısın ılk adımları olur ..efg sorustrma yıycekmıs sanmıom o çapta biri olsun tr de..adam dukkanın sahibi..ne dıycen nıe bole ısletıosun dıe cezamı kesıcen..adam kurallara uygn calsıyo..:(
hem sonra ben de sunu anlamadım gokhan..ınsanlar sana gore haksız olsa da kendılerınce haklı oldukları ıcn bu tip bi tepki veriolar..senın kufur ettgın zamanları da yazılanları da bılıorum ben..aynı ortam degıl su ankı..degerlendırmenı buna gore yap..
[QUOTE=marakes;130143]evet hellim hanıım kaldırılsın mbm abinin cezası..[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;130141]Bu sefer kimse öyle bir tepkide bulunmaz sanırım sn. hellim. Bence sn.mbm nin cezası kaldırılsın...[/QUOTE]
Tamam ozaman.Sonradan bana kızmayın lütfen.:)
[QUOTE=HeLLiM;130133]Sn vobrtader şikayet mesajları gelince ilk işim şikayet edilen mesaja bakmak oldu ve sonra ilk küfürü okuyup önceki mesajlarıda okuyunca genel bir gerginlik protestosu oldugunu anladım ve mesajı kendim sildim ,sn mbm'ye ceza vermedim. İkinci kez tekrarlanınca vermek zorunda kaldım. Ceza verilmeseydi ozamanda neden biz ceza alıyoruz sn mbm almıyor denilmezmiydi.[/QUOTE]
yememiş içmemiş gidip bunu da şikayet eden varya forumda şu durumda ne diyim.
[quote=QUEEN;130129]dowu 8500 üstünde görünce dayanamadım..:D:Dsistemlerinde yarısı satta..şöyle düşündüm..sabah böyle gap olsa kısalırmıydım diye..ağustos 800 filan açsaydı elim tuştaydı satcaktım..baktım olanlar olmuş.long dedim..ama bir haber gelebilir..mgk den ..ondan tırsıyorum..sen geçerdin uzuna ..ne güzel kısaydın tepeden..
mağdur olan arkadaşlar için üzgünüm..kumarhane hemde hileli..spot kapansaydı bişey olmazdı..[/quote]
Beni short bırakan son güne 600 puan üstte girmek bu kadar net.Yarın anlaşılır net yön.Temmuz ayında bence imkb de şelale olacak.Bugün net sinyal geldi imkbye.
[QUOTE=HeLLiM;130147]Tamam ozaman.Sonradan bana kızmayın lütfen.:)[/QUOTE]
başka zaman olza tamem küfüre karşıyım emme sindi asıl kufuru vobas etti bize::: çok denks sn ceo hellim..
[quote=HeLLiM;130147]Tamam ozaman.Sonradan bana kızmayın lütfen.:)[/quote]
kızılcak bıse yok hellim hanım..durumun vehameti ,verilen tepkıler ortada..hala bunu gormezden gelıp bundan sıkayet eden kısı de kendınden utansın..goren de sanır kı burda sabah aksam dunyaya kalay atılıyo..