-
[quote=marakes;130132]allahım sabır ver...neden sattılar sa sattılar..sen de kazandın tama o da guzel.ama bırak da kaybeden de napcagını kendı dusunsun.normal sartlar altnda bı kayıp degıl bu.sikayet de ondan zaten.bosu bosuna gergınlık ckarmaktan baska ıse yaramaz bu yazılar..[/quote]
İyi abi güzelce yazın geri verirler para belki.Allah Allah söylüyorum hergün ayrı bir terane ile millet şikayet ediyor ya.Allah Allah vob kötü biryer sistemler donuyor güzel güvenli değil.Beğenmeyen dow dax ve paritelere aksın.Burada riskler çoğaldı.
-
[quote=fXci;130150]......çok denks sn [B]ceo[/B] hellim..[/quote]
ceo deel bi kere ceorita :::
-
küfüre cogumuz gibi ben de karşıyım..seviyeili ortamlarda da bunun paylasılmaması taraftarıym..her zaman da karsısındayım;ancak keyfe keder yapıldgı zamanlarda..insanın canı yanınca bı de haksızlıga karsı gelemıosa napcagını sasırır..gozonunde bulundurmanız gereken bu..olayları degerlendırırken herkese ait acıdan bakabılmek..
-
[quote=enorton;130126]Ben de sizinle aynı fikirdeyim ama sadece bir konuda farklı düşünüyorum. Bugünkü şerefsizlik vobun kapanması ya da açıldığında 800 puan aşağıdan açılması değildi bence. Söylediğiniz gibi bunların hepsi olabilir. Bence asıl şerefsizlik vob un kapandığında imkb nin açık olması idi. Zaten imkb açık olmasa açıldığında bu kadar aşağıdan açılmazdı vob.[/quote]
sn enorton,
yazınızı okuduğumda, benim bugün olanları kısmen de olsa haklı gördüğüm gibi bir izlenim edindiğinizi anlıyorum.
sn Seyyah'ın da yazısını okuduğumla birleştirince, demek ki yanlış anlaşılmışım diyorum.
bakış açısı burada önemlidir.
benim bakış açım, kanunların yetersizliğini savunurken, nalıncı keseri türü yorumlarsanız, yanlış yaparsınız. geçen gün sn Astatin'in bir yazısında söylediği gibi, "bu kanunsuz durum bana yarıyor, kalsın, bu kanunsuz durum bana yaramıyor, zarar ettirdi tukaka" demek olmaz şeklinde...
iki durumu karıştırmayın, birinde isteğinizle shortluyorsunuz, longlayabilirsiniz vs demiş sn. Seyyah.
karşılaştırırkenki bakış açınız, "ikisi de kanunlara, sözleşmelere aykırı mı kardeşim? hayır." şeklinde olursa -ki açıkçası elimizde başka şekil yoktur, sadece yorumlar vardır- durum aynıdır. ikisi de kanunidir ve söyleyecek tek laf olmaz.
DSI'nin FED 2007 sonunda 0,75 baz puan indirim yapmadan 45 dakika önce 25.000 kontrat alarak soluksuz longlamasını kanuni ve normal buluyorsanız, bugünkü hareketi de kanuni ve normal bulmak zorundasınızdır. çünkü kanunlara ve sözleşmelere aykırı bir tarafı yoktur.
sözleşmeler, mahkeme evrakıdır. işler tıkırında giderken kimse sözleşme vs açıp bakmaz zaten. açılıp bakılacağı günler böyle günlerdir ve orada yazanın sadece sizin hakkınızı korumasını bekleyemezsiniz.
EFG'nin sebepsiz/soluksuz almasını da o sözleşmeye sokmaz da bundan para kazandıkça susarsanız, sözleşmede yazan herşeyi kabullenmiş olursunuz ki emin olun sözleşmenizde telekom arızaları kurumumuza ait değildir yazar...
not: lütfen verilen örneğe takılmayın. EFGnin "sebepsiz" yere 100.000 kontrat alması bizim gördüğümüz buzdağının üst kısmıdır. herkesçe bilindiği için bu örneği verip duruyorum.
-
[quote=HeLLiM;130133]Sn vobrtader şikayet mesajları gelince ilk işim şikayet edilen mesaja bakmak oldu ve sonra ilk küfürü okuyup önceki mesajlarıda okuyunca genel bir gerginlik protestosu oldugunu anladım ve mesajı kendim sildim ,sn mbm'ye ceza vermedim. İkinci kez tekrarlanınca vermek zorunda kaldım. Ceza verilmeseydi ozamanda neden biz ceza alıyoruz sn mbm almıyor denilmezmiydi.[/quote]
Bakıyorum mesaj falan siliyorsunuz Hellim hanım biz yazınca anında basıyorlar 2 gün 3 gün cezayı.İlk gördüğünüzde de verecektiniz ceza.Ya hep ilk gördüğünüzde verin yada hiç vermeyin.Benim yazımı gördüğünde ilk niye bastın cezayı.Silmeyi yeğlemedin.
-
[QUOTE=Vob Trader;130148]yememiş içmemiş gidip bunu da şikayet eden varya forumda şu durumda ne diyim.[/QUOTE]
[QUOTE=marakes;130151]kızılcak bıse yok hellim hanım..durumun vehameti ,verilen tepkıler ortada..hala bunu gormezden gelıp bundan sıkayet eden kısı de kendınden utansın..goren de sanır kı burda sabah aksam dunyaya kalay atılıyo..[/QUOTE]
Bence şikayet eden ceza alsın :::
-
[quote=GOKHANFINDIK;130152]İyi abi güzelce yazın geri verirler para belki.Allah Allah söylüyorum hergün ayrı bir terane ile millet şikayet ediyor ya.Allah Allah vob kötü biryer sistemler donuyor güzel güvenli değil.Beğenmeyen dow dax ve paritelere aksın.Burada riskler çoğaldı.[/quote]
sen gıt o gunlerde yaz o zaman gokhan..bugun baskası ıle karstrma dıyorum hala aynı seyı soluosun..bırak da napcagımıza bız karar verelım olur mu?nıye bu kadar tahamulsuzsun kendı fıkrının dısndakı fıkırlere...bunlar senı gelsıtrmez aksıne daraltır..kendın ıcn dıkkat et derim..olur ben yazıym zaten hedefım de acaba bellı bı yazı sayısına ulasırsam paramı gerı verırler mı ...tek dusncem bu.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;130149]Beni short bırakan son güne 600 puan üstte girmek bu kadar net.Yarın anlaşılır net yön.Temmuz ayında bence imkb de şelale olacak.Bugün net sinyal geldi imkbye.[/QUOTE]
aslına bakarsan ben gün içi satış bekliyodum ..düzeltme bağabında..kapanış yine dow açılınca yukardan tahmin ediyordum..trend için daha bişey belli değil..dönüş sinyali için erken.. düştükçe alıyolar.. hele şu vade bitsin az daha yukarı yapar..ama dow 9000lere giderse bilmiyorm valla burası nice olur..
-
[quote=Larossıan;130135]Bu sefer demezdik çünkü haklıydı birdahaki sefer olsun sayın Hellim mesajları silmekle kalsın olay lütfen.
Saygılarımla...[/quote]
Kim dedi haklı olduğunu bu sefer?Kim karar veriyor haklı olduğuna?Ben burada yatay piyasa var diye kimseye hakaret etmedim 2 gün yazamadım.Kimse haklı maklı değil.Herkes çekecek cezasını.Ben hem 2 kere de küfretmedim.Ana avrat da sövmedim.
-
Bence forumda ayrı bi konu açılsın.isim ve kimlik belirtilmeden isteyen istediği kadar kalaylasın.aşırıya kaçmamak şartıyla .zaten burada yazan insanların arkadaşlıkları da sanal da olsa burada oluşuyor. herkes içini döksün rahatlasın .dng bir çeşit zinir ztres atma konusu .boks. :D iyi olmaz mı???
-
[quote=GOKHANFINDIK;130160]Kim dedi haklı olduğunu bu sefer?Kim karar veriyor haklı olduğuna?Ben burada yatay piyasa var diye kimseye hakaret etmedim 2 gün yazamadım.Kimse haklı maklı değil.Herkes çekecek cezasını.Ben hem 2 kere de küfretmedim.Ana avrat da sövmedim.[/quote]
Oy birliğiyle alındı karar.:cool:Demokrasi çoğunluk ne derse.
-
[quote=marakes;130137]guzel kardesım sen yok muydn bugun pıyasada..ne oldugun gormedın mı?adam alenı vob u kapadı spota basıp vob da mılte kıtlemek ıcn..bu normal degıl..sen benım ne anlatmak ıstedgjmı anlamıosun yada anlamak ıstemıosun..pıyasa dustu cıktı dıe degıl bu sozler..gecen de aynısı oldu..ama fark 200 puan dı ..haybeden zarar..nıe bırı canı ıstıo kapatrıyo vob u..sonra cek zararı..bu işin kuralı bu mu yanı..bole mı olmalı..kımsenın de aglayıp zırladgı yok..benım sıkayet ettgm sey bagımlı 2 pıyasanın bırının kapanınca dıgerının acık olması..[/quote]
Peki o zaman bu adamlar vobu kapayacağına vobu 1000 puan aşağı alamazlarmıydı güzelce kitleyip?Bu vobu kapama tamamen şehir efsanesi.Hergün başka şeyler çıkıyor.Sistem gitmiş kardeşim bu kadar basit.Vobix de diyecek şimdi ne kadar çok py yi savunuyorsun.Yoksa x man senmisin.üüü:..::..::o:D:DErgenekondan alınacam haa.:)