-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;130156]Bakıyorum mesaj falan siliyorsunuz Hellim hanım biz yazınca anında basıyorlar 2 gün 3 gün cezayı.İlk gördüğünüzde de verecektiniz ceza.Ya hep ilk gördüğünüzde verin yada hiç vermeyin.Benim yazımı gördüğünde ilk niye bastın cezayı.Silmeyi yeğlemedin.[/QUOTE]
ülem saa daha naapsın :D alemsin he
-
[quote=marakes;130139]2 kurum demıskı bız emır ıletemıoruz..baba 2 kurum kım oldgunu sız tahmn edın artık..sonra da vob kapatılmıs..[/quote]
Eee al işte birisi de diyor üstte vobu kapattılar spottan mal çaktılar.Off bunların sonu gelmez.
-
arkadaşlar teşekür ediyorum...
benim yazıp yazmamam önemli değil....
ortada bir haksızlık var.... ve bu haksızlığa karşı söylediklerim az bile..
sn hellim...
cezamın devamını istiyorum...
saygılar........
-
düşüş için dow dan medet ummamak lazım gıbı gelıo bana..dusersek kendı ıcımızdekı sebeplerle dusucez
-
[quote=enorton;130141]Bu sefer kimse öyle bir tepkide bulunmaz sanırım sn. hellim. Bence sn.mbm nin cezası kaldırılsın...[/quote]
Ben bulunurum abi aslan gibi buradayım.Herkes cezasını çeksin.Tesbih jerfin yolluyor.:..:Zaten yazmıyor kendisi çok nadir yazıyor.Ben böyle bir küfür görmekten rahatsız oldum napacaz şimdi?:..::D:D
-
[quote=Larossıan;130145]Gökhan senide savunduk kardeşim niye öyle diyorsun haklıysan arkandayız.:D[/quote]
Savunmak açtırmadı birşey değişmedi.Abi en güzeli bakın benim düşüncem aslında en güzeli şudur isteyen istediğini yazsın.Ben burada o engellenmiş küfrünü eleştirmiyorum.Ufak şeyler yüzünden milletin engellenmesinden en çok ağzı yanan benim.Hiç engellenmesin ama anlamıyorsa yönetim ben napayım.
-
[quote=GOKHANFINDIK;130163]Peki o zaman bu adamlar vobu kapayacağına vobu 1000 puan aşağı alamazlarmıydı güzelce kitleyip?Bu vobu kapama tamamen şehir efsanesi.Hergün başka şeyler çıkıyor.Sistem gitmiş kardeşim bu kadar basit.Vobix de diyecek şimdi ne kadar çok py yi savunuyorsun.Yoksa x man senmisin.üüü:..::..::o:D:DErgenekondan alınacam haa.:)[/quote]
yemedı demekkı..maksat korku vermek ole bassa adam kımse tırsmaz aksıne bı de ellernde mal kalırdı..o yuzden bole yapmslardır..yoksa adam aynı gunde 3500 4000 puan da oynatmıstı hatrlıorm yakın zamanda..neyse bosa konusmayalım bence ..bakıs acılarımız farklı bu konuda uzatıp da bı de ben kalay yemıym ayaküstü..benım duydugum da o ıste..admalar emır ıletemıorz dıe kapattrms güya..sonra da bırılerı spota cakms..bı kere adamlar dogru olsa arıza telekomdan kaynaklanıo demezler telefonda..telekom da bız de o yonde bı arıza yokdıo cunku aynı anda..
-
[QUOTE=unlimitted;130155]sn enorton,
yazınızı okuduğumda, benim bugün olanları kısmen de olsa haklı gördüğüm gibi bir izlenim edindiğinizi anlıyorum.
sn Seyyah'ın da yazısını okuduğumla birleştirince, demek ki yanlış anlaşılmışım diyorum.[/QUOTE]
Yo ben sizi yanlış anlamadım sn.unlimitted. Ben aslında Gökhan gibi düşünüyorum. Burası Türkiye mesela ben sebepsiz işten çıkarıldım, işten çıkarılmam yanıma kar kaldı. Bir sürü para verip avukat tuttum ama kaybettim. Çünkü ülkede iş kanunu işçiyi değil işvereni koruyor. Gökhan da diyor ki; ağlayıp durma bu iş dünyası böyle şerefsiz. Git kendine yeni iş bul, zararını çıkar. Ben de böyle düşünüyorum artık. Sistem donar, platform donar. Bunlara alıştık. Bunlar bu piyasanın malesef içinde. Bunlardan şikayet edip sızlanmanın bir mantığı yok bence. Bence bugün asıl konu vobun kapanması değil, vob kapanmışken imkb ye birden sebepsiz satış gelmesidir. Bunu engellemenin en iyi yolu da imkbyi de kapatmaktır.
Sakın benim bu tür olaylar karşısında kızmadığım hatta tiksinmediğim anlaşılmasın. Ama malesef içinde bulunduğumuz piyasa bu.
-
[quote=marakes;130146]ben long dum zararı kabullendım..yapcak bıse yok kurt koyunde bagırcam desen ancak gırtlagından kuzu sesi çıkar..dedgım gıbı 2 kurum muhabbetı ne kadar da sacma gelse de olması muhtemel.adamlar satıs ypamak ıcn vob u kapattrmslar guzelce..spot fena kapattı..bence onemlı noktaları kırdı..pıyasadan 30 trıl parayı da cıkardılar..tcell dekı gırısle artıda bıraktılar..bı muddet satıs gelıcektır..ama sonrası artık daha uzun bı yukselısın ılk adımları olur ..efg sorustrma yıycekmıs sanmıom o çapta biri olsun tr de..adam dukkanın sahibi..ne dıycen nıe bole ısletıosun dıe cezamı kesıcen..adam kurallara uygn calsıyo..:(
hem sonra ben de sunu anlamadım gokhan..ınsanlar sana gore haksız olsa da kendılerınce haklı oldukları ıcn bu tip bi tepki veriolar..senın kufur ettgın zamanları da yazılanları da bılıorum ben..aynı ortam degıl su ankı..degerlendırmenı buna gore yap..[/quote]
İyi abi çok sinirleniyor hemen herkes.Ben isterim burada komple efg ye gelen geçen kalaylasın ama öyle hak haram olsun zehir zıkkım olsun.Kimin hakkını kime haram ediyorsunuz.Düğmeye basarken banamı soruyor bu millet.Karşında short açan adam da imf riski alıyor imf haberi gelse longçular paramı ödeyecek shortçulara.Kimsenin kimsede hakkı yok.Short açmış adam senin cebindekini piyasa şartları ile almış ortada hak diye birşey yok.Hertürlü riski kabul etmişsin demektir o düğmeye bastı isen.
-
[quote=HeLLiM;130147]Tamam ozaman.Sonradan bana kızmayın lütfen.:)[/quote]
Bakıyorum Hellim hanım milletvekilleri gibi dokunulmazlık zırhı falan vermeye başladınız.Çok adilsiniz.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;130163][B]Peki o zaman bu adamlar vobu kapayacağına vobu 1000 puan aşağı alamazlarmıydı güzelce kitleyip?[/B]Bu vobu kapama tamamen şehir efsanesi.Hergün başka şeyler çıkıyor.Sistem gitmiş kardeşim bu kadar basit.Vobix de diyecek şimdi ne kadar çok py yi savunuyorsun.Yoksa x man senmisin.üüü:..::..::o:D:DErgenekondan alınacam haa.:)[/QUOTE]
Evet ben de aynı şeyi düşünüyorum, geçen gün hiç sebepsiz aynı barda 800 puan aşağı geldik. PY isterse herşeyi yapar. Tekrar etmek gerekirse benim kızdığım konu vob kapanmışken imkb nin kapanmaması idi... Sanırım bunun olmamasının nedeni de çift başlılık ve bunun için mevzuatta düzenleme gerekir diye düşünüyorum.
-
enteresan bir tesadüf ve içinizden bana kızacaklar olacaktır belli ki ama;
bugünkü küfür olaydan zerre kadar farkı yoktur VOB'daki bu durumun.
küfür (kime edilirse edilsin) forum kurallarına aykırıdır ve cezası bellidir.
içinizden mbm'im haklı olduğunu düşünmeniz bir şeyi değiştirmez, değiştirmemeli. kurallara aykırı mı? evet, aykırı.
kurallarda bu tür esneklik yaparsanız, kaos başlar. kanun, kural,nizam bunun için vardır.
bir tarafta başkası yaptığında ceza,trink.
ama sırf mbm'in haklı olduğunu savunan çoğunluk olduğu için onun cezasının kaldırılması da trink.
bana göre yanlıştır.
mbm'in haksız olduğunu düşündüğüm için değil.
kuralların herkese eşit olarak uygulanmasının doğru olduğunu düşündüğüm için.
bu ceza kaldırılması olayı yarın başka birisi size küfür ettiğinde büyük çoğunluk "ama haklıydı abi küfür etmekte" derse tepkiniz ne olacak?
demokrasi bu değildir sn Larossian. çünkü demokrasi kurallara uymayı da gerektirir.
çoğunluktan doğan gücünüzü forum kurallarını değiştirmeye yönelik kullanıp değiştirtmeyi başarırsanız, işte onun adı demokrasidir.
kural orada öyle yazarken çoğunluk rica ettiği için ceza kaldırılması, sadece çifte standarttır.
bugün yeterince görüş açıkladım. gerisi gereksiz olur. herkese iyi akşamlar.