-
[quote=marakes;130179]sen neden alınıosn ustune?bı alalhn kulu da cıkıp shortcuların kazandıgı haram olsun gıbı bı laf ettı mı ?herkes dıle getrdı ıste burda sorun vob kapalıyken ımkb nın acık bırakılması..o yuzden yanlıs seyı savunuosun..longcu shortcu olayı deıgl bu..ben sen neden kazandın sen neden kaybetmedn demıyorum..ben neden bole arkadan vuruyolar dıyorum..arkadan vuran sen mısn?benm bıldgım degılsın..o zaman neden sen cevap verıosun o suclamalara..özunde soyledgım bu.yoksa herkes bılıo nerde dans ettıgını..acık olsun 1000 puan bassın adam elbet mıllet bı yerde poz degstrır..ma sen kapa sonra da kafana gore oyna..ıste o zaman bıraz yazıcaz tepkı verıcez ..kusura bakma artık kafanı sısırdıysek.[/quote]
Zehir zıkkım olsun lafları kime gidiyor ki?Kaybedenler longçu ise shortçulara gidiyor.İmkb artsa tavana çizseler sizde eminim buraya gelip kapansaydı keşke imkb derdiniz.Tabi tabi.Arkadan vurmadılar da ne oldu 43500 yukarı kırıldı seans içinde 2000 puan arttık demediklerini bırakmadılar.Millete bahane çok.Ben niye alınıyorum bu hurafelerden bıktım da o yüzden.
-
olan oldu artık önümüze bakalımm..bu dow bugun yarın göcerrr..:D
-
[quote=BOSNALI;130180]Burada normal bir yatırım soz konusu degil Gokhan kardes..!
ewet LONG ve SHORT kımse kımseye zorla actırmıyor.. olay Etik dısı hareketlere maruz bırakılması ımkb 'nin... adamların teknesıne bınıyorsan adamlar senı ındırmek icin ya sert satıs yapıyorlar karsı bacakdan yada sistemi kilitliyorlar ardından gaplı dusus.. bu olaylar bitmez burada.. VOB denetlenmedıkce ,kontrol altında tutulmadıkca kumarhanedekı poker masasından farksızdır benım gozumde.. bende Vob oynuyorum ama bu pıyasada vob dan para kazanmak deve ye hendek atlatmakdan daha zor oldugu bı gercek.. cunku neye ve kıme gore hareket edıyor bılemıyorsunuz, yurt dısını takmıyor , adamlar uzun poz da dıyorsunuz takaslara bakıyorsunuz , karsı bacakdan bi aracı kurumdan short acıyorlar 1000 puan kapatıyorlar vs.. spot lar vob hatta bir sonrakı kontrat bile bagımsız hareket edıyor, sanki Körebe oynuyoruz ... bole olmaz bu işler.. birileri 100 bin kontrat hic gereksiz long acıyorsa takip edilmeli sorgulanmalı.. manipüle edecegi bes belli cunku..[/quote]
Yok abi Türkiyede hiç uğraşmayın kimse sorgulamaz onları.En iyisi deve güdülmüyorsa rızkı başka yerde aramak.Bak ne güzel geçen bir kardeşimiz gitti hayırlı haberlerini bekliyoruz fdow fdax ve paritelerden.Görecez nasıl sonuç.
-
Bugün 48000 den satılır, tatile çıkılır demiştim bazıları alay etmişti :D Acemi şansı :D Bu arada MBM yasaklanmasın lütfen yazsın bugün istisna bir gün.
-
işin [B]kesin çözümü özelleştirme.[/B]..imkb ve vob mutlaka özelleşmeli..bakın o zaman böyle teknik hatalar vs. oluyor mu..adamlara tonlarca tazminat ödettirirler..
malesef kamu böyle..işi bilmeyen tevekkulcu ,yoz adamlar günü kurtarma derdinde...cidden buralarda çalışan adamların çok profesyonel olduğunu mu sanıyorsunuz..bunların tercihinde işi bilmekten ziyade,siyasi görüşleri ve bidatları önemlidir...yoksa daha bu adamlardan çooook cekeriz..kimseyide dava edemezsiniz..kimi kime dava ediyon..kamuyu dava etmek kolay değil..
-
[quote=QUEEN;130184]hakkaten hazmedilir durum değğil .. elini kolunu bağla yap yapacağını..isyan etmemek mümkün değil..zararım olsaydı içim acırdı heralde..gece gapinde kendin alıyorsun riski..burda zorla içine itildiğin durum var..bilerek o kadar satış yapıldıki düşük açsın..adilerr[/quote]
Hayır o bir ordino idi ve bu kitlemenin devamı gelecek.Düşük açılmasını istediler ise eğer hani bu adamlar longtu ne oldu 100 000 poz bitti shorta mı döndüler de düşük açması işlerine gelsin?Ee shorttular ise nerde hani efg longtu?Demekki kimsenin elinde değil olay.Bilerek düşük falan istemedi.Birinin artık yeter dedi canına tak etti kapandı pozlarını yada açığa sattı.Ben kardeşim 500 milyonluk portföyümün 100 milyonunu boşaltacam kim ne diyecek.İşine geliyorsa karşılasınlar.Hikayeeee.
-
[quote=GOKHANFINDIK;130190]Zehir zıkkım olsun lafları kime gidiyor ki?Kaybedenler longçu ise shortçulara gidiyor.İmkb artsa tavana çizseler sizde eminim buraya gelip kapansaydı keşke imkb derdiniz.Tabi tabi.Arkadan vurmadılar da ne oldu 43500 yukarı kırıldı seans içinde 2000 puan arttık demediklerini bırakmadılar.Millete bahane çok.Ben niye alınıyorum bu hurafelerden bıktım da o yüzden.[/quote]
ben adres gosterıyorm guzel kardesım.sen ustune alınıosan o senın problemın..ben pozısyonel konusmuorum..lafım ortada ve net...sana kendımı ıspat etmeye ugrascak da degılım..sen herseyı bıldgın masalına kendın ınan ama benı ınandırmaya calısma nolur....herkes bıseler bılıo herkes de her bıldgını reklam ederek mıleltın gozune sokarak kımseye bıse ıspat gayretınde degıl..olanlar da olabılr ben onlara saygı duyarım herkesın kulvarı farklı..benım kımseye ıspat derdım yok ben ekstreye bakarım artı ısem benım ıcn yeterlı..ama sadece kendı ısıme gelıo dıe de yanlısa dogru dıycek degılım...hurafe dedgın seyı gozumuzun ıcne sokarak yaptılar daha da bıse ypamalarına gerek yok zaten..o mu bu mu dıye bısey yok olan ortada ..bi de bu gune kadar pıyasa hareketlerınden sıkayet etms degılım..o kadar da kaybetmeme ragmen..ama bu baska bı durum..benı o dedıgın herseyden sıkayet eden grupla karstrma sana zahmet..
-
bı de ben sunu savunuyorum..bu yenı bı longun cıddı adımı harekettır..1 gunde 500 puan dustu dıye short cıktı dıye de long cıgırtkanlıgı yapcak degılım.evet adamlar uzunda..bu da short arttrma long dokme hareketıdır..devamı gelıcektır ama yenıden yukselmek ıcn dusmek ıcn degıl...
-
spk ve alt birimde çalışanlar çok iyi para(maaş)alırlar.adamların umurunda bile değil.buralar kamu azaldığından dolayı siyasilerin arpalığı oldu...(birde trt var).arpalıktanda bu kadar etik kural,hizmet olur..
kamu bankasına bakın ,özelleşen bankaya bakın.
-
[quote=SaNCaKTaR;130189]size katılmamak münkün değil ablası..işin birde başka yönü var. vobaş kapalı iken ilk ugrayacakları durağın 47500 olacagını oraya 10 sn takılacagını tahmın ettım. emri girdim. o ana kadar çalışan aracı kurum programı vobaş ın açılmasına saniyeler kala çalışmaz oldu. tahmınım tutdu ama işe yaramadı giden 600 puan a oldu saglık olsun allahtan bu gun flat kalma kararım a uymuş oldum böylelikle..kazanan kaybeden birlik içinde olmadıkca kazanan ben kazanıyorum sen bilmedıgınden kaybediyorsun havasından kurtuldugu gün biz her şeyi adam ederizzzz. atdan düşenin halini anca başka düşen anlar...svg.[/quote]
Abi kendim için söyliyim sana 1000 kere attan düştüm 1001 kere kalkma nedenim sanırım piyasada sadece fiyata odaklanmam.Habermiş bağlantı gitmişmiş yok manipülasyon yapmışmış.Banane ya akşam giren miktar bana girip çıkıyor.Para eksilince ben söylensem ne olacak.Burak Gerçek de yazmış manipüle ediyorlar diye ama müsterilerinde short yönünde ısrarcı davrandığı ortaya çıktı.Analist arkadaşlar ya onlar ille bilecekler.Geçiniz efenim bunları.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;130195]Hayır o bir ordino idi ve bu kitlemenin devamı gelecek.Düşük açılmasını istediler ise eğer hani bu adamlar longtu ne oldu 100 000 poz bitti shorta mı döndüler de düşük açması işlerine gelsin?Ee shorttular ise nerde hani efg longtu?Demekki kimsenin elinde değil olay.Bilerek düşük falan istemedi.Birinin artık yeter dedi canına tak etti kapandı pozlarını yada açığa sattı.Ben kardeşim 500 milyonluk portföyümün 100 milyonunu boşaltacam kim ne diyecek.İşine geliyorsa karşılasınlar.Hikayeeee.[/QUOTE]
düşürüp almadıkları ne malum..anlık panikleyenlerin parası gitti..adamlar long diye.. hiç düşmeyecek demedi kimse..ne canına tak etcek.. köşeye sıkıştırdı çoğunluk longdu.. aldı paralarını bu kadar basit..zirve görüldü diye bişey yok... belki...sonra anlıycaz..
-
[quote=SaNCaKTaR;130191]olan oldu artık önümüze bakalımm..bu dow bugun yarın göcerrr..:D[/quote]
Bizim imkb yi göcürcek olan şey dow olmayacak.Bu akşam gelen sert satış artık kırılım yapmıştır.Bundan sonra güç bulamayacak endeks daha.Her an satış gelir korkusu ile orası denenmeyecek bile.Hergece short.:D:o