-
[quote=GOKHANFINDIK;130201]Bizim imkb yi göcürcek olan şey dow olmayacak.Bu akşam gelen sert satış artık kırılım yapmıştır.Bundan sonra güç bulamayacak endeks daha.Her an satış gelir korkusu ile orası denenmeyecek bile.Hergece short.:D:o[/quote]
maşallah formundasın....allah bozmasın N diyelimm.. yatay kalmasında her iki yön olurr.. hedefım olan puanı bulayım arkama bile bakmam....:..:
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;130190]Zehir zıkkım olsun lafları kime gidiyor ki?[B]Kaybedenler longçu ise shortçulara gidiyor.[/B]İmkb artsa tavana çizseler sizde eminim buraya gelip kapansaydı keşke imkb derdiniz.Tabi tabi.Arkadan vurmadılar da ne oldu 43500 yukarı kırıldı seans içinde 2000 puan arttık demediklerini bırakmadılar.Millete bahane çok.Ben niye alınıyorum bu hurafelerden bıktım da o yüzden.[/QUOTE]
Bugün bi aklı evvel de shortçuların karları alınıp longçulara verilirse adalet sağlanmış olur diyordu .dng
-
[quote=marakes;130197]bı de ben sunu savunuyorum..bu yenı bı longun cıddı adımı harekettır..1 gunde 500 puan dustu dıye short cıktı dıye de long cıgırtkanlıgı yapcak degılım.evet adamlar uzunda..bu da short arttrma long dokme hareketıdır..devamı gelıcektır ama yenıden yukselmek ıcn dusmek ıcn degıl...[/quote]
Vob buradan 40000 e gitse şimdi longçuları dökmek için düşmüş olacaz demi?Yeniden yükselmek için mi düşmüş olacaz?Ona bakılırsa vob 75000 den 27000 e düştü yeniden yükselmek için düştü.Bugün bu piyasa tepe buldu imkb için yeniden yükselme başka bahara kaldı.Bütün şartlar oluştu bugün dönüş için ve dönecez.Yeniden yükselme işine bakarız 40000 ler görelim hele vobta.47975 e bu vob değsin yarın burada cinayet çıkarya.Nereye değdiriyon sen.:..::o:DDeğerse de zaten en önce longu alan ben olurum burada.Aslında spota öyle çakmaları da teknik ama onu şimdi anlatamam burada.Alıcılar azalır satıcılar hem de önceden almışlar da ümitlerini keserler.Bunlar hep teknik borsanın mantığı bu zaten.Sonra hurra herkes satar.Yarından sonra da öyle olacak.Fazlalık büyüklerle beraber satma isteğine geçince panik daha da büyüyecek.
-
[quote=QUEEN;130200]düşürüp almadıkları ne malum..anlık panikleyenlerin parası gitti..adamlar long diye.. hiç düşmeyecek demedi kimse..ne canına tak etcek.. köşeye sıkıştırdı çoğunluk longdu.. aldı paralarını bu kadar basit..zirve görüldü diye bişey yok... belki...sonra anlıycaz..[/quote]
Ben bugün anladım aplam bence zirve imkb heryer artsa da artmayacak.Çok ciddi idi o satış.Onun kaldırılması zor artık imkbde 37000 seviyesi dirençtir.Yarın garantiyi 34ten alanlar satarlar panik başlar.
-
[QUOTE=enorton;130203]Bugün bi aklı evvel de shortçuların karları alınıp longçulara verilirse adalet sağlanmış olur diyordu .dng[/QUOTE]
paskal nasıl:)
bugünlerde canavar gibi..Allah aşkına ilham mı geldi..:)cuma günü dedin..haftasonu sistem yapacagım..tak diye ortaya paskal çıktı..iyiyerden yakaldı yine...brv
-
[quote=GOKHANFINDIK;130204]Vob buradan 40000 e gitse şimdi longçuları dökmek için düşmüş olacaz demi?Yeniden yükselmek için mi düşmüş olacaz?Ona bakılırsa vob 75000 den 27000 e düştü yeniden yükselmek için düştü.Bugün bu piyasa tepe buldu imkb için yeniden yükselme başka bahara kaldı.Bütün şartlar oluştu bugün dönüş için ve dönecez.Yeniden yükselme işine bakarız 40000 ler görelim hele vobta.47975 e bu vob değsin yarın burada cinayet çıkarya.Nereye değdiriyon sen.:..::o:DDeğerse de zaten en önce longu alan ben olurum burada.Aslında spota öyle çakmaları da teknik ama onu şimdi anlatamam burada.Alıcılar azalır satıcılar hem de önceden almışlar da ümitlerini keserler.Bunlar hep teknik borsanın mantığı bu zaten.Sonra hurra herkes satar.Yarından sonra da öyle olacak.Fazlalık büyüklerle beraber satma isteğine geçince panik daha da büyüyecek.[/quote]
bence ole ..bıraz dusucekkı bırılerı dusus trendı sansın.yanı ole ole bı %5 8 arası dussek bu yeterlı olr.ama malıyetler altı olmıycaktır bu rakam..sen aynı lafı hergun 45 kere tekrar edıosun zaten ..bense ole her saıye uctuk kactık olduk bıttık demıyorum..bu da benım yorumum..ben yanılırsam az yanılırım..benım endısem yok..yarın degıcek demıyorum zaten..ben bu hareketı bılerek korkutma olarak algılaldım..bole verme olmaz.adam 1000 puan bıle basmadı ..ben teknıkten de anlamam :)pıyasadakı algıya ıstınaden konusuyorum..artık gorucez short long farketmez bı yone bakarız..ben de long dıye tepınıp duserse de yerımde otrmıycam bu pıyasanın kanunu bu..
-
[quote=enorton;130203]Bugün bi aklı evvel de shortçuların karları alınıp longçulara verilirse adalet sağlanmış olur diyordu .dng[/quote]
o da sacma da..en fazla su olurdu gapı onlemek ıcn..kaldgı yerden baslardı..yada dedıgn gıbı ımkb acık kalmamalıyıdı..neyse olan oldu artk..yenı fılme hazırlancaz:)
-
normal şartlda bakarsak;bugünkü hareket dönüşdü..yüksek hacimle hisseler en yüksek yerlerden neredeyse eksiye geçtiler....[B]bu çok net satış baskısıdır..[/B]
-
[quote=enorton;130203]Bugün bi aklı evvel de shortçuların karları alınıp longçulara verilirse adalet sağlanmış olur diyordu .dng[/quote]
Ben bu namussuzlar gidip de vade sonunu bu fiyattan uzlaştırırlar diye düşündüm bir ara.Sonra baktım milyon dolarlık adamlar var adamı öperler be.Vobun anayasası belli.Terör saldırısı deprem falan filan olmadan zor bu işler.Eşşek gibi açarlar piyasayı.Taban bile olsa tıpış tıpış karlar geçer.:D:o
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;130205]Ben bugün anladım aplam bence zirve imkb heryer artsa da artmayacak.Çok ciddi idi o satış.Onun kaldırılması zor artık imkbde 37000 seviyesi dirençtir.Yarın garantiyi 34ten alanlar satarlar panik başlar.[/QUOTE]
hele şu vade bi bitsinde bakarız shorta..:)longum ben gökan uzlaşcam bunlarla..stop var ama..
-
ama bı taraftan da spot fena dagıldı..zaten ona ıstınaden pozısyonsuz kaldım..bu normal bı satıs degldı cokertıler resmen
-
[quote=marakes;130207]bence ole ..bıraz dusucekkı bırılerı dusus trendı sansın.yanı ole ole bı %5 8 arası dussek bu yeterlı olr.ama malıyetler altı olmıycaktır bu rakam..sen aynı lafı hergun 45 kere tekrar edıosun zaten ..bense ole her saıye uctuk kactık olduk bıttık demıyorum..bu da benım yorumum..ben yanılırsam az yanılırım..benım endısem yok..yarın degıcek demıyorum zaten..ben bu hareketı bılerek korkutma olarak algılaldım..bole verme olmaz.adam 1000 puan bıle basmadı ..ben teknıkten de anlamam :)pıyasadakı algıya ıstınaden konusuyorum..artık gorucez short long farketmez bı yone bakarız..ben de long dıye tepınıp duserse de yerımde otrmıycam bu pıyasanın kanunu bu..[/quote]
Abi ben long short olurum esas.Ama kedi mama yemez her zaman.3 etti bu götür 850 puan çak.Götür çak.En son bugün 1200 puan çaktılar.Yine tam 850 puanda kapandık.Bu imkb heryer artsın artmayacaz.