-
[QUOTE=abka;130206]paskal nasıl:)
bugünlerde canavar gibi..Allah aşkına ilham mı geldi..:)cuma günü dedin..haftasonu sistem yapacagım..tak diye ortaya paskal çıktı..iyiyerden yakaldı yine...brv[/QUOTE]
Yok abi aslında iyi yakalayamadı ama şükür tabiki... 47525 ten sat verdi, ondan sonra 525 bi daha görülmedi :) 975 e kadar yükseldik, işlem yapmadım tabiki. En son 625 e kadar geriledi, sonra malum vob kapandı. Bu iş en çok Pascal a yaradı :D Benim eski kullandığım sistem alt yapısı üzerinde yeni bir kısıt ekledim ve opt yaptırdım. Maşallahı var şuanda...
-
[quote=GOKHANFINDIK;130213]Abi ben long short olurum esas.Ama kedi mama yemez her zaman.3 etti bu götür 850 puan çak.Götür çak.En son bugün 1200 puan çaktılar.Yine tam 850 puanda kapandık.Bu imkb heryer artsın artmayacaz.[/quote]
bakıcaz artık gökhan..yönlendırme yapamıadıgmza gore yöne uyucaz..sabaha belı olr hersey su vade dukkanı bı kapansın da hele..bakalım ne der durmlar..
-
[quote=enorton;130214]Yok abi aslında iyi yakalayamadı ama şükür tabiki... 47525 ten sat verdi, ondan sonra 525 bi daha görülmedi :) 975 e kadar yükseldik, işlem yapmadım tabiki. En son 625 e kadar geriledi, sonra malum vob kapandı. Bu iş en çok Pascal a yaradı :D Benim eski kullandığım sistem alt yapısı üzerinde yeni bir kısıt ekledim ve opt yaptırdım. Maşallahı var şuanda...[/quote]
sımdı ogrendım kPattıranlardan bırı senmıssn:)sırf sıstem calıssn dogru dıe.dngsistemın namı yürüsün..
-
[quote=enorton;130214]Yok abi aslında iyi yakalayamadı ama şükür tabiki... 47525 ten sat verdi, ondan sonra 525 bi daha görülmedi :) 975 e kadar yükseldik, işlem yapmadım tabiki. En son 625 e kadar geriledi, sonra malum vob kapandı. Bu iş en çok Pascal a yaradı :D Benim eski kullandığım sistem alt yapısı üzerinde yeni bir kısıt ekledim ve opt yaptırdım. Maşallahı var şuanda...[/quote]
Ben demedim mi bugün arkamızda Pascal amca var.Ben yarın ağustosa geçip 30 ağustos zafer bayramından önce uzlaşacam o pozla.::::..::..:.dng
-
vobas a benım avatarı atıym bari..bı daha bole bıse olrsa sızde buna benzeyın diyim..maıle cevap yok daha..bakalım ne dıycekler:)
-
[quote=marakes;130216]sımdı ogrendım kPattıranlardan bırı senmıssn:)sırf sıstem calıssn dogru dıe.dngsistemın namı yürüsün..[/quote]
Kapattıran o da acaba teb yatırımdan çakan malı kim onu da merak etmiyom değil.:..:üüü:D
-
dow 2 saatdir 8 puanda dönüp duruyor..karar verme aşamasında mı..
-
kanımca mayısda beklediğimiz düşüş temmuz-agustosda olacak..dikkat edin son 3 yıldır tem-agustosda [B]tam panik dip görüyoruz[/B]..
-
[quote=abka;130220]dow 2 saatdir 8 puanda dönüp duruyor..karar verme aşamasında mı..[/quote]
Türkiyede fiş çekmişler acaba bizde çeksekmi diye düşünüyorlar...:..:
-
[quote=GOKHANFINDIK;130219]Kapattıran o da acaba teb yatırımdan çakan malı kim onu da merak etmiyom değil.:..:üüü:D[/quote]
teb genelde citi karsılıgı calsıyo..muhtemelen cıtideki amca dır..cinai şebekenin elemanı oldgu kesin..adam az degıl 4 kademe vurduu..
-
dow 8590 direnç var ..ordan dönerse cetvelle çizilmiş obo olcak..
-
[quote=abka;130221]kanımca mayısda beklediğimiz düşüş temmuz-agustosda olacak..dikkat edin son 3 yıldır tem-agustosda [B]tam panik dip görüyoruz[/B]..[/quote]
Çok iyi dikkat ettim şimdi 3 temmuz 2008 en dip olmuş geçen sene hareket ağustosun 8inde bitmiş dillere destan ralli olmuş.2 temmuz 2007 borsa 46917.24 temmuz 2007 ralli bitmiş borsa 56309 olmuş.17 temmuz 2006 borsa dip 32195.Ağustos18 38787.Dediğiniz 3 sene hep ralli olmuş temmuz ağustosta.Doğru yazın.