-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;130225]Çok iyi dikkat ettim şimdi 3 temmuz 2008 en dip olmuş geçen sene hareket ağustosun 8inde bitmiş dillere destan ralli olmuş.2 temmuz 2007 borsa 46917.24 temmuz 2007 ralli bitmiş borsa 56309 olmuş.17 temmuz 2006 borsa dip 32195.Ağustos18 38787.Dediğiniz 3 sene hep ralli olmuş temmuz ağustosta.Doğru yazın.[/QUOTE]
2006 da temmuzda 14 temmuz olsa gerek dip oldu..
2007 agustosda dip oldu(öncesinde seçim rallisi vardı ama 18 agustosda dip oldu)
2008 2-3 temmuzda dip oldu..
süstelik 3 yıldada belli düşülerden sonra bile dip oldu..sözün özü:[B]temmuz veya agustosda max satış noktaları test edilmiş..mesele bu..şimdi max alışlardayız.günlük ve haftalık olarak..[/B]
-
yazık oldu longunu kapayanlara
yarın şelale falan olmayacağı belli oldu zaten tepeden 1550 puan düştükten sonra nasıl bir çılgınca alım geldi orada ben ok dedim
yarın kaldığımız yerden devam ederiz
böyle olaylı vadesonunun finalide güzel olacak
-
Sistem kapanmadanvob 47700 den uyardık 47 ye çok hızlı düşecez diye biz elimizden geleni yaptık :)
-
vobun haftalık grafiğine bakmak gerekir 16 tane yeşil bar
böyle bir grafik sadece değişimlerde olur
bu uzun vadede trend değişimi demektir. yaşanan tüm sancılar bundan.
ben bile 46.300 üzerini beklemiyordum ama beklentim tradimin önüne geçmedi tabiiki...
yenibir trend başladı. değişime ayak sürümek olmaz. ne demişler ne en güçlüler ne en zekiler hayatta kalır sadece değişime ayak uydurabilenler hayatta kalabilir.
-
[quote=sovalye;130227]yazık oldu longunu kapayanlara
yarın şelale falan olmayacağı belli oldu zaten tepeden 1550 puan düştükten sonra nasıl bir çılgınca alım geldi orada ben ok dedim
yarın kaldığımız yerden devam ederiz
böyle olaylı vadesonunun finalide güzel olacak[/quote]
Hayır abi bu sefer olmayacak.Bu sefer yükseliş bitti.Artık imkb artmayacak.Belli olmadı şelale falan olmayacağı yarın.Yarın açıldıktan sonra da belli olmayacak.Ama şimdi den artmayacağımız belli.Heryer uçsun imkb artmayacak.Niye dersen sadece önceki hareketler derim.Bu garip zaten bir tek geçmişteki hareketlere güveniyor.üüü:..:
-
[quote=clark;130228]Sistem kapanmadanvob 47700 den uyardık 47 ye çok hızlı düşecez diye biz elimizden geleni yaptık :)[/quote]
400 puan fark kapandı küskü var arkamda pascal var dedim.Sen de geldin peşinden.Kimse inanmadı napayım.Birazdan long olursun dediler.Olmadım.Bu kadar düşüş bilemezsiniz ama baskı vardı vobta.Yarın aşağı gidecez.
-
açeydim kollarımı ,dureydim burda , getme deyeydim endekse, düşmezidi o vakit!
-
bakalım yarınki açılış bence yönü belli etmez 11-13 arası net yönü belli eder diye düşünüyorum
daha en dandik ortalamalar bile sat vermemiş. böyle kolay şelale beklemeyin
olan oldu bugün
hem bu trendde moda olan neydi seans içinde realizasyondu oda bugün oldu işte
daha çok beklemeyin bence
-
[quote=SaNCaKTaR;130232]açeydim kollarımı ,dureydim burda , getme deyeydim endekse, düşmezidi o vakit![/quote]
Muratti77 seziyorum ben bu yazıda?
-
[quote=sovalye;130233]bakalım yarınki açılış bence yönü belli etmez 11-13 arası net yönü belli eder diye düşünüyorum
daha en dandik ortalamalar bile sat vermemiş. böyle kolay şelale beklemeyin
olan oldu bugün
hem bu trendde moda olan neydi seans içinde realizasyondu oda bugün oldu işte
daha çok beklemeyin bence[/quote]
Kedi 3 kere mama yemez abi.Hele borsada heç yemez.Bende öyle düşünüyorum.Öğleden sonra tam netleşecek yön.O da aşağı olmalı artık.
-
[quote=GOKHANFINDIK;130234]Muratti77 seziyorum ben bu yazıda?[/quote]
dogrudur... okuyunca kırıldımmm ..hoşuma gitti aklımda kaldıgı kadar yazdım...sendenden kaçmıyor :p
-
ben de beklemıorum selale..hatta yukarı beklıyorm sade vob a bakarsam..ama spot da ncok sakat kapadı..zaten kafa karstrmasalar olmaz..spot hala onemlı bu hareket duzeltme olarak bıle gecebılr yarın verdıklerı yerlerı alırlarsa..bıraz utopık bakalım:)
vadeyı bı kapamak lazım once..short olcak sa bıle bu vadeyı bıtrırrır bunlar