Efg malda diyoruz ama adamlar uzunlarının çogunu kapattılar karşılıgı kadar da agustos vadede uzun açmadılar düşündürücü? yarına ezber yapıldı vade sonu yükselişi herkesin aklına kazındı tam mal çıkamak için kullanılacak uygun bir ortam
Printable View
Efg malda diyoruz ama adamlar uzunlarının çogunu kapattılar karşılıgı kadar da agustos vadede uzun açmadılar düşündürücü? yarına ezber yapıldı vade sonu yükselişi herkesin aklına kazındı tam mal çıkamak için kullanılacak uygun bir ortam
spot'a 600 puan makas atarak kapatmış bir vadeli sabah fdow iyi bile olsa kaç puan yukarı açabilir vadenin son günü.. hadi 1000 puan makas attılar ve yukarı açtık, ne kadar tutunabilir ki yukarda.. ya spotu alacaklar, ya vadeli gevşeyecek bunun başka şıkkı yok..
kapanışa doğru geldiyse spota satış baskısı, ertesi günü yukarı açılışlar genelde satış için kullanılıyor.. eğer ki sabah yukarı açılış olursa buna aldanmamak gerekir..
[quote=SaNCaKTaR;130236]dogrudur... okuyunca kırıldımmm ..hoşuma gitti aklımda kaldıgı kadar yazdım...sendenden kaçmıyor :p[/quote]
Komikti epey evet.Kaçmaz abi CSI İstanbul.:::.kom
[QUOTE=clark;130238]Efg malda diyoruz ama adamlar uzunlarının çogunu kapattılar karşılıgı kadar da agustos vadede uzun açmadılar düşündürücü? yarına ezber yapıldı vade sonu yükselişi herkesin aklına kazındı tam mal çıkamak için kullanılacak uygun bir ortam[/QUOTE]
efg, yaklaşık 60.000 longunu ağustos vadeye taşıdı..
[QUOTE=GOKHANFINDIK;130235]Kedi 3 kere mama yemez abi.Hele borsada heç yemez.Bende öyle düşünüyorum.Öğleden sonra tam netleşecek yön.O da aşağı olmalı artık.[/QUOTE]
asya iyi kapatır future da iyi olur parite kendine geldi.. az yukardan açar:p..47600 üstü long ..altı short..;)
[quote=clark;130238]Efg malda diyoruz ama adamlar uzunlarının çogunu kapattılar karşılıgı kadar da agustos vadede uzun açmadılar düşündürücü? yarına ezber yapıldı vade sonu yükselişi herkesin aklına kazındı tam mal çıkamak için kullanılacak uygun bir ortam[/quote]
Bu yazıyı sakla abi yarına alıntılamak icap edecek.Çünkü spot eksi kapayacak vob da yaklaşık 1000 eksi yapacak.
[quote=QUEEN;130242]asya iyi kapatır future da iyi olur parite kendine geldi.. az yukardan açar:p..47600 üstü long ..altı short..;)[/quote]
Ben diyom 8 kademe çakmışlar garantiye sen diyon kraliçem futures artı kapatmış.İmkbnin bugün saat 4 ten sonra futuresle falan ilgisi kalmadı.Birşey daha var çok baskılı kapattı spot.Hem de tepkiyi de verdi zaten seans içinde.garan 14 ten 22 ye aldılar daha ne olsun.Yarın 20 bile kalkmayabilir.Yatay açarsa spot yarın vob direk 300 eksi.Sadece işlemler alışta kapanmış bu biraz etkiler spot 300 artı açar.Bir de tebin garantide 4.20 de verilmemş pasifte kalmış malı var.Arkadan ne kadar daha verecek belirsiz.Bugün bu hareketi gördüm ya ben daha shortlardan taviz vermem.2 ay düşüş trendine girecez.
[QUOTE=jerfin;130241]efg, yaklaşık 60.000 longunu ağustos vadeye taşıdı..[/QUOTE]
İşlemler karşılıklıda olabilir yinede dikkatli olmakta fayda var :)
efg nin nısan vadede 120 bin uzunu vardı sımdı agustos +hazıran da yaklasık 90 bin e düşttü
[QUOTE=GOKHANFINDIK;130243]Bu yazıyı sakla abi yarına alıntılamak icap edecek.Çünkü spot eksi kapayacak vob da yaklaşık 1000 eksi yapacak.[/QUOTE]
Yarın vade sonunda yapıştırırz.:)
[QUOTE=GOKHANFINDIK;130244]Ben diyom 8 kademe çakmışlar garantiye sen diyon kraliçem futures artı kapatmış.İmkbnin bugün saat 4 ten sonra futuresle falan ilgisi kalmadı.Birşey daha var çok baskılı kapattı spot.Hem de tepkiyi de verdi zaten seans içinde.garan 14 ten 22 ye aldılar daha ne olsun.Yarın 20 bile kalkmayabilir.Yatay açarsa spot yarın vob direk 300 eksi.Sadece işlemler alışta kapanmış bu biraz etkiler spot 300 artı açar.Bir de tebin garantide 4.20 de verilmemş pasifte kalmış malı var.Arkadan ne kadar daha verecek belirsiz.Bugün bu hareketi gördüm ya ben daha shortlardan taviz vermem.2 ay düşüş trendine girecez.[/QUOTE]
vade sonu süprizi olmazmı..:rolleyes:imf haberi:rolleyes:fişi:rolleyes: çekme
benim için en önemli olay spotun üstüste 3 defa 36.300 üzerinde kapanış yapmasıydı ve yaptı
gerisi şehir efsaneleridir.efg mfg beni ilgilendirmez kafamda basmaz zaten o işlere
benim beynim yüzde bin aldadır artık. bu hareketler olmazsa kim shortlayacak tabiiki longcular dökülecek tren boşalacak