-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;130163]Peki o zaman bu adamlar vobu kapayacağına vobu 1000 puan aşağı alamazlarmıydı güzelce kitleyip?Bu vobu kapama tamamen şehir efsanesi.Hergün başka şeyler çıkıyor.Sistem gitmiş kardeşim bu kadar basit.Vobix de diyecek şimdi ne kadar çok py yi savunuyorsun.Yoksa x man senmisin.üüü:..::..::o:D:DErgenekondan alınacam haa.:)[/QUOTE]
"ne kadar çok py yi savunuyorsun.Yoksa x man senmisin?" .dng Hatrın kalamsın.
Arkadaşalr aradığınız PY gökhandır hurrraaa .boks.
VOBu alsınlar 1000 puan aşağı o zamana kadar işlemini yapan yapar zaten. HSBC 50,000e çizdiğinde VOb Trader shortunu açabildiyse burada 1000 puan verince de isteyen pozsiyonunu ayarlar. Zaten 1000 puan verene kadar şartlı emir alımalrı da hareketi frenler.
VOBAŞ da senden aldığı emir iptali paralarıyla uydudan yayın sistemi kursun telekoma muhtaç kalmasın. MAtrikse forekse veriler uydudan alınabiliyor. VOBun emirleri de uydudan iletilsin. Hatta netten verilen emir aracık urumdan netten iletisin hatlar yoğunsa yedek servera geçiş yapar gibi uydu sistemi devreye girsin. Çok da masraflı bi şey değildir. Parası da var VOBAŞın öylesine dedim senden aldığı paralarla diye. Güvenli iseler bu samimiyelterini ispatlasınlar lafta kalmasın. Ya da senin gibi çıkıp "[COLOR="Red"]Allah Allah vob kötü biryer sistemler donuyor güzel güvenli değil.Beğenmeyen dow dax ve paritelere aksın.Burada riskler çoğaldı.[/COLOR]" desinler.
-
[QUOTE=clark;130245]İşlemler karşılıklıda olabilir yinede dikkatli olmakta fayda var :)[/QUOTE]
karşılığını 10-15 kuruma dağıtmışsa bunu bilemeyiz tabiki.. ama karşısında yüklü satıcı belli kurumlar yok.. iş yatırım'ın da 30.000 civarı longu var..
nisan vade bu tablo ile gitti, haziran vade bu tablo ile gitti.. çekirge 3. kez de sıçrar mı acaba..:..:
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;130169]Savunmak açtırmadı birşey değişmedi.Abi en güzeli bakın benim düşüncem aslında en güzeli şudur isteyen istediğini yazsın.Ben burada o engellenmiş küfrünü eleştirmiyorum.Ufak şeyler yüzünden milletin engellenmesinden en çok ağzı yanan benim.Hiç engellenmesin ama anlamıyorsa yönetim ben napayım.[/QUOTE]
Belki küfür filtresi koyulabilir foruma. Küfürlü yazı yazıldığında forum scripti onu ****** şeklinde gösterir.
-
[quote=QUEEN;130248]vade sonu süprizi olmazmı..:rolleyes:imf haberi:rolleyes:fişi:rolleyes: çekme[/quote]
Yarın yapacaklar apla güzelce süpriz.Ağızlar açık kalıp vaybe diyecekler.
-
[quote=jerfin;130251]karşılığını 10-15 kuruma dağıtmışsa bunu bilemeyiz tabiki.. ama karşısında yüklü satıcı belli kurumlar yok.. iş yatırım'ın da 30.000 civarı longu var..
nisan vade bu tablo ile gitti, haziran vade bu tablo ile gitti.. çekirge 3. kez de sıçrar mı acaba..:..:[/quote]
VOBAS fişini çektiler tarumar oldu EFG nin de fişini çeker birileri yakındır....dng
-
[QUOTE=enorton;130178]Seni de savundum zamanında, şimdi de haksızlığa uğrasan savunurum. Sn mbm yi tanımam etmem ama teksas forumunundan onun yüzünden atıldım :D mbm yi neden sildiniz dedim, beni de sildiler :D Ben de paso kovuluyorum yaw :::[/QUOTE]
Tamponlardan uzak durmazsan trafikten de kovulacaksın. .kom
-
[quote=sovalye;130249]benim için en önemli olay spotun üstüste 3 defa 36.300 üzerinde kapanış yapmasıydı ve yaptı
gerisi şehir efsaneleridir.
benim beynim yüzde bin aldadır artık. bu hareketler olmazsa kim shortlayacak tabiiki longcular dökülecek tren boşalacak[/quote]
Benim için de tepeden iki kez daha üstten isc akbank garana sert çakmaları.Yüzde 3 e yakın artıdan eksiye geçmemiz.Bu seferki seviye 45000 falan değil daha yüksek 48000 den geliyor satış.Olay bitmiştir.
-
[QUOTE=traderx;129775]sessiz sedasız 5 dakkada bir fulll şort yada long demeden şort devam:..:
yükselişi yakaladık, umarım tepeyide bulmuşuzdur:..:[/QUOTE]
Evet dostlar beklenen hasret bitti, eksi makasla yükselirken diyordumki, gün gelecek yükseliş artı makasla pozitivizm tepe noktadayken küskü başlayacak diye, bugün o gündü İşallah ve en iyi yerde uzunları kısaya çevirdik hamdolsun, bu yaşar erdinç yine manipülasyonlara alet oldu büyük paraların maşası oldu bu adam, neymiş operasyon haberi almış vadeli en tepeden bir şovla kapatacakmış, bu satış için ortamı oluşturdu yine millete iyi gaz verdi, bu adamı içeri alacaklarsalar alsınlar artık vukuatı çok oldu bu adamın senelerden beri, senelerden beri kaçıncı vade sonu oyunları dönüyor, beyefendi sanki uzayda yaşıyor vade sonu ralli olacak en tepeden kapatacak gelin işlem yapmayın diyor hikayeye bak sen. haydi iyi geceler.
-
bizm voba veriler su borusuyla gelıyo sankı..olmadı kontratları da abaküsle hesaplasınlar:)
-
[quote=jerfin;130251]karşılığını 10-15 kuruma dağıtmışsa bunu bilemeyiz tabiki.. ama karşısında yüklü satıcı belli kurumlar yok.. iş yatırım'ın da 30.000 civarı longu var..
nisan vade bu tablo ile gitti, haziran vade bu tablo ile gitti.. çekirge 3. kez de sıçrar mı acaba..:..:[/quote]
Kedi mama yemez3. kez.Bugün geberttiler spotu.Millet hala vob vade sonu diyor.Allah Allah.Ben de diyordum ama oldu işte yeter 4000 puan daha ne olacak.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;130256]Benim için de tepeden iki kez daha üstten isc akbank garana sert çakmaları.Yüzde 3 e yakın artıdan eksiye geçmemiz.Bu seferki seviye 45000 falan değil daha yüksek 48000 den geliyor satış.Olay bitmiştir.[/QUOTE]
bende olay bitmiştir gözüyle bakıyorum ve kapatmayacağım shortları.. inşallah yarın terse gelmeyiz gökhan..üüü
-
[quote=VOBiX;130252]Belki küfür filtresi koyulabilir foruma. Küfürlü yazı yazıldığında forum scripti onu ****** şeklinde gösterir.[/quote]
Mynet satranç oynarken vardı o.Adama öyle bir kalayladım ki script falan işlemedi.Ortaya başka harf koydum.:D:D.dng