-
[quote=traderx;130257]Evet dostlar beklenen hasret bitti, eksi makasla yükselirken diyordumki, gün gelecek yükseliş artı makasla pozitivizm tepe noktadayken küskü başlayacak diye, bugün o gündü İşallah ve en iyi yerde uzunları kısaya çevirdik hamdolsun, bu yaşar erdinç yine manipülasyonlara alet oldu büyük paraların maşası oldu bu adam, neymiş operasyon haberi almış vadeli en tepeden bir şovla kapatacakmış, bu satış için ortamı oluşturdu yine millete iyi gaz verdi, bu adamı içeri alacaklarsalar alsınlar artık vukuatı çok oldu bu adamın senelerden beri, senelerden beri kaçıncı vade sonu oyunları dönüyor, beyefendi sanki uzayda yaşıyor vade sonu ralli olacak en tepeden kapatacak gelin işlem yapmayın diyor hikayeye bak sen. haydi iyi geceler.[/quote]
doktor un yarın kı yazısına bakmak laızm buyuk bı ıstahla yazıcaktır eminim..adam kendınce haklı cıktm der bi de şimdi..
-
[QUOTE=QUEEN;130184]hakkaten hazmedilir durum değğil .. elini kolunu bağla yap yapacağını..isyan etmemek mümkün değil..zararım olsaydı içim acırdı heralde..gece gapinde kendin alıyorsun riski..burda zorla içine itildiğin durum var..bilerek o kadar satış yapıldıki düşük açsın..adilerr[/QUOTE]
Gökhan bak burada Queen haklı. Elini tuşa basarken herkes VOBu 09:15-17:15 arası açık diye basıyor. Sen mevzuatını kuralını buna göre yapmışsın ve bunu sağlamakla mükellefsin. Bir iki olur istisna dersin ama her ne sebeple olursa olsun bu kesintilerin süreklilik arz etmesi kötü niyete girer.
Queenin de dediği gibi gece gapinden riski alırken 17:15-09:15 arası olacak her risk kabullenilmiş oluyor. Çünkü mevzuat böyle 17:15-09:15 arası işlem yapamazsın diyor.
-
[quote=jerfin;130260]bende olay bitmiştir gözüyle bakıyorum ve kapatmayacağım shortları.. inşallah yarın terse gelmeyiz gökhan..üüü[/quote]
son bi kafa karıstrma yapıp yapmıycagına bakmak lazım..iyice paranoyak olcam bu gidişle..olan seyın altında bıle bı okadar neden arıyorum:)her yone dıkkat sart..
-
[QUOTE=traderx;129696]bugün uzun bir süredir yılbaşında koyduğum bir seviyenin üstünde ki 3. günümüz bugünde 2. seans satış gelmezse artık imkb 30da 30binli rakamları tekrar görmek hayal gibi birşey olur uzun seneler.[/QUOTE]
[QUOTE=sovalye;130249]benim için en önemli olay spotun üstüste 3 defa 36.300 üzerinde kapanış yapmasıydı ve yaptı
gerisi şehir efsaneleridir.efg mfg beni ilgilendirmez kafamda basmaz zaten o işlere
benim beynim yüzde bin aldadır artık. bu hareketler olmazsa kim shortlayacak tabiiki longcular dökülecek tren boşalacak[/QUOTE]
aynı argümandan bahsediyoruz, ben ekstra 2-3 gün daha tanıdım oldu oldu olmadı yanıldık deyip uzuna devam ederiz, zaten ana trend uzun vadeli olan tekrar uzuna döndü onda sorun yokta beklentim en az 3000-5000 puan realize gelmesi.
-
[quote=jerfin;130260]bende olay bitmiştir gözüyle bakıyorum ve kapatmayacağım shortları.. inşallah yarın terse gelmeyiz gökhan..üüü[/quote]
Niye geliyok ki ya?500 puan hiç zarar etmedik mi?Koyarız stopu 47600lere.Sıkıysa alsınlar.Terse gelmeyiz.Spot kesin belli edecek.İlk 1 saate kalmaz akşama kadar yön nereye gidecek belli olacak.
-
Yarın 3000 puan eksi yemezseem vobta 6. ayı üst üste karla kapatıp kendi çapımda rekor kıracam ortalama 4000 den 24.000 puan olmuş istikrarı yakaladık mı ne ? en son 2008 aralıkta ay bazında 3000 puan zarar vardı
-
[quote=traderx;130265]aynı argümandan bahsediyoruz, ben ekstra 2-3 gün daha tanıdım oldu oldu olmadı yanıldık deyip uzuna devam ederiz, zaten ana trend uzun vadeli olan tekrar uzuna döndü onda sorun yokta beklentim en az 3000-5000 puan realize gelmesi.[/quote]
İkinci seans hacim birinci seansa göre arttı ve kapanış ciddi kötü oldu.Ancak zirveden gelen satış böyle sert bir anda olur.43875 ten de böyle geldi taa 41000 lere gittik.20dakikada.Ama toparlanması zaman aldı.Bu seferki seviye daha yüksek.Hem de yurtdışına görece fazla arttık.Onlar artsa da düşecez bence.
-
[quote=clark;130267]Yarın 3000 puan eksi yemezseem vobta 6. ayı üst üste karla kapatıp kendi çapımda rekor kıracam ortalama 4000 den 24.000 puan olmuş istikrarı yakaladık mı ne ? en son 2008 aralıkta ay bazında 3000 puan zarar vardı[/quote]
Bende yarın artı ile kapatırsam iyi bir artı.Vobta 7 iş gününde 1e 7 yapmış olacam.
-
neyse yarın kolay para kazandıracaklar
paronaya yapanlar yine terse gelecek
vadesonu rallisinde para dağıtacaklar ben yatıyorum herkese iyi geceler
-
şimdi farkettim:)yarın vade sonu=cuma olarak aklıma yerlesşmiş haftasonu planı yapıyorum ben de:)
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;130269]Bende yarın artı ile kapatırsam iyi bir artı.Vobta 7 iş gününde 1e 7 yapmış olacam.[/QUOTE]
Senin stratejine hayranım bende kaldıraç bire bir elde var bir 1-7 i için en az 3 sene lazım (:
ancak 30 kontrata gücüm yeter full yapsam 250 kontarata çıkarım ama o şekilde erir giderm
-
[QUOTE=clark;130247]Yarın vade sonunda yapıştırırz.:)[/QUOTE]
Benimde yapıştıracak bir şeyim var hele bir uzlaşalım. .kom