ögrendim! 30 milyar kom. dan sonra düşüyormuş...
Printable View
ögrendim! 30 milyar kom. dan sonra düşüyormuş...
ne diyorsunuz..32400 menzile girdi mi?
[QUOTE=Astatin;61110]Araba CAPTIVA ysa garantinin olmaması sana dokunmaz. Diğerlerinden biri ise kader kısmet diyeceksin :)... (Bişi olmaz, o hizmetleri satıyorlar veya devam ettiriyorlar..:))[/QUOTE]
yok corvette:)
[QUOTE=cbaykus;61099]Sayın Hexen VLC programı ile açtım ama siyah ekrandan başka birşey gözükmedi....[/QUOTE]
windows media açamadı fakat Quick Time ile deneyince açıldı Sn. cbaykuş.
[QUOTE=hexen;61093]yarın 34650...550 yeresine dikat .. eyer acılma ole olur .. halen yatay yeresinde olcayız.. bende halen kave ıcceyim[/QUOTE]
ben halen kave icyorum flat yatyorum .uyk kaveler benden :)
bu havada flat en mantıklısı...
kanaatimce satışlar derinleşecek direk -1000,-1500 eksi açaydı ihtimal vermezdim ancak böle sığ ve sinsi açınca derinleşior bu piasa:)
[quote=Vob Trader;61118]kanaatimce satışlar derinleşecek direk -1000,-1500 makas açaydı ihtimal vermezdim ancak böle sığ ve sinsi açınca derinleşior bu piasa:)[/quote]
sinsi sinsi sinecek..31500 edecek..bakakalacağız giden geminin arkasından :) iki gündür kısa yapmaya niyetleniyorum ama DJ in günlüğündeki toparlama görüntüsünden tırsıyorum...ve burda genel prensipi hatılrıyoruz..neyi alıp satıyosan onun tekniğine bakacaksın..zartun zurtun diceyin miceyin değil :(
[QUOTE=hexen;61097]graf üstesinde video plan kurdum asayada ekte video plan
[url]http://www.dosyaupload.net/982plan.rar[/url][/QUOTE]
video graf planda 343xx yeresi onem dedim iler gunlerde amma bugun ora gorer se ..
34xxx ..343xx yeresi onem olcak.. eyer asaya gitmez.. ben long etceyim.. amma 34xxx asayasında long stop / short etceyim..
destek türev pastada ona güzel bi destekli geçirecekler gibi gelior bana poz kapama deil yeni poz alımı o poz:)
34200 kalıcı kırılırsa , aşagıda get boşlugu 32500 hedef haline gelir.
[QUOTE=hexen;61120]video graf planda 343xx yeresi onem dedim iler gunlerde amma bugun ora gorer se ..
34xxx ..343xx yeresi onem olcak.. eyer asaya gitmez.. ben long etceyim.. amma 34xxx asayasında long stop / short etceyim..[/QUOTE]
film gibi olmuş :) sen işi bilirsin ağa:)
[QUOTE=jerfin;61089]AIG hissesinin dow endeksinden çıkarıldığını hesaba katmadan mı bu yorumu yaptı acaba baybars sezen !!!![/QUOTE]
Bu aralar kendisiyle geçinemiyoruz zaten adam tutturdu bir ralli de ralli diye. Dur bakalım diyorum kriz daha bitmedi. Reel sektör etkielri yeni yeni ortaya çıkıyor,. GMi gibi bir de sanayi devini batırmak lazım. Kötü geçen her ay bir sonraki ay açıklanan verielri dah da kötü hale getiriyor.
34.350 malyet 3/1 long yaptım.. diyer 3/1 longs 342xx yeresine yaklasır eyer alcayım diyer 3/1 system 5 dakk long signalde alcayım..
amma 34xxx asayasında longs tutmycayım.. stop
[QUOTE=hexen;61120]video graf planda 343xx yeresi onem dedim iler gunlerde amma bugun ora gorer se ..
34xxx ..343xx yeresi onem olcak.. eyer asaya gitmez.. ben long etceyim.. amma 34xxx asayasında long stop / short etceyim..[/QUOTE]
elinize sağlık. teşekkürler.
[QUOTE=VOBiX;61128]Bu aralar kendisiyle geçinemiyoruz zaten adam tutturdu bir ralli de ralli diye. Dur bakalım diyorum kriz daha bitmedi. Reel sektör etkielri yeni yeni ortaya çıkıyor,. GMi gibi bir de sanayi devini batırmak lazım. Kötü geçen her ay bir sonraki ay açıklanan verielri dah da kötü hale getiriyor.[/QUOTE]
baybars sezen bayadır tutturuyodu yanlış yapma zamanı gelmişdi zaten:) komplo teorileri kurmak istemiorum ama adamı tvlere çıkarıp güvendirttiler güvendirttiler, şimdi de bilerek yanlış yorum mu yaptırıolar acep :)
Longa devam 600 den ek long yaptım...
Herkese merhaba, geçen haftadan beri tuttuğum kısalarla devam ediyorum...
450den kısalar kapatıldı 1/5 uzun
34100 görülebilir
[QUOTE=QUEEN;61135]34100 görülebilir[/QUOTE]
eyer gorerse orası sindi sorun yok amma 15 dk sonra gorerse longs ıcun sorun ..
sindi gorerse 34100 ben dıyer 3/1 long malyet yapcayım.. 3/2 long olcayım ...
diyer 3/1 long icun 5 dakk system bekleyceyim
halen 3/1 34350 malyet long tutyorum
amma dikat systems halen short signalde ben graf gore trade edyorum.
5 dakk system short signalde 15 dakk system short signalde gun system short signalde
sıfır işlem.. en son 35850 kısaya devam....
[QUOTE=teo;61106]Borsa sistemi aslında para kaybetme uzerıne kurulmuş,
50.000 YTL niz var. Gunde 100 kontrat alıp satıyorsunuz.200 kontrat eder. Bunun komısyonu 100 ytl.
100x20 gun=2000 YTL eder ayda, yılda 24.000 YTL.
Bu durumda her gun yaptıgınız ıslemlerde pat olsanız bıle bır yılda paranızın %50 sı bıtıyor.
Aracı kurumlar her yıl ana paramızın yarısını alıyorlar.
[B]Bu sıstemde kara geçmek mümkünmüdür [/B]?[/QUOTE]
100 kontrat ile fazla değil günde 2 kademe yani 50 puan kazandıgını düşünsen
yukardaki hesap nasıl olurdu acaba....
:D
5 dak al vermeden uzun düşünmüyorum 34100 kırılırsa 32500 olur.Hava iyi değil yükselişler tepki gibi
[QUOTE=mbm;61138]100 kontrat ile fazla değil günde 2 kademe yani 50 puan kazandıgını düşünsen
yukardaki hesap nasıl olurdu acaba....
:D[/QUOTE]
o cümlenin birisi -san eki ile bitiyor ( yani dilek eki), diger -iyor, yani şimdiki zaman..
Farkı bu :) hehehe
seans ne halde uzun tutulurmu arkadaşlar 38ooo den uzunum battım ben ya
[QUOTE=negrolino;61142]seans ne halde uzun tutulurmu arkadaşlar 38ooo den uzunum battım ben ya[/QUOTE]
KArdeş herhangi bir sistem edin ya da kullan. Gerekrise iki tane hareketli ortlama koy ama olsun ve geçmiş performansından mennunsan kullan. Zararda da olsan AL dedi mi AL sat dedi mi SAT. Hiç olamdı müşteri temsilcien danış. Tutulur mu sorusuna tutma kapat buradan ya da tut desek yasal sorun oluşur.
[QUOTE=negrolino;61142]seans ne halde uzun tutulurmu arkadaşlar 38ooo den uzunum battım ben ya[/QUOTE]
batmanıza üzülürüz neticede aynı gemideyiz siz de kysiniz biz de ancak batmadan önce kendinizi bir tanıtırsanız iyi olur malum yeni üyesiniz.
Ben olsaydım sisteme dönerdim zararı büyütme ihtimali var üüüsiz bilirsiniz yinede belli olmaz bakarsın dönerde ozaman uzun yaparsın tekrardan
mutlaka kendine bir sistem bul..yoksa kesinlikle batarsın..sistemi 200 den fazla işlemle test et..sonrada hiçbirşeye bakmadan al verince uzunla,sat verince kısal..sistem yoksa en kıdemli yatırımcı bile batar..2 yıldır vob tayım..ilk başladıgımda yazan pek çok arkadaş artık yok..
34200 yeresi onem nokta sindi ... bura asayası tehlike olur... dikat edin. ben diyer 3/1 long malyet 34250 de yaptım .. diyer 3/1 5 dakk long signal verdi zaman yapcayım..
dediyim nokta tutmaz eyer stop etceyim .. cunki asaya potans olcak
eğitimde iki metod vardır..ya elini sobaya değdirir, elini yakar,böylece sobanın yaktığını anlarsın..yada daha önce elini yakmış şahısların sözüne inanır,sobanın yaktığını anlarsın...sistem yoksa vob daki herkes bitmeye mahkumdur..
facia facia
34300 3/2 malyet longs 34150 stop
U100 25866 Altı sıkıntı yaratır.
buralardan tepki gelebilir
[QUOTE=abka;61150]eğitimde iki metod vardır..ya elini sobaya değdirir, elini yakar,böylece sobanın yaktığını anlarsın..yada daha önce elini yakmış şahısların sözüne inanır,sobanın yaktığını anlarsın...sistem yoksa vob daki herkes bitmeye mahkumdur..[/QUOTE]
bu noktaya katılmıorum. benim herhangi bir sistemle uzakdan yakından bir alakam yok ve vadeli açıldığının 3. ayında beri aktifim değil batmak kazancımın da hatti hesabı yok:) hükümet bile batıramaz çünkü sürekli karları dışarı atıorum:) yani kesin batmaya mahkum ibaresi kullanmak bence yanlış.(Not:Amacım polemik değil)
[QUOTE=Vob Trader;61156]bu noktaya katılmıorum. benim herhangi bir sistemle uzakdan yakından bir alakam yok ve vadeli açıldığının 3. ayında beri aktifim değil batmak kazancımın da hatti hesabı yok:) hükümet bile batıramaz çünkü sürekli karları dışarı atıorum:) yani kesin batmaya mahkum ibaresi kullanmak bence yanlış.(Not:Amacım polemik değil)[/QUOTE]
kesin demeyeyim..olasılık yüksektir olsun..
[QUOTE=Vob Trader;61156]bu noktaya katılmıorum. benim herhangi bir sistemle uzakdan yakından bir alakam yok ve vadeli açıldığının 3. ayında beri aktifim değil batmak kazancımın da hatti hesabı yok:) hükümet bile batıramaz çünkü sürekli karları dışarı atıorum:) yani kesin batmaya mahkum ibaresi kullanmak bence yanlış.(Not:Amacım polemik değil)[/QUOTE]
sistem önemli ama en önemlisi parayı dışarı almak.
Peki size başarıyı getiren nedir?
Deneyim mi, piyasayı okumak mı, hareketi sezmek mi, çok işlem mi vb.?