10 verisini de gormek lazım derim..bence asıl tepkı orda olusur
Printable View
10 verisini de gormek lazım derim..bence asıl tepkı orda olusur
45 uzlaşırız
cnbc dedeki vatandaş ne kadar rahat konuşuyo
ky yi yanıltmak için
47 cıvarı uzlasma beklıyorum..
[quote=QUEEN;130317]inatlaşma gökan...ben 250 point aldım kaçtım..ama çıkılacak durum yokmuş..[/quote]
İnatlaşmam mı?Şimdi değil zamanı.Spot gerçek satışmı değilmi görecez.250 puanla bu iş olmaz.Şimdi 250 puan değil daha yüksek beklentim var.
[QUOTE=QUEEN;130323]herkes kısaya odaklanmış anlamıyorum sizi neden...[/QUOTE]
800 puan makas
[quote=enorton;130319]cnbc-e de garanti portfoy gmy si 40-42 binleri 2-3 ay içinde göreceğiz imkb100 de diyor. Bunu duydum ya, enaz bir sene oralar görülmez :D[/quote]
Bence de 30000 ler görülecek.
[quote=enorton;130319]cnbc-e de garanti portfoy gmy si 40-42 binleri 2-3 ay içinde göreceğiz imkb100 de diyor. Bunu duydum ya, enaz bir sene oralar görülmez :D[/quote]
MBM kardeşimizin arada kullandığı bir tabir vardı... Garanti'nin ...... ......., sana bir şey olmasın:..:
[QUOTE=Astatin;130318]doğru doğru... küsküleri bekliyoruz:D pambııkk??? küskücübaşı nerdesin[/QUOTE]
Yeni sistem peşinde o .heyk
hem haziran hem ağustos vadede sat yandı bende..
ağustosu izliyorum ve hacim çok zayıf..
[QUOTE=enorton;130319]cnbc-e de garanti portfoy gmy si 40-42 binleri 2-3 ay içinde göreceğiz imkb100 de diyor. Bunu duydum ya, enaz bir sene oralar görülmez :D[/QUOTE]
Bir iki mail daha yazarlarsa IMF ile ilgili görürsün gününü .boks.
haha ha garan ın acılısına bak:) hey yavrum hey..py düşmanımsın ama psıkolojıye ıyı oynuyosun vesselam..