[quote=trader38580;130320]full kısa devam. Spot açılınca burayı 47100 de görürüz. Sonra spotla beraber düşeriz. Uzlaşma tahminim 46350.. Varsa sizdende tahmin alalım.[/quote]
46000.
Printable View
[quote=trader38580;130320]full kısa devam. Spot açılınca burayı 47100 de görürüz. Sonra spotla beraber düşeriz. Uzlaşma tahminim 46350.. Varsa sizdende tahmin alalım.[/quote]
46000.
[quote=YAVUZHAN;130331]hem haziran hem ağustos vadede sat yandı bende..
ağustosu izliyorum ve hacim çok zayıf..[/quote]
fiyat 525 de iken bedende flip flop sat yapıyo ağustos..ver küsküyü ayrılda gel
[quote=Astatin;130330]MBM kardeşimizin arada kullandığı bir tabir vardı... Garanti'nin ...... ......., sana bir şey olmasın:..:[/quote]
Sen de alıştın küfre biber sürerim bak ağzına..dng.boks.
dolar düşüyo..dışarı ii..spotu alırlar makas kapanır..gibi geliyor..ama satta hala sistemler..ben o yüzden kapadım uzunu..ama kapamasaymışım..
[quote=GOKHANFINDIK;130337]Sen de alıştın küfre biber sürerim bak ağzına..dng.boks.[/quote]
SÜremezsin..Onu ancak Sn. Hellim yapar:..: Ben özellikle noktalıyorumki, Hellim'in gazabından korunayım diye..Senin gibi mazohist yada mazoşist değilim yani.kom
375 uzun haziran yapcak bişi yok inatlaşmak manasız. uzlşama 50 bin
garan ve isctr iyi açtı..
cık, dananın kuyrugu 17,18 de kopacak,
cık, borsa düsmez
:)
ben anlamam makastan takastan long devam
ağustos zayıf kaldı..
işleri haziranı olabildiğince yukardan kapatmak..
matriks kullanıpta data alımında gecikme yaşayan varmı arkadaşlar ?
[quote=tuareg;130342]cık, dananın kuyrugu 17,18 de kopacak,
cık, borsa düsmez
:)[/quote]
bence 18:00 dan önce kopmaz..nedne dersen VOB yine arızaya geçer saat 16:55 de...Son 5 dakika garanı işc yi 3 kademe alırlar spotta...VOB 17:30 da açılır..500 yukarı gaple..18:00 dada kapanır..zoraki uzlaşma ile...::::::...Böyle bir şey olur ve VOB yetkilileri hala görev başında olursa, yukarıda gıyabında garantiye ilettiğim iyi niyet dileklerimi pek çok kurum ve kişiye de iletirim... Ayrıca koltukalrının arkasına şöyle bir özdeyiş yazmalarını rica ederim.
"KY'nin ........ ........, bize bir şey olmasın" yada
"Alın teri değil, soygun, nazar etme nolur" falan..