Ortam öyle gerginki kazara biri yüklü satış yapsa domino tası gibi ortalık yıkılacak öyle bir hava var
Printable View
Ortam öyle gerginki kazara biri yüklü satış yapsa domino tası gibi ortalık yıkılacak öyle bir hava var
[quote=QUEEN;130394]450 500 üzeri tüm sistemler ala geçiyor..kısalar dikkat etsin..bu seviyelere..[/quote]
En az 2 ay görmeyecez abla oraları rahatız.Orayı görürse longlarım zaten gibi.
iç siyaset çok ciddi..askeri şurada general olacak 8 kurmay albayı ifadeye çagırmak....bu büyük olay
herkes hiçbişey bilmio aptal mal öküz bi kişi herşeyi çok iyi bilior vay anasını. ben de uzunum
nisan ralliside ergenekonla başlamıştı yine böyle askerleri çağırmışlardı herkes korkmuştu
Bol kazançlar .
Long.
[quote=sovalye;130399]nisan ralliside ergenekonla başlamıştı yine böyle askerleri çağırmışlardı herkes korkmuştu[/quote]
Önce ciddi bir gömmüşlerdi. Ama sonradan anlaşıldıki, ergenekon a o zamanki komuta kademesi ok vermişti. Ama şimdi durum birax değişik.. AĞustosda amiral olmasına kesin gözle bakılıyormuş bu 8 albayın..hepsi görevde ve ileride amiral adayı..daha önemlisi dün RTE-IB görüşmesinden sonra ifade vermeye gitmemişler...bilemiyorum belki bugün giderler ama bu kadar sessizlik tırsıtmakta beni..ayrıca cuma günü paşa "asker kişileri askeri mahkeme yargılar" dedikten bir kaç saat sonra askerleein bazı suçlarda sivil mahkemelrde yargılanması için yasa çıkardı AKP...durum sanki biraz. değişik
[QUOTE=Vob Trader;130398]herkes hiçbişey bilmio aptal mal öküz bi kişi herşeyi çok iyi bilior vay anasını. ben de uzunum[/QUOTE]
kim biliyo.dng
asti avatarım nasıl..senden bi yorum beklerdim..
Gunaydınn bol kazançlar ahaLi..
yine tutmaya başladılar... derin derin düşünüyorlar....
[quote=QUEEN;130403]asti avatarım nasıl..senden bi yorum beklerdim..[/quote]
niye benden beklerdin yaw..forumun tek "bayan avatarı" yorumcusu benmiyim:D:D:D ah ulan pelinn...onla yaşadığım daha doğrusu yaşamadığım forum macerasından sonra adımız kötüye çıktı:D:D
Şaka bir yana KUIN apla;
Sevmedim ben bunu yaww..Yani tamam mahzun bakıyo ama o ne biçim takma kirpik ya..Ayrıca itiraf ediyorum, hareketli - .gif- avatarlara kıl oluyorum..gözlerimi çok yoruyorlar..bir de Mersi nin avatar çok yıpratıcı ama o avatardan nefret ediyorum diyemem:::::::::
[QUOTE=Astatin;130401]Önce ciddi bir gömmüşlerdi. Ama sonradan anlaşıldıki, ergenekon a o zamanki komuta kademesi ok vermişti. Ama şimdi durum birax değişik.. AĞustosda amiral olmasına kesin gözle bakılıyormuş bu 8 albayın..hepsi görevde ve ileride amiral adayı..daha önemlisi dün RTE-IB görüşmesinden sonra ifade vermeye gitmemişler...bilemiyorum belki bugün giderler ama bu kadar sessizlik tırsıtmakta beni..ayrıca cuma günü paşa "asker kişileri askeri mahkeme yargılar" dedikten [COLOR="Blue"][B]bir kaç saat sonra [/B][/COLOR]askerleein bazı suçlarda sivil mahkemelrde yargılanması için yasa çıkardı AKP...durum sanki biraz. değişik[/QUOTE]
bir kaç saat sonra değil bir gece önce geçmişte onaylanıp yayınlanmamış tabii.
Asker meclisi takip edemezki, muhalefetin uyuması ve iktidarın uyanıklığı.