-
Herkese günaydın...4.44 maliyetli İŞ(c)'leri verdim.(4.56'ya gene çarptı ve geçemedi...Bu kaçıncı denemesi ve artık biraz mide bulandırdı...İcabında geçilirse o zaman üstten yerine koyarım...)Dün İŞ(c)'leri hedge etmek için yaptığım Short'lara da bugün Ağustos vadede 47.450'den ilave Short yaptım...Her yukarı hareketi ilave short yapmak için kollayacağım.Sistemin AL sinyali stop-loss'umdur...Herkes için bol kazançlı bir gün olmasını diliyorum...
-
[quote=hilm;130406]bir kaç saat sonra değil bir geçe önce geçmişte onaylanıp yayınlanmamış tabii.
Asker meçlisi takip edemzki, muhalefetin uyuması ve iktidarın uyanıklığı.[/quote]
Mecliste oylanıp kabul edilmesi Cuma gecesi idi yanlış hatırlamıyorsam..Taslak halinde iken ise muhalefetin ok i ve hatta Genelkurmayında okeyi varmış ama Cuma oylana metin değişikmiş falan falan..bu detaylar doğrumu bilemem ama oylanması Cuma gecesiydi
-
[QUOTE=Astatin;130405]niye benden beklerdin yaw..forumun tek "bayan avatarı" yorumcusu benmiyim:D:D:D ah ulan pelinn...onla yaşadığım daha doğrusu yaşamadığım forum macerasından sonra adımız kötüye çıktı:D:D
Şaka bir yana KUIN apla;
Sevmedim ben bunu yaww..Yani tamam mahzun bakıyo ama o ne biçim takma kirpik ya..Ayrıca itiraf ediyorum, hareketli - .gif- avatarlara kıl oluyorum..gözlerimi çok yoruyorlar..bir de Mersi nin avatar çok yıpratıcı ama o avatardan nefret ediyorum diyemem:::::::::[/QUOTE]
yeni vadede yeni avatarla karşınızda olacağım..lelele.yakında bekleyin..yataya bağlayınca geyik başlıyor.:p.vade sonu hareket olcak voba bakalım..cık düşmez..:rolleyes:
-
eğer extrem bişey olmassa çok yukarılardan uzlaşırız
-
[QUOTE=Astatin;130408]Mecliste oylanıp kabul edilmesi Cuma gecesi idi yanlış hatırlamıyorsam..Taslak halinde iken ise muhalefetin ok i ve hatta Genelkurmayında okeyi varmış ama Cuma oylana metin değişikmiş falan falan..bu detaylar doğrumu bilemem ama oylanması Cuma gecesiydi[/QUOTE]
Dün akşam Sabih Kanadoğlu Anayasa Mahkemesi kesin iptal eder diyordu...
-
[QUOTE=hilm;130386]Patronlar, yönetiçiler şirket değerlendirmelerini en yüksekten yapmalı.
Fon yönetiçileri çoğunluk yükseği ister.
Sonuçta 6. ve 12. aylarda en yükseği isteyenler daima düşüğü isteyenlerden çok olur.[/QUOTE]
6. ve 12. ayların yüksekten kaptılma tezi bilanço dönemlerine denk geldiğindendir.
-
[QUOTE=Astatin;130408]Mecliste oylanıp kabul edilmesi Cuma gecesi idi yanlış hatırlamıyorsam..Taslak halinde iken ise muhalefetin ok i ve hatta Genelkurmayında okeyi varmış ama Cuma oylana metin değişikmiş falan falan..bu detaylar doğrumu bilemem ama oylanması Cuma gecesiydi[/QUOTE]
[url]http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Albayin_yargilanmasi_icin_geceyarisi_ozel_yasa_cikti&tarih=30.06.2009&Newsid=245682&Categoryid=1[/url]
-
47400 Ağustos vade uzadım, çünkü pascal hiç sat vermedi...
-
Günlük Tahminim.
47.600 ü görürüz. Vob sistemleri kapatır. Fonlar Garanti, ak, isc alır.
Spot 49.000 olur. 5.05 de sistemler açılır. uzlaşırız.
Sistemi al olan varmı?
-
375 full long. hedef 625 SL 275
-
VOB Trader senin opsiyoncularda bugün VOB 15:00-15:30 arası kapanırsa %70 kazan kapanmazsa %90 kaybet gibi bir şeyler yok mu? VOBun kapanışına da opsiyon yazsınlar. Çaycıyal anlaşan paraları götürsün: Dava açacaklara muhatap Telekom gösteriliyor zaten .dng
-
2 vadede de hacim rezalet. şu saate kadar 19/20 bin kontrat işlem oldu.