Uzadım ama tırsıyorum arjkadaşlar yukarıdaki durumu kısmını nereden değiştiriyoruz bende hala sort yazılı değiştirmek istiyorum
Printable View
Uzadım ama tırsıyorum arjkadaşlar yukarıdaki durumu kısmını nereden değiştiriyoruz bende hala sort yazılı değiştirmek istiyorum
dow fıçır ::: yumuşak ge dalgasının başlaması için 8325 görcek sonra 8600 hedefe yuani yumuşak ge ye gidecek demiştim demi ::: noluyor sindi 8321 den yukarı dönmüş eee bundan önceki dalgalarıda bildim gızlar. hetta 8800 den 8250 ye gelcek diyende bendim..
[B]TEŞKÜRLERİN KATMERLİSİNİ İSTERİM ::: HANİ TEŞKÜRLERİM
[/B]
[QUOTE=VOBiX;130417]VOB Trader senin opsiyoncularda bugün VOB 15:00-15:30 arası kapanırsa %70 kazan kapanmazsa %90 kaybet gibi bir şeyler yok mu? VOBun kapanışına da opsiyon yazsınlar. Çaycıyal anlaşan paraları götürsün: Dava açacaklara muhatap Telekom gösteriliyor zaten .dng[/QUOTE]
piyasa hareketli 2 haftadır opsyion bakmıyom :)
[quote=fXci;130420]dow fıçır ::: yumuşak ge dalgasının başlaması için 8325 görcek sonra 8600 hedefe yuani yumuşak ge ye gidecek demiştim demi ::: noluyor sindi 8321 den yukarı dönmüş eee bundan önceki dalgalarıda bildim gızlar. hetta 8800 den 8250 ye gelcek diyende bendim..
[B]TEŞKÜRLERİN KATMERLİSİNİ İSTERİM ::: HANİ TEŞKÜRLERİM
[/B][/quote]
Ahanda analizim görüntülü olarak bakın daha iyi görürsünüz gayri [B]ESKİK TEŞKÜR KALMASIN[/B]
[QUOTE]
fX-liot Dow future a özel benzerlik analizime göre
şu an e dalgasındayız muhtemelen 8245 civarına denk gelir
sonrası f dalgası var asıl hareket burda başlıyor yukarı dogru f dalgası hedefi 8394 civarıne denk gelebilir..
sonra g dalgası f dalgasının düzeltmesi yani yaklaşık 8324 seviyesine denkg gelir
sonra ğ (yumuşak ge) dalgası var asıl patlama ozaman gelir ve hedefi 8600 ler olur
Altta benzerlik şemasını görebilirsiniz
[URL="http://i43.tinypic.com/30lpipv.png"][IMG]http://i43.tinypic.com/30lpipv.png[/IMG][/URL]
[/QUOTE]
kısaları kapattım...
[quote=fXci;130422]Ahanda analizim görüntülü olarak bakın daha iyi görürsünüz gayri [B]ESKİK TEŞKÜR KALMASIN[/B][/quote]
ee benim bibuçuk teşekkür vermem gerekiyodu, ben 2 verdim.
üstünü alayım. teşkür üstü de kalmasın bizamet! :..:
uzun devam
longladık
vobix ya ben beceremedim benim bugün yazdığım tüm mesajları alıntılayabilirmisin arama yapıom çıkmıor eğer kolay bi yöntemi varsa?
[QUOTE=unlimitted;130424]ee benim bibuçuk teşekkür vermem gerekiyodu, ben 2 verdim.
üstünü alayım. teşkür üstü de kalmasın bizamet! :..:[/QUOTE]
Üstü bahşiş .lelele
[QUOTE=Vob Trader;130427]vobix ya ben beceremedim benim bugün yazdığım tüm mesajları alıntılayabilirmisin arama yapıom çıkmıor eğer kolay bi yöntemi varsa?[/QUOTE]
Arkidiş eyer teşekkür isteyceksen ben hespisini topladım ::: istersen birazını saa verem gı
[QUOTE=oguzhan;130419]Uzadım ama tırsıyorum arjkadaşlar yukarıdaki durumu kısmını nereden değiştiriyoruz bende hala sort yazılı değiştirmek istiyorum[/QUOTE]
Short yazan resme tıklayın liste çakacak.