-
sn enorton
bana attığınız özel maile cevap veremiyorum
daha o kadar çok mesaj atmamışım:)
alıntıların amacı sadece iki karşıt pozun görüşünü göstermekti
o kadar
farklı bir amacı yoktu
bir tarafın haklı mağduriyeti vardı ve devamında görüldüğü gibi iş isyan boyutuna varıyor
neyse artık
olan oldu
gidenler gitti
yapanın yanına kar kaldı
hatanın telekomda olmadığı sabit
kimde olduğu da belli
sonuç ise her zamanki gibi
ileride bir gün telafi ederler nasılsa
saygılarımla..
-
halen al işareti yok !
zararla stoplayacaz muhtemelen..
-
425 kavır ve lonkk..575 kavır ve şort..artık şortların üzerine yatan bir Ağustos böceği olmak isttoorummm
-
[QUOTE=fXci;130429]Arkidiş eyer teşekkür isteyceksen ben hespisini topladım ::: istersen birazını saa verem gı[/QUOTE]
ben kendi yaptığımdan emin oldukdan sonra başkasının takdirine ihtiyaç duymam :)
-
[QUOTE=temese;130431]sn enorton
bana attığınız özel maile cevap veremiyorum
daha o kadar çok mesaj atmamışım:)
alıntıların amacı sadece iki karşıt pozun görüşünü göstermekti
o kadar
farklı bir amacı yoktu
saygılarımla..[/QUOTE]
İnanın kötü anlamlar çıkarmıştım, cevabınız için teşekkür ederim. Saygı bizden...
-
[QUOTE=YAVUZHAN;130432]halen al işareti yok !
zararla stoplayacaz muhtemelen..[/QUOTE]
Ben de aynen...
-
[url]http://www.bilgeyatirimci.com/yasar_erdinc[/url] bugünkü yazıyı okumayan okumalı....
-
sanırım 49 civarı uzlaşacağız :)
-
mekanik real time sistemleri bu yüzden sevmiyorum vob birden bozuluyor aniden panik dalgası ve tüm mekanik sistemler sata geçiyor bir dahada kolay kolay al vermiyorlar
halbuki nerdeyse dünkü mini şelalenin başladığı noktaya geldik...
-
makasta kapatıldı...herkeş değilsede büyük çoğunluk vade sonu rallisi bekliyor.bakalım bu seferde papaz pilav yiyecek mi?
-
[quote=SEYYAH;130440]makasta kapatıldı...herkeş değilsede büyük çoğunluk vade sonu rallisi bekliyor.bakalım bu seferde papaz pilav yiyecek mi?[/quote]
RalLi iiçin spot un %4 daha gitmesi gerekir şu an zaten %2 yukselmış... spot a soz gecıremıyorlar gorecegı gormeyecegı yer burası bence :o
-
Ağustos vadede dun 800-900 puan makas vardı, bugun eşitlendı,
vobda boyle ali-cengiz oyunları olmaz ama,
şaşırdım:)