-
[QUOTE=juliano;130454]kusura bakma enorton kardeş ata yatırımdan bana öyle söylemişlerdi.
her zaman online olarak görülebilirim ama işlerim var ve yoğunum devamlı internete bakma durumum yok. sadece bana söylenileni aktardım vob sayfasından bakmadığım için senden ve dayımdan özür dilerim.[/QUOTE]
Yaw ne özürü ne kusura bakması :D Emin olun aracı kurum çalışanları forum üyelerinden daha fazla bilgiye sahip değil...
-
[QUOTE=juliano;130448]niye ki dayıcım uzlaşma fiyatı spota göre olmuyo ki
dolar sözleşmelerinde sadece spota göre uzlaşma oluyor
öyle değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum?[/QUOTE]
Uzlaşma spota göre olur.
[QUOTE][B]Vade Sonu Uzlaşma Fiyatı : [/B]Son işlem günü Borsada seansın kapanmasından önceki 15 dakika içerisinde, [COLOR="Blue"][B]İMKB'de gerçekleşen ve aralarında 30 saniyeden daha az süre olmaksızın rasgele seçilen 10 adet İMKB-30 ulusal hisse senedi fiyat endeksi değerinin aritmetik ortalaması [/B][/COLOR]vadeli işlem sözleşmesinde vade sonu uzlaşma fiyatı olarak kullanılır. İMKB seansının Borsa seansından önce kapanması durumunda, yöntem aynı kalmak suretiyle hesaplamalar İMKB seansının son 15 dakikalık bölümünde gerçekleşen İMKB-30 ulusal hisse senedi fiyat endeksi değerleri esas alınarak yapılır.[/QUOTE]
-
[QUOTE=juliano;130454]kusura bakma enorton kardeş [COLOR="Red"]ata yatırımdan bana öyle söylemişlerdi.[/COLOR]
her zaman online olarak görülebilirim ama işlerim var ve yoğunum devamlı internete bakma durumum yok. sadece bana söylenileni aktardım vob sayfasından bakmadığım için senden ve dayımdan özür dilerim.[/QUOTE]
Gökhan kaçırma bu fırsatı ver kalayı ver kalayı .dng
-
vobix alacağın olsun senin :(
-
[QUOTE=SEYYAH;130465]benimkide AĞUSTOS hala dünden 47.350 SHORT bekliyor LONG demedi.ama ben dün SHORT yapmadım.sağolsunlar midemizi bulandırdılar.
ama zarar ettirecek gibi görünüyor SHORT sinyali.[/QUOTE]
Bizim pascal da haziran short, agstos long hala. Tam tersi olsa kardaydım bugün :(
-
[QUOTE=VOBiX;130463]Ben ararım kardeşim kursunlar uydu sistemini. NMevzuat VOB 09:15-17:15 arası çalışır yazıyorsa bunu sağlamak için gerekli yatırımalrı yapmak zorundalar.
Yazarın da toplantıda bir şekilde ikna edilmiş bir hali var sanırım.[/QUOTE]
Arıza konusunda tamamen haklısınız....
Ben asıl günlerdir düşecek diyen yazarın artık yükselişe ikna olduğunu ve IMF konusundaki kısımları önemsemiştim.
IMF konusu böyle gizli kapaklı yapılıp birileri içeriden bilgi alarak piyasayı yukarı çekiyorsa yandı bilgiye ulaşamayan küçük yatırımcı...
-
[quote=enorton;130467]Yaw ne özürü ne kusura bakması :D Emin olun aracı kurum çalışanları forum üyelerinden daha fazla bilgiye sahip değil...[/quote]
yahu sen benim yazıyı okurken üye durumuna bakmadın heralde ben ümitsiz vakayım. o kadarını akıl edebilseydim zaten o ding...llere (atayatırım)sormazdım. arada böyle sorular çıkabilir ama her zaman deil tabi caanıııım. mazur görün.dng
-
Haziranın yükselmeemsi için Spot engeli var da Ağustosu neden almıyorlar? Hani yüksleiş bekliyorlardı anlaşma yoktu açsınlar makası.
-
[quote=SEYYAH;130465]benimkide AĞUSTOS hala dünden 47.350 SHORT bekliyor LONG demedi.ama ben dün SHORT yapmadım.sağolsunlar midemizi bulandırdılar.
ama zarar ettirecek gibi görünüyor SHORT sinyali.[/quote]
benimki vob yeniden açılıp 1000 puan gerilemesine rağmen sat vermedi.
sabah ikinci barda sat verdi.halen satta..
47800 gibi al desede zayıf bir sinyal olacak gibi bir his var içimde..
-
en fazla 15 dak daha buralarda takılırsak satış gelir..olmadı 30 dak..oda olmadı 1 saat..4 saat katti..son karar..:)
-
[QUOTE=VOBiX;130430]Short yazan resme tıklayın liste çakacak.[/QUOTE]
Bende liste çıkmıyor dün çıkıyordu bi gariplik var teşekkür edrim
-
[QUOTE=oguzhan;130477]Bende liste çıkmıyor dün çıkıyordu bi gariplik var teşekkür edrim[/QUOTE]
Sayfanın en üstünden denerseniz çıkmalı