fiyar 525.. 600den satıyolar..
Printable View
fiyar 525.. 600den satıyolar..
[QUOTE=abka;130490]sistemlerin [B]mutlaka 12 aylık kar [/B]egrisi olmalı..size 10 dakikada ayda 14.000 kazandıran sistem yapayım..bu hiçbir anlam ifade etmez..hatta son 7 ayda olagan üstü başarı saglayan sistemi temmuz-ekim 2008 de görün..duman olmuş...[COLOR="RoyalBlue"]mutlaka 12 aylık egri lazım..[/COLOR][/QUOTE]
abi bu van munut herseye ayak uyduruyo emin ol tam zıppırık bi zistem emme bana fayda savlamayor .dng istersen petrolde istersen dow fıçır istersen kanola yağında kullan değişmeyor sonuç :::
Aşağıda başka bir forumdan tamamen katıldığım bir yazı ;
muratti77
Aynen katılıyorum, bütün emerging marketler gibi trendleri olan, henuz teknik kullanan yatırımcısı sınırlı oldugu için, teknik analizlerin çalışabildiği bir piyasadayız. Yararlanmak lazım.
VOB ilk başladıgında, 20 bin aşagı 10 bin yukarı , 40 bin aşagı , 15 bin yukarı giderdik. Trendtraderlar deli gibi kazanırdı. VOB bültenlerinde '' 5 bin puanlık hafif gevsemeler'' den bahsedilirdi..
2-3 yıl sonra destek-direnc traderlar arttıgında, her absurd yerden tepip, her minik direncte takıldıgımız günler gelince, herkes bu gunleri mumla arayacak.
[QUOTE=fXci;130492]abi bu van munut herseye ayak uyduruyo emin ol tam zıppırık bi zistem emme bana fayda savlamayor .dng istersen petrolde istersen dow fıçır istersen kanola yağında kullan değişmeyor sonuç :::[/QUOTE] öyleyse harikadır..son saniye piyasa fiyatından işlemle gayet iyi çalışır..baktım olmuyor..bana yolla:)
[QUOTE=fXci;130492]abi bu van munut herseye ayak uyduruyo emin ol tam zıppırık bi zistem emme bana fayda savlamayor .dng istersen petrolde istersen dow fıçır istersen kanola yağında kullan değişmeyor sonuç :::[/QUOTE]
Dilerseniz forumda yayınlayın, dilerseniz özel mesaj ile verin bari başkaları yararlansın.
[QUOTE=abka;130494]öyleyse harikadır..son saniye piyasa fiyatından işlemle gayet iyi çalışır..baktım olmuyor..bana yolla:)[/QUOTE]
yokyok bu sistem çokh tehlikeli en iyisi ben bunu imha edem ::: cok ciddiyim ::: dünyada bundan faydalanabilecek bi insanoğlu varmı bılmem ::: :::
[QUOTE=abka;130494]öyleyse harikadır..son saniye piyasa fiyatından işlemle gayet iyi çalışır..baktım olmuyor..bana yolla:)[/QUOTE]
abi mesela bana matriksten bakabılecegim bişeyin fıçırını söyle hemen yapıstırım buraya sanıyede hadi bekleyorum
sistem olupda uymayan arkadaşlar...
sistem çürümesin.:).[B]bana özelden gönderebilirsiniz..[/B]
[QUOTE=QUEEN;130491]fiyar 525.. 600den satıyolar..[/QUOTE]
VOB müdrü ona dün kurumalrın opsiyon anlaşması gereği belirledikelri fiyat o olduğu için fiyat oradan geçiyor dedi.
[QUOTE=VOBiX;130499]VOB müdrü ona dün kurumalrın opsiyon anlaşması gereği belirledikelri fiyat o olduğu için fiyat oradan geçiyor dedi.[/QUOTE]
vopix bana soyle kafandan van munutluk perıyodu dolu bi fıçır söylesene hemen :::
Bu EURUSD pis iştahımı kabartıyor..Teknik olarak sanırsam zirvelere yakın..Temel dersen hikayesi çok ama ABD para basıyoda ECB basmıyor mu? Yılsonuna 1.25 falan olsa, 1 e 17 şansı var...bas 5000 al 85000...peeeeeeee
garanti uzun kapatıor ama diğer vadeye taşınmıor garip