[QUOTE=traderx;130512]dedim fantom diye biri var ona yüzbinde 8 çalışıyormuşsunuz bende isterem dedim, 0.9 kuruşa fit olduk:D[/QUOTE]
yok ben başka kurumdayım:D
0.9 kuruş pahalı bence.dng
Printable View
[QUOTE=traderx;130512]dedim fantom diye biri var ona yüzbinde 8 çalışıyormuşsunuz bende isterem dedim, 0.9 kuruşa fit olduk:D[/QUOTE]
yok ben başka kurumdayım:D
0.9 kuruş pahalı bence.dng
[quote=traderx;130512]dedim fantom diye biri var ona yüzbinde 8 çalışıyormuşsunuz bende isterem dedim, 0.9 kuruşa fit olduk:D[/quote]
O bişey mi ben yanımda Zagor ve Çiko ile gittim, 0.1 kuruşa indiler
[quote=GOKHANFINDIK;130396]En az 2 ay görmeyecez abla oraları rahatız.Orayı görürse longlarım zaten gibi.[/quote]
Tabiki longladım.575 ten full long.Beylikdüzünde elektirik kesintisi 5 milyara patladı bana.Şimdi sövmiyimi ***lere.
[QUOTE=Vob Trader;130513]49 uzlaşırız gibi ama bakalım[/QUOTE]
Valla kırsınlar bir yöne de..
işimize bakalım böyle yatayda gına geldi
ulan bi basmadığım mekan vob merkezi var. yakında orayı da bastıracaklar bana.
[QUOTE=chn69;130514]bu gedikteki komisyon sankonun 1 lirasından dahamı az
bilgi verebileceklere şimdiden teşekkür[/QUOTE]
bana ilk 0.8 ytl verecekti ben bazen 3-4 hafta yatay olacağını sezdimmi işlem yapmıyorum yada işlerim olduğunda o arada matriksi kapatmayın ama dedim 0.9 olsun, bu arada komisyon iadeside olacak.
ayrıca aylık 1000 kontrat üstüne 1 lira altını verecek kurum çok, zibil gibi.
[QUOTE=Fantom;130515]yok ben başka kurumdayım:D
0.9 kuruş pahalı bence.dng[/QUOTE]
istesem daha ucuzda olabilirdi 0.8 ve altı, yalnız şunu söyleyim hiç itibarın yok o kurumda geç fantonu dediler:D(latife ediyorum:..:)
[quote=fXci;130506]alın sie usdjpy van munut
[IMG]http://img132.imageshack.us/img132/1134/usdjpy.png[/IMG][/quote]
Ne cici ne şeker bir van munut o. Gel yavrum, gel cicim. fXci sana bakamaz. Ben seni sever , kollar ve beslerim. Yağ ve baldan gına gelirsin. Geh geh oğlum.
[QUOTE=Vob Trader;130519]ulan bi basmadığım mekan vob merkezi var. yakında orayı da bastıracaklar bana.[/QUOTE]
bana yakın sayılır vob, cebel(eski dilde dövüşte kavgada ortak, yardımcı) arıyorsan her zaman yanındayım:D
fiyat arttı komisyonlar arttı komisyon pazarlığına başlayın bence.
[QUOTE=sazan;130521]Ne cici ne şeker bir van munut o. Gel yavrum, gel cicim. fXci sana bakamaz. Ben seni sever , kollar ve beslerim. Yağ ve baldan gına gelirsin. Geh geh oğlum.[/QUOTE]
abi yuaw bu van munutu kalp atış sinyallerine bile uygulasan çalışır :::
bu haberciler kafayı yemıs..tmam toplatı onemlı de ..daha adamlar gırmeden toplantıya 1.5 saat yayın oldu
[QUOTE=Vob Trader;130519]ulan bi basmadığım mekan vob merkezi var. yakında orayı da bastıracaklar bana.[/QUOTE]
İstanbul'da olsa ben bir ziyaret ederdim.dng