[quote=Fantom;130526]İstanbul'da olsa ben bir ziyaret ederdim.dng[/quote]
belkı de ayak altında olmasın dıe ızmır ı secmslerdir:)yoksa zıyaret edıcek cok adam cıkar ist den
Printable View
[quote=Fantom;130526]İstanbul'da olsa ben bir ziyaret ederdim.dng[/quote]
belkı de ayak altında olmasın dıe ızmır ı secmslerdir:)yoksa zıyaret edıcek cok adam cıkar ist den
[quote=sazan;130521]Ne cici ne şeker bir van munut o. Gel yavrum, gel cicim. fXci sana bakamaz. Ben seni sever , kollar ve beslerim. Yağ ve baldan gına gelirsin. Geh geh oğlum.[/quote]
Yok yok van minutum..Sazan da senin gibi bir kaç tane daha var..Sen kuma olcak sistemmisin...Hem sazan senden daha iyisini bulur ilerde çaptan düşersin..Üstüne kuma da getirir bu bay sazan..:::Ben seni herkeslerden daha daha iyi severim hem ben seni herkeslerden daha daha iyi kollarım:..:
Sn Saraylı IMKB de 3 tane yeni tepe bekliyor....
[url]http://devridaimmakinasi.blogspot.com/[/url]
Sn Sazan Saraylının yukarıdaki sayımı konusundaki görüşünüz nedir ?
Siz nasıl sayıyorsunuz ?
işlem durdumu şüpheleniyorm..
gecen vadede aktif vadeyi asılıp diğer vadeye basmışlardı.
[QUOTE=fXci;130500]vopix bana soyle kafandan van munutluk perıyodu dolu bi fıçır söylesene hemen :::[/QUOTE]
Xu30 yakın vade 4 aylık getirisi nedir? Kaç işlem yapmış?
[QUOTE=QUEEN;130530]işlem durdumu şüpheleniyorm..[/QUOTE]
graliçem vallah bunnardan hersey beklenir :(
[quote=Astatin;130528]Yok yok van minutum..Sazan da senin gibi bir kaç tane daha var..Sen kuma olcak sistemmisin...Hem sazan senden daha iyisini bulur ilerde çaptan düşersin..Üstüne kuma da getirir bu bay sazan..:::Ben seni herkeslerden daha daha iyi severim hem ben seni herkeslerden daha daha iyi kollarım:..:[/quote]
Bak Astatin, aklını çelme sistemin. Daha toy o. Bu piyasalarda harcanııır gider. O yüzden korur ve kollarım diyorum. Duygusal değil bir mantık birlikteliği öneriyorum. Bana son kozlarımı oynatma. :..:
Usd Jpy long düşünüyorum tavsiyesi olan? Amatörler siteye Dolar-TL için sürekli girip bakıyorlar fakat kimse yorum yazmıyor :D Astatin nerdesin :D
[quote=hexa;130535]Usd Jpy long düşünüyorum tavsiyesi olan? Amatörler siteye Dolar-TL için sürekli girip bakıyorlar fakat kimse yorum yazmıyor :D Astatin nerdesin :D[/quote]
[IMG]http://img23.imageshack.us/img23/1134/usdjpy.png[/IMG]
[quote=sazan;130534]Bak Astatin, aklını çelme sistemin. Daha toy o. Bu piyasalarda harcanııır gider. O yüzden korur ve kollarım diyorum. Duygusal değil bir mantık birlikteliği öneriyorum. Bana son kozlarımı oynatma. :..:[/quote]
Bense hem aşk hem mantık birlikteliği öneriyorum:..::..: Hiç utanmıyorsunuz değil mi bay Sazan..PC de sistem haremi kurdunuz hala gözünüz toylarda çıtırlarda:..::..:
22.4 litrede yığılı kademe kalkması lazım. belki 4.26 da kalkar garantide :)