-
[quote=Astatin;130548]Sevgili One Minute,
Gördüğünüz gibi diğer talibiniz sizden sadece faydalanmak istiyor. Ayrıca siz bir kedi köpek değilsinizki hemcinsinizle yaşamaktan keyif alasınız. Anlayacağınzı bay sazan sizi haremine tıkıp faydalanmak istiyor..Yani siz elindeki aynı tür şeylerden bir tanesi bir meta olacaksınız.Başınıza bir harem ağası dikip hayatınızı zindana çevireceği de çok aşikar.
Oysa diğer yanda seviyeli duygusal ve mantıksal bir ilişki sizi bekliyor..
One Minute'un mutlu günleri mutlak gelen gündedir,
One minute, one minute, astinin, ky nin sistemi,
Yırtmanın şanlı yolunda yürüyen yatırımcının sistemi:..::..::..:[/quote]
Çok güldüm dostum. Ben bu van munut diyaloğunu sonlandırıyorum. Sonrasında kırmızı noktalı yayına kayıp, ceza alacağız yoksa.
Bol Kazançlar.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;130547]Sanırım yüzde 5 olacaz bugün.:D[/QUOTE]
sen baya taktın bu arkadaşa geçen söyledikleri seni derinden yaraladı heralde:D
-
Vob da bağlantının ne zaman kopacağı acıklandı mı arkadaslar?
veya bugunku atraksıyon konusunda resmı makamlarca bır bılgı verıldı mı?
-
[quote=sazan;130551]Çok güldüm dostum. Ben bu van munut diyaloğunu sonlandırıyorum. Sonrasında kırmızı noktalı yayına kayıp, ceza alacağız yoksa.
Bol Kazançlar.[/quote]
+.Forumda bordo noktalı diyaloglar bile makbul artık -yatay piyasada-.
-
[QUOTE=tuareg;130553]Vob da bağlantının ne zaman kopacağı acıklandı mı arkadaslar?
veya bugunku atraksıyon konusunda resmı makamlarca bır bılgı verıldı mı?[/QUOTE]
bugün de arıza imkb'de çıkacakmış.:) vade son günü spot kapanıp vadeye hadi bildiğin gibi at koştur, gün senin günün deseler n'olur acaba..:..:
-
[IMG]http://img132.imageshack.us/img132/1917/vanvankaka.png[/IMG]
-
-
fxCi teşekkürler senin usdjpy grafik sat vermiş galiba kaç pip düşer fikrin varmı? Kritik Milli Güvenlik Kurulu toplantısı başladı. Bugün veriler:
USD S&P/Case-Shiller 20 Bileşik Endeks (y/y) (Nis) 16:00
USD Chicago PMI Endeksi (Haz) 16:45
USD Tüketici Güveni (Haz) 17:00
TRY Dış Ticaret Dengesi (a/a) (May) 17:00
-
Uzlaşmada ne yapıcaklarına karar veremediğimden.
Ağustos vade Short.
-
[QUOTE=hexa;130558]fxCi teşekkürler senin usdjpy grafik sat vermiş galiba kaç pip düşer fikrin varmı? Kritik Milli Güvenlik Kurulu toplantısı başladı. Bugün veriler:
USD S&P/Case-Shiller 20 Bileşik Endeks (y/y) (Nis) 16:00
USD Chicago PMI Endeksi (Haz) 16:45
USD Tüketici Güveni (Haz) 17:00
TRY Dış Ticaret Dengesi (a/a) (May) 17:00[/QUOTE]
hiç fikrim yok hexa öylesine sistem baktım sadece ::: su an orda trade etmeyorum gayri kaç pip düşer bilemem düşmeden lönkte diyebilir.. zistemde neymiş gayri yerim zistemini
-
[QUOTE=tuareg;130553]Vob da bağlantının ne zaman kopacağı acıklandı mı arkadaslar?
veya bugunku atraksıyon konusunda resmı makamlarca bır bılgı verıldı mı?[/QUOTE]
Birara 16,35 gibi bi söğlenti vardı ama bakalım saat kaçta olacak
-
vallah vadenın son gunu zisteme uymak akıl karı deel flat en ıyısı