[QUOTE=jelibon;61196]karar verildi boşluk alınacak.[/QUOTE]
sadece boşluk değil tüm çıkışın hepsi geri alınabilir..
Printable View
[QUOTE=jelibon;61196]karar verildi boşluk alınacak.[/QUOTE]
sadece boşluk değil tüm çıkışın hepsi geri alınabilir..
hic kimse bu ulkedeki vob piyasasinda mantik teknik filan aramasin sakin
buranin tek ozelligi var bugday olarak gelen un olarak cikiyor :)
guzel bir entegre tesis :)
[QUOTE=VOBiX;60851][URL="http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=59360&postcount=3083"]28,000 bu yıl içinde de görülebilir [/URL] Takaslara bakarsanız uzuncular çoğalmış. İş Yatırımdaki shortlar EFG ve Deutschenin longlarını karşılayacak düzeyde. Longların diğer bölümü shortların diğer bölümünden daha fazla.[/QUOTE]
Taksimatı başarıyla yapmışlar Deutsche ve EFG hep kaznaıyor mesajı oluştur onalrı longa geçir git İş Yatırımdan shortla.
saatlik de 13. bara geçtik hepsi içi dolu kırmızı:)
Forumlarda "destek" lafı geçtikçe yeni "desteklere" doğru aşağı gidiyoruz. Desteğin alışta olması da manidar. Bu piyasanın bazı büyükleri bazı kişilerin pozisyonları üstüne oynuyor resmen.
bence destegi un haline getirmeden bugun tepki bile olmaz..
[QUOTE=jerfin;61200]sadece boşluk değil tüm çıkışın hepsi geri alınabilir..[/QUOTE]
Evet[URL="http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=59360&postcount=3083"] bu yıl 30,000 altı [/URL]beklntim devam ediyor.
34100 kadar tepki gelebilir
[QUOTE=hexen;61097]graf üstesinde video plan kurdum asayada ekte video plan
[url]http://www.dosyaupload.net/982plan.rar[/url][/QUOTE]
video anlatımlı grafiğinize gore aşağı ok potansiyeline girdik galiba hexen baba
[QUOTE=VOBiX;61202]Taksimatı başarıyla yapmışlar Deutsche ve EFG hep kaznaıyor mesajı oluştur onalrı longa geçir git İş Yatırımdan shortla.[/QUOTE]
Katılıyorum. Dönüşlerde yerliden satış yapıp ürkütmemeye çalışıyorlar. Devlet su işleri short açsa olmaz çünki 300 kontrat çakınca 4-5 kademe indiriyorlar peşindekiler. Bir de aracı kurumlar değiştiriliyor zaman zaman hep aynısı ile long ya da short yapmıyorlar.
[QUOTE=QUEEN;61207]34100 kadar tepki gelebilir[/QUOTE]
destek aldiklarini 33.700 den dokulurse belki olur.
Bütün işlemler , son derece teknik bugün , düşen kanal üst bant 40025 te.
destek menkulun maliyeti 34.050 1630 tane longu var
34.050 seviyesini dikkatli takip edin
[QUOTE=follow;61201]hic kimse bu ulkedeki vob piyasasinda mantik teknik filan aramasin sakin
buranin tek ozelligi var bugday olarak gelen un olarak cikiyor :)
guzel bir entegre tesis :)[/QUOTE]
.brv +.
.dng
desteğe destek değil köstek olmak lazım:)
destek türevi aradım sordum işlemler ne işlemi diye. o konuda bilgi veremeyiz dediler:)
destek mi olur bilemem ama 35500-35 altında ; 32500 - 31700 .
[QUOTE=Vob Trader;61215]destek türevi aradım sordum işlemler ne işlemi diye. o konuda bilgi veremeyiz dediler:)[/QUOTE]
yav hic gulecegim yoktu:..:
sorsaydin keske islemi yapan sahsin kalp ilaci yanindami diye :..::..:
destekler de kırılır tutmaz yerinde
bozulur moraller beklenir panikle
desteksiz pozisyon alırken
son trademde bir iki kademeee
veremezmisin veremezmisin
:D:D:D
[QUOTE=Vob Trader;61215]destek türevi aradım sordum işlemler ne işlemi diye. o konuda bilgi veremeyiz dediler:)[/QUOTE]
Sen bir gün aracı kurumalrı da basacaksın gibi geliyor bana .lelele
Geçen de voba teminatları sormuştun galiba. Araştırmacılık iyi bir şeydir.
simdi destegi rokoko mu yapsak
yoksa mokoko mu yapsak diye tartisiyolar kesin :):)
ben attım bir destek. bakalım. devredilecek bir destek. he he.
[QUOTE=VOBiX;61219]Sen bir gün aracı kurumalrı da basacaksın gibi geliyor bana .lelele
Geçen de voba teminatları sormuştun galiba. Araştırmacılık iyi bir şeydir.[/QUOTE]
onda mail attım da cevap verdiler bu vadede düşünmüyoruz düşürmicez demişlerdi. demekki yeni vadeyi hesaplıolarmış ama yeni vadede de düşürcez dememişlerdi:)
[QUOTE=jelibon;61221]ben attım bir destek. bakalım. devredilecek bir destek. he he.[/QUOTE]
ya bu gm işi baya kafa karıştırıor gecen benim chevroletin benzin şamandırasında bi arıza olmuşdu. parça gelmesi gerekiodu. normalde gelmesi gereken zamandan çok geç geldi servisle papaz da olmuşdum hatta. var demekki şirkette bişiler. o sebeple destek atmak istememe rağmen elim destek atmaya gitmio:) felsefem düşene bi tekme de sen vur felsefesi:)
15 dk , devam eden bar düşen kanal , alt bant 35525 , üst bant 33950 de
200 puan civarinda mini tepki gelebilir !!!
alsat tavsiyesi degildir!!
34000 kalıcı yukarı kırılırsa , düşen kanaldan çıkarız.
[QUOTE=Vob Trader;61223]ya bu gm işi baya kafa karıştırıor gecen benim chevroletin benzin şamandırasında bi arıza olmuşdu. parça gelmesi gerekiodu. normalde gelmesi gereken zamandan çok geç geldi servisle papaz da olmuşdum hatta. var demekki şirkette bişiler. o sebeple destek atmak istememe rağmen elim destek atmaya gitmio:) felsefem düşene bi tekme de sen vur felsefesi:)[/QUOTE]
GM gibi bu şirlketlerin felsefesi Ağustos Böceği gibi olmuş. Ben de diyorum ki kurtarmayın Ağustos böcekelrini bırakın açlıktna ya da soğuktan ölsünler. Zira onalr durumalr iiyiyken saz çalıp oynuyorlardı ama karıncalar çalışıyordu. Şimdi rahat etme sırası karıncalarda.
[COLOR="Blue"][B]Bütün Ağustos Böcekleri yok olsun elbet bir gün karıncalar piyasayı yeni baştan inşaa edecektir. [/B][/COLOR]
[QUOTE=follow;61225]200 puan civarinda mini tepki gelebilir !!!
alsat tavsiyesi degildir!![/QUOTE]
mini tepkimiz geldi
5 dk . çanak oluşuyor formasyon olarak. 34200 de çanak tamamlanır. üzerinde hareketler sertleşir.
[QUOTE=saganak;61229]5 dk . çanak oluşuyor formasyon olarak. 34200 de çanak tamamlanır. üzerinde hareketler sertleşir.[/QUOTE]
o canagi destegin kafasinda kiracaklar birazdan:..:
[QUOTE=negrolino;61142]seans ne halde uzun tutulurmu arkadaşlar 38ooo den uzunum battım ben ya[/QUOTE]
Bende diyorum vob da kimse kalmadı, acaba kim girdide üzerine oynuyorlar, neğer sizmişiniz, demkki buradan uzun yapılır:) saygılar.
destek menkul icin mokoko karari cikti arkadaslar duyurayim istedim :):)
al satçılar çarpılabilir dikkattt
Yinede dolarda kısa yapmanın tam zamanı diyorum, endeks 30 kontratlarında ise uzun iyidir, akşama yurtdışı iyi olacak görülüyor, saygılar.
Alooo, kimse yokmu yawf?
spota agır satış gelicegini tahmin ediyorum..15.00-15.30 araları aksiyon saatleri:)
desteğe güldük güldük de adam da bize gülmesin şimdi son gülen iyi güler diye:)
[QUOTE=bull market;61235]Yinede dolarda kısa yapmanın tam zamanı diyorum, endeks 30 kontratlarında ise uzun iyidir, akşama yurtdışı iyi olacak görülüyor, saygılar.[/QUOTE]
benimde vadelide 35000 üstü kapanış beklentim var .. ralli kokusu geldi burnuma... 5 dk paimei system longs sinyal üretti.. hexen abi poz ne nerdesin ?? :)
5 dak al vermek üzere tepkide olabilir