[QUOTE=Astatin;130598]huymu..huyda neymiş..yemişim huyları:..::..::..:[/QUOTE]
van nümütün huyu nassı canlı canlı şahit oldunnu :::
Printable View
van nümütün huyu nassı canlı canlı şahit oldunnu :::
yine yukarı çekmeye başlarlarsa ben seni yiyeceğim haberin ola..:..:
long devam
no işlem
no panic
dolarda durum nedir..uzun zaman sorna görmüş 1.52xx leri
Haziran vade shortları 47150 den kapattım. Sabah ******* gibi açtığım 47400 ağustos vade long ile devam...
[quote=jerfin;130596]sessiz izle asti, huylandırma şunları..:)[/quote]
Bizi yakan topu topu 3 şahsıyettır sevgılı jerfın, ısımlerı lazım değil (astı, gokhan, queen)
[quote=Astatin;130590]hadi hadi hadi..yeni uzlaşma isterek..pirmamit dulli mulli...sbaha 60 dk OBO 46800 kritik..kırarsa ver elini 43000 ler[/quote]
46900 den depti...şimdilik
Ağustos vadedekı trendı acıkluyorum,
dolar aşağı, faız asagı, borsa asagı...
aaal FXci..buda 60 minute canlı yayın..gerçi bar kapanışına 50 dakıak var ama..üwww
[IMG]http://i41.tinypic.com/dmryxc.jpg[/IMG]
Sabah cnbce de dinlediydim vobaş'ın genel müdür yardımcısının beyanı olmuş Vobta ne yerli nede yabancıların hiçbir şekilde spekülasyon ve manipülasyon yaptıklarına inanmıyorum demiş! Aklıma çernobil kazasından sonra trt de çıkıp çayda radyasyon yok ahada bende çay içiyorum diyen ve bir bardak çayı hüptedenek götüren bakan geldi sonra! Hollandadan siktir edilen bir gemi vardı asbestli olduğu için o gemi Türkiye'de sökülecekti bizim çevreciler engel oldu başka bir ''sn'' bakan gemiye gitti elii yüzünü gemiye sürdü asbest kanserojen değildir diye! Yahu daha 3 gün önce iktidar milletvekilleri kredi kartı aidatları soygundur diye bas bas bağırıyorlardı komsyon toplantısında tam oylama yapılacak hepsi dağıldı neymiş birinin telefonu gelmiş. birinin misafiri gelmiş!
Ulan dişimi kıracam yeminle kıracam bu halkın yanında delikanlıca vatandaşın iyiliğini düşünen bi iktidar göreyim vallahada billahada dişimi kıracam! Biz eşşek oldukça daha çok manipülasyon oluuur. Dünya düşer biz çıkarız dünya çıkar biz makastan yeriz ağaların paşa gönlü nasıl isterse öyle olur!
Büyük bir holdingin malları için bir abim şöyle demişti APD yav dedim nedir bu APD?
Alan pe..venk düşünsün dedi.
hükümet kimin hükümetiyse şunu biliyorum ki vergiyi benden alıyor ama benden başka herkesin hakkını savunuyor.
Geçirin küçük yatırmcıya sizin suçunuz yok zaten vobaşın patronlarıda diyoya bi bi halt yok diye!
Astatın, patronun senı çağırıyo, bi bakıver kocum:)
mumkunse acele etme donmekte.
[QUOTE=tuareg;130604]Bizi yakan topu topu 3 şahsıyettır sevgılı jerfın, ısımlerı lazım değil (astı, gokhan, queen)[/QUOTE]
ney ney ney..sen kaşındın..mutfak!!!:D