[quote=QUEEN;130611]ney ney ney..sen kaşındın..mutfak!!!:D[/quote]
amaninnn, aman diyim apla, oradaki queen ısmı sehven yazılmıs, quantum falan olacakmıs,
(ben ettım sen etme)
Printable View
amaninnn, aman diyim apla, oradaki queen ısmı sehven yazılmıs, quantum falan olacakmıs,
(ben ettım sen etme)
KUIN mutfakda 10 emine beder gücündedir..beder miydi bedel miydi yaw
[quote=Astatin;130613]KUIN mutfakda 10 emine beder gücündedir..beder miydi bedel miydi yaw[/quote]
berdel diye biliyorum :..:
eger endeks yukarı gıtmeye devam edıcekse ,artık garan amiralliği is c ye bırakıcak gibi duruyo..
"vobta"(sadece vobta imkb bunun dışında)manipülasyon çokta kötü bir şey değil aslında, manipülasyon olunca daha fazla hareket daha fazla bereket oluyor, yeterki yatırımcı takas makas hikayeleriyle zaman kaybetmesin, sadece sistemine baksın..
[quote=AMON RA;130609]Sabah cnbce de dinlediydim vobaş'ın genel müdür yardımcısının beyanı olmuş Vobta ne yerli nede yabancıların hiçbir şekilde spekülasyon ve manipülasyon yaptıklarına inanmıyorum demiş! Aklıma çernobil kazasından sonra trt de çıkıp çayda radyasyon yok ahada bende çay içiyorum diyen ve bir bardak çayı hüptedenek götüren bakan geldi sonra! Hollandadan siktir edilen bir gemi vardı asbestli olduğu için o gemi Türkiye'de sökülecekti bizim çevreciler engel oldu başka bir ''sn'' bakan gemiye gitti elii yüzünü gemiye sürdü asbest kanserojen değildir diye! Yahu daha 3 gün önce iktidar milletvekilleri kredi kartı aidatları soygundur diye bas bas bağırıyorlardı komsyon toplantısında tam oylama yapılacak hepsi dağıldı neymiş birinin telefonu gelmiş. birinin misafiri gelmiş!
Ulan dişimi kıracam yeminle kıracam bu halkın yanında delikanlıca vatandaşın iyiliğini düşünen bi iktidar göreyim vallahada billahada dişimi kıracam! Biz eşşek oldukça daha çok manipülasyon oluuur. Dünya düşer biz çıkarız dünya çıkar biz makastan yeriz ağaların paşa gönlü nasıl isterse öyle olur!
Büyük bir holdingin malları için bir abim şöyle demişti APD yav dedim nedir bu APD?
Alan pe..venk düşünsün dedi.
hükümet kimin hükümetiyse şunu biliyorum ki vergiyi benden alıyor ama benden başka herkesin hakkını savunuyor.
Geçirin küçük yatırmcıya sizin suçunuz yok zaten vobaşın patronlarıda diyoya bi bi halt yok diye![/quote]
Forum demokratikleşiyor sevdim bunu.:cool::D
[QUOTE=traderx;130616]"vobta"(sadece vobta imkb bunun dışında)manipülasyon çokta kötü bir şey değil aslında, manipülasyon olunca daha fazla hareket daha fazla bereket oluyor, yeterki yatırımcı takas makas hikayeleriyle zaman kaybetmesin, sadece sistemine baksın..[/QUOTE]
Manipülasyonun da çeşitleri var sistemleri çökerteni ve çökertmeyeni. Sisteömelri çökerttikten sonra sisteme baksan ne fayda.
[quote=traderx;130616]"vobta"(sadece vobta imkb bunun dışında)manipülasyon çokta kötü bir şey değil aslında, manipülasyon olunca daha fazla hareket daha fazla bereket oluyor, yeterki yatırımcı takas makas hikayeleriyle zaman kaybetmesin, sadece sistemine baksın..[/quote]
Allahın kulu artık bu garantide 22 üstünde kapanış yaptıramaz buraya.Bu vob falan komple çökecek.Net satta beynim.İşlem yapmayacaktım elektrik gitmese ama olmadı.Namussuzlar en tepeden short kapattırdıkları var arkadaş.Neler var be 600 yazıyor alıyorlar 625 yazıyor 650 kalkıyor en son 650 den kapandı en tepe oha.Full short her gece.
[QUOTE=VOBiX;130618]Manipülasyonun da çeşitleri var sistemleri çökerteni ve çökertmeyeni. Sisteömelri çökerttikten sonra sisteme baksan ne fayda.[/QUOTE]
vob kurulduğundan beri manipülasyon var ama, manipülasyonun en kralında hep benim sistemler coştu, hatta bir zamanlar senin bıcırığıda kullanmıştım hatırlıyorsan hep öyle oldu, ama manipülasyon tepe yapınca olan [B]histemlere[/B] oluyor, öyle yüksek volatilitede zarar eden sistem varmıdır açıkçası pek fikir sahibi değilim.
bu arada daha eski vakitlerde imkbde sistemli çalıştığım çok oldu ama"vobta" ilk sistem kurma çalışmalarım senin bıcırığın teşviğiyle oldu(iyi para kazandık o sistemle sonra yatayda baya çarpılınca şurasını düzelteyim burasını düzelteyim derken sistemler yazmaya başladık) hakkını tekrar teslim edeyim Allah razı olsun.+.+.
İŞC de neymiş yaaa..yerim İŞC yii...
ereğli halkb neymiş yaa..say sıradan
[QUOTE=Astatin;130621]İŞC de neymiş yaaa..yerim İŞC yii...[/QUOTE]
::: aboeyy