arkidiş şakha makha bi nane olcek burda ve o naneyi ne benim van munut yakalayabilcek nede baska bi cistem::: içime dovuyor vadenin son gunu olduvunu unutmayak :::
Printable View
arkidiş şakha makha bi nane olcek burda ve o naneyi ne benim van munut yakalayabilcek nede baska bi cistem::: içime dovuyor vadenin son gunu olduvunu unutmayak :::
[quote=fXci;130665]46650 kırılmazsa daha dusmez burası yukarı depher bencede :::[/quote]
yok yaww..46800 işte..bunun altında saatlik bar kapanışı.çal çingene olur..illede sağlamcı olacağım diyosan 46500..benim kıraf öyle deyor:..:
[i]Deutshce Bank, Türkiye ekonomisinin 2009 yılında yüzde 4.4 daralacağı, 2010 yılında ise yüzde 4.1 büyüme göstereceği tahmininde bulundu. Deutsche Bank, yılın ilk çeyreğinde çift haneli bir daralma yayanmasının yılın tamamı için yapılan daralma beklentisi için aşağı yönlü risklerin ciddi şekilde artıracağını vurguladı. [/i]
[quote=Astatin;130666]DAX a dayalı son çırpınışlar..DAX ada dakacaklar ya neyse...Şaka maka bende yasaklanma yolunda hızla ilerliyorum..KEGEN de yok ortalarda yine elektrik kesti herhalde..Hayret bi adam ha..O kadar para var bir jeneratör alsana birader :)...[/quote]
Jeneratörü annem eve koydurmuyor.Ben Maslaktayım şu anda terada.
ben bu ağustos vade yı de sevmedım, nısan 2010 vadede işlem yapmak ıstıyorum ama linki yok, yardımcı olacak arkadaslara sımdıden tesekkurler.
:)
[QUOTE=traderx;130671]optimizasyonun en büyük sakıncası bu piyasada biliyoruzki, bugün olan hareketin aynısı yarın kesin %1milyon olmayacak(neydese piayasaya ilişkin tek bildiğimiz bu)e ozaman bugününün taklidini gelecekten beklemek sakıncalı olur bende optimizasyon yapıyorum ama mesela h.o. optimize edecem stepleri (adımları) 3 yada 5 gibi yüksek tutuyorum.
sisteminiz iyi gözüküyor ama en kötü trade 2350 puan civarı 15m sistem için bu fazla bence birde üstüste en fazla kaç zararı var o resimden görülmüyor birde ona bakmak lazım, 153000/21:7300 puan güzel tarafı burası:..:[/QUOTE]
Bilerce puanlık gapların havada uçuştuğu dönemde bir önceki günden terste kaldığı için 2350 puan zarar var orada.
[QUOTE=enorton;130657]23.06.2009 saat 10.30 43700 den beri AL konumunda :D[/QUOTE]
Ağustos vade 47050 PASCAL SAT...
hazirana veda..agustos full kısa..zaten tüm sistemler de sat da..
[QUOTE=tuareg;130676]ben bu ağustos vade yı de sevmedım, nısan 2010 vadede işlem yapmak ıstıyorum ama linki yok, yardımcı olacak arkadaslara sımdıden tesekkurler.
:)[/QUOTE]
Söz ekim 2009 vadesi kapanınca vereceğim ben sana o linki. .dng
selcuklu ve seyyah arkadaslarla bırlıkte nısan 2010 vadede short acmak ıstıyoruz, lınkı yok, burada kavilleşecekler varsa beklerız:)
30 daklılarda (agustos) çok şekilli bir obo var...gerçi külhanbeyi gibi olmuş..sağ omuz biraz daha yüksek..:)
Pis baskı var seans sonu 46000 46500 olacaz.Gece de shortum.OHa.