-
[QUOTE=selçuklu;61240]benimde vadelide 35000 üstü kapanış beklentim var .. ralli kokusu geldi burnuma... 5 dk paimei system longs sinyal üretti.. hexen abi poz ne nerdesin ?? :)[/QUOTE]
ben 34300 malyet 3/2 longs 34150 stop etim flat duryorum kave icyorum :)
-
[QUOTE=Vob Trader;61239]desteğe güldük güldük de adam da bize gülmesin şimdi son gülen iyi güler diye:)[/QUOTE]
vallahi cok gulduk adama ancak buralarda dokulmesi lazim
yoksa karsi bacak oldugu anlamina gelir
eger karsi bacaksa bu ky icin daha vahimdir
cunku adamlarin her renge girdiklerinin en guzel kaniti olmus olur.
-
-
Doçe Tık Dedimi 200 Puan Gidiyo.
-
bu destek ya bacak yada gerizekali
eger bu herif bacak degilse neyine guvenip hala tasiyor bu poz u
adam 40 milyar karda sat gitsin beee.
-
Siyasete giren mesajları [B][COLOR="Blue"][U][URL="http://www.voborsa.com/forum/siyaset-meydani-t887p2.html"]buraya [/URL][/U][/COLOR][/B]aktardım
HeLLiM
-
yalancı bahar gibi geliyor bu bunun karlarını geri vericek gibiyiz diilse..
-
[QUOTE=follow;61247]bu destek ya bacak yada gerizekali
eger bu herif bacak degilse neyine guvenip hala tasiyor bu poz u
adam 40 milyar karda sat gitsin beee.[/QUOTE]
niye biliyormusun bu akşam için dowda artı ihtimal var sedece ihtimal ama.
-
[QUOTE=jelibon;61250]niye biliyormusun bu akşam için dowda artı ihtimal var sedece ihtimal ama.[/QUOTE]
yani dowda arti ihtimali var diye bu herif 1660 tane longla gircek geceye :confused::confused:
geceden sabaha yarim gun var
ALLAH korusun bir deprem olsa o destek anahtari verse kapatamaz margin call u
hayatta hersey mumkun
-
[QUOTE=follow;61252]yani dowda arti ihtimali var diye bu herif 1660 tane longla gircek geceye :confused::confused:
geceden sabaha yarim gun var
ALLAH korusun bir deprem olsa o destek anahtari verse kapatamaz margin call u
hayatta hersey mumkun[/QUOTE]
vardır bir hesabı, ya da dediğin gibi bacaktır.
-
sankoda pastada alımda yani ky ben iice tırsdım şimdi uzun düşünürken
-
desteğe attığım desteği devrettim geceye flat.
-
ben halen flat duryorum..
[COLOR="Red"][COLOR="Blue"]5 dakk system long signalde[/COLOR][/COLOR] [COLOR="Red"]15 dakk system short signalde[/COLOR] [B][COLOR="Red"]gun system short signalde[/COLOR][/B]
-
15 Kasım Hedge Fund Redemption Requests (hedge fon geri ödeme talebi) için son günmüş. Bu nedenle pazartesine kadar piyasanın gerçek yönünü anlamak zor olabilir deniyor. Pazartesine kadar yönü belirsiz volatil bir piyasa görebiliriz gibi duruyor. Hedge fundların epey nakit pozisyona geçtiği söyleniyor. Eğer düşüş ya da ayı rallisi olacaksa hedge fundların sert alımı ya da satımlarıyla gelecek hafta başlayabilir G20'de alınması muhtemel kararlar da önemli tabi.
-
[QUOTE=sentinus;61263]15 Kasım Hedge Fund Redemption Requests (hedge fon geri ödeme talebi) için son günmüş. Bu nedenle pazartesine kadar piyasanın gerçek yönünü anlamak zor olabilir deniyor. Pazartesine kadar yönü belirsiz volatil bir piyasa görebiliriz gibi duruyor. Hedge fundların epey nakit pozisyona geçtiği söyleniyor. Eğer düşüş ya da ayı rallisi olacaksa hedge fundların sert alımı ya da satımlarıyla gelecek hafta başlayabilir G20'de alınması muhtemel kararlar da önemli tabi.[/QUOTE]Bunlar hisse almak için m nakite geçti yoksa müşterilerien parasını vermek için mi? Bence şeytan burada gizli.
-
destek [COLOR=White]türev[/COLOR]
-
Düşüş veya çıkıştan ziyade, şu sıralar hareketli ortalamalar toplantı haline gelmeye çalışıyor görünümü oldu, 36700-37000 geçilmeden yukarı demek zor oldu, düşüş yönünde ise fazla beklenti içine girmek şimdilik zor, düşersede alım fırsatının alası olacak gözüküyor, saygılar.
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img388.imageshack.us/img388/5520/hotoplantiyanm0.png[/IMG][/URL][/IMG]
-
Bahsetmeyi unuttum, yukarıdaki grafik 15 dakikalık, yeşil 22, pembe 50, mavi 200, beyaz 500, saygılar.
-
[QUOTE=mozkan;61265]destek [COLOR=White]türev[/COLOR][/QUOTE]
Bu nedir bir ara Andrew mi ne birisinin çatalı diye bir şey geçiyordu o mu?
-
gece flat yatyorum...
mbm system tutundun tebrik :)
-
[QUOTE=hexen;61269]gece flat yatyorum...
mbm system tutundun tebrik :)[/QUOTE]
ögleden sonra dışardaydım..
stop yazmıştım 15 dakikalıga. çalışmamış...
olsaydım 5 dakikalıkta flatlar yada uzunlardım..
ala gelmiş çünkü... 15 satta oldugu için yukardan kısalma imkanımız varmış.....kısmet
şuan satta tekrar
sıfır işlemle devam kısaya hexen dostum...39000 üzerinde maliyet bu düşüşte..
-
15 dakikalıkta dow oboysa 8350 si var gibide...
obo için yer uygunmu bilmiyorum....
-
bilmiomda dow burdan bi topuk atarsa alah kulu tutamaz burayı
ama sankoyal veya destekle olmaz bu iş:)
ağa lazım maraba deil:)
-
Dow konusunda haklısın vobtrader, son bikaç saatte bi acaiplik oldu zaten, eur/usd düştü, dow iyi eksi açtı, tehlikeli bölgede dans ediyolar, akşama kötü bişeymi var yoksa diyorum bende, olsun, en fazla yarın sabah düşerek açılırız:) , saygılar.
-
doce..citi..teb..morgan..garanti bunlar daha tuşa dokunmadı sabahki kısaların üzerine.
-
yurtdışı saatlik yukarı uyumsuzluk potasındaymış bu arada...
teper ama nerden...ve ne kadar teper.ve ne zaman teper.. kapanışamı şimdimi....
o yüzden ben yarım kısa girecegim geceye.
trendden inmek yok...
al verene kadar kısa
-
hayatımın en riskli işlerinden birini yaptım..1.632 den VOBUSD long yaptım ...Bu arada EURUSD intihara gidiyor..1.26 nın altında 1.16 ya kadr boştur..
kapattım longları az olsun ama rahat uyuyayım :)
-
33950 den flatladım..
üçte iki kısa girecegim......
biraz tepsinde..
-
[QUOTE=Astatin;61276]hayatımın en riskli işlerinden birini yaptım..1.632 den VOBUSD long yaptım ...Bu arada EURUSD intihara gidiyor..1.26 nın altında 1.16 ya kadr boştur[/QUOTE]
sabah usd 170 uyanmak isitorum:)
-
[quote=VOBiX;61268]Bu nedir bir ara Andrew mi ne birisinin çatalı diye bir şey geçiyordu o mu?[/quote]
[URL="http://www.investopedia.com/terms/a/andrewspitchfork.asp"][I]Andrew's Pitchfork[/I][/URL]
-
Dolar vobda indikatör long olduğuna göre, akşma dow toparlayacak, yurtdışı iyi olacak, yarın dolar vob düşerek, endeks 30 Aralık kontratlarıda yükselerek açılacak görülüyor, çok zorladılar bu sefer, lakin sabaha dow futur en azından artı olur diye düşünüyorum, endeks kontratlarında şimdilik uzun daha avantajlı görünüyor bende, saygılar.
-
ne oluyor bu andrew'in catalinda? zipkina daha cok benziyor, korktum ben bundan...:)...
-
33.775 maliyet geceye long .. giriyorum ... iyi akşamlar..
-
spotta ilk 5 de 9 trilyonluk para girisi beni dusunduruyor.
-
[quote=Vob Trader;61278]sabah usd 170 uyanmak isitorum:)[/quote]
abi uyanmak için önce uyumak lazım..bu fmaliyetle long kalsaydım uyuyamazdım.. :) sana bol şans..
-
sistem al verdi..34.000 den..bu arada 3.600 olan aps değişimi -600 oldu..
-
geceye kısa ..üçte iki
herkese iyi akşamlar.....
-
[QUOTE=mozkan;61279][URL="http://www.investopedia.com/terms/a/andrewspitchfork.asp"][I]Andrew's Pitchfork[/I][/URL][/QUOTE]
Andrews pitchfork a göre, bizim grafikler cuma günü grafikteki soldan ilk ok seviyelerine ulaşıp, haftaya pazartesi iyi yükselişle açılan bir piyasa olabilir, yada bir gün erken olursa Cuma iyi yukarı yapar gibi, ne dersin sn. mozkan?
-
Geceye yarım porsiyon kısaldım.
-