saatlik vix endeksi dow da aşağı bir hareketin başlayacağını işaret etmekte.bakalım vix bizi doğrulayacakmı.
Printable View
saatlik vix endeksi dow da aşağı bir hareketin başlayacağını işaret etmekte.bakalım vix bizi doğrulayacakmı.
aynı tarzda vadeliye bakınca 15 mn ve saatlik durum düzeltmeye işaret etmektedir.afiyet olsun.
Bu SPK kanun tasarısı çıkınca ,forumda yazmak nasıl olacak?
[URL]http://www.bigpara.com/haber-detay/gundem/manipulasyon-yapan-5-yil-yatacak/816995/[/URL]
Manipülasyona karşı bir tasarı; mesela burada VOB ile ilgili tahminde bulunmamız,bence manipülasyona girmiyor,netice itibarıyla küçük hisselerle ilgilenmiyoruz,hatta hisselerle ilgilenmiyoruz..
Ne demek serbest ,ne demek yasak?
Fikri olan?
:cool:
"[B][U]Henüz kamuya duyurulmamış bilgilere dayalı olarak[/U][/B] ilgili sermaye piyasası araçları için alım ya da satım emri vererek kendisine veya bir başkasına menfaat temin eden kişiler, 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılacak."
bizi ilgilendirmiyor bence abi...
manipülasyon yaptığı tespit edilecek ve bundan maddi gelir elde ettiği de ispat edilecek.. anca öyle cezalandırma var.. küçük hisselerde çok olan şeyler.. iyi birşey bence..
Ben de öle anladım halojen,insider trading yapanlar için;
ya da özellikle küçük hisselerde suni fiyat oluşturanlar için olmalı bence de..;)
bizim bu işte zaten teknik tahmin yapıyoruz ve de bi kısmı da yanlış çıkıyo sonradan zaten..:o
VOB gibi bir piyasada endeks kontratları manipüle edilemez..:cool:
evet abi haklısın, stoploss veriyoruz zaten nasıl maniple edelim binlerce kontratı :)
o kadar zengin olsam vobta ne işim var :D
[quote=halojen;411975]evet abi haklısın, stoploss veriyoruz zaten nasıl maniple edelim binlerce kontratı :)[/quote]
mümkün değil bu işlem miktarımızla,halojen
ayrıca verin bana 10000 kontrat,bu piyasayı yine manipüle edemem,:rolleyes:
adamı bi terse düşürürler batarsın vala..:o
bu piyasayı parana güvenip yönlendirmeye kalkmayacaksın,piyasaya uyum sağlayacaksın...:)
ceza az ama... birkaç trilyon için 2-5 yıl yatmaya razı olan insanlar vardır yani...
resmen dolandırıcılık...daha ağır olmalı karşılığı
abi ver bana 10000 kontratı...bırak yönlendirmeyi, tek lotunu bu piyasaya yatırırsam namerdim :)
Evet buradaki analiz ve tahminleri kapsamaz.
Bu arada Akbank haberinden 3 gün önceki işlemleri incelemek 1 ay oldu bitmedi mi yaw?
Ve bu haber öncesinin 3 gününü inceleseler yeter, illaki piyasa için olumlu bişşiy yapmak istiyorlarsa.
o yüzden geçenlerde bir uyarım oldu... dedikodularla uğraşmak tehlikeli sonuçlar doğurabilir..
okuyun geçin... ama paylaşmayın.. piyasa tarafından bilinmiyorsa... bu herkesin yararınadır...
[quote=halojen;411980]abi ver bana 10000 kontratı...bırak yönlendirmeyi, tek lotunu bu piyasaya yatırırsam namerdim :)[/quote]
heheh...::::..:
saraylı abi ; ons da sat olan durum, al verdimi acaba nedir durum.
Dünden ONS a ve ardından muhtemel pariteye satiş beklentim devam ediyor.
Özellikle paritede FED kararlari ile klasik 1,2749 üzerine bir aliş sonrası sağlam kırmızı barlar gelecek gibin.
ONS ise 1550 altını bekler düzenli EW takibime göre.
Oradan da 1700 üstü ve 1450 ler gibi bir sayim takibim var.
[quote=*Fatih_HAN_11*;411986]saraylı abi ; ons da sat olan durum, al verdimi acaba nedir durum.[/quote]
Fatih bendeki bir sisteme göre en son 18/6 da 1629 dan satta altın..
şu anda da 1615 civarında,al yok henüz..:confused:
[QUOTE=saraylı;411990]Fatih bendeki bir sisteme göre en son 18/6 da 1629 dan satta altın..
şu anda da 1615 civarında,al yok henüz..:confused:[/QUOTE]
saol abi ;
eline sağlık.
sıkıldım ve ağustos vadeyi 73200 kapadım.
[QUOTE=takae;411995]sıkıldım ve ağustos vadeyi 73200 kapadım.[/QUOTE]
abi varant işi nasıl gidiyor
[quote=citiwan;411996]abi varant işi nasıl gidiyor[/quote]
varanta uzun zamandır bulaşmıyorum ama sanırım temmuz içi bakacam gibi.vadeli kadar eziyetli değil doğru zaman ve fiyatı bulursan.
varantta batıracığın para max 3000 tl yi geçmemeli.
[QUOTE=takae;411999]varanta uzun zamandır bulaşmıyorum ama sanırım temmuz içi bakacam gibi.vadeli kadar eziyetli değil doğru zaman ve fiyatı bulursan.[/QUOTE]
inşaallah o zaman senin için kazançlı olur
spot
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://b1206.hizliresim.com/y/n/8bkqg.png[/img][/url]
vob
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://b1206.hizliresim.com/y/n/8bl0g.png[/img][/url]
[IMG]http://c1206.hizliresim.com/y/n/8blkm.jpg[/IMG]
72.700 girişşli uzunlarımın stopunu 72.425 e çektim..
ew den dolayı,bugünkü seans içi en düşük 1 kademe altı,bakalım..
zarar olursa da az olsun diye..:rolleyes:
950 yandığı anda stop eder...
epeydir bi kelebeğimiz yoktu bu yükselişle bitane ayı yavrusu oldu. ama bu daha çok papyona benziyor
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://g1206.hizliresim.com/y/n/8bp3t.gif[/img][/url]
120 dk liklarda da NU var indikatörlerde.
[QUOTE=halojen;412015]950 yandığı anda stop eder...[/QUOTE]
şansımı biraz daha zorlayım... 950 üzeri 15 dk. kapanışı stoploss
[FONT=Arial Black]FED'den son dakika golü gelir mi? [/FONT]
FED'in bu akşam açıklayacağı karar önceside rüzgar tersine dönüyor. Koşulsuz sevinç yaratan parasal genişleme beklentisi, açıklamaya saatler kala temkinli bekleyişe döndü.
FED’den yeni bir genişleme beklentisi ile yeni güne başlayan endeksler temkinli iyimserlik dikkat çekiyor.
Yeni günde MSCI Asya pasifik endeksi yüzde 1 yukarıda bu coşkuya katılırken MCSI Dünya endeksi yüzde 02. Primle güne devam ediyor.
Bu temkinli iyimserlikte temel neden FED’den kötü bir sürpriz gelebileceğine dair olan inanç. Emtia tarafında bakır 3.43 dolara gelerek yüzde 0.1’lik değer kaybı yaşanırken, Brent petrol 15 centlik primle güne devam ediyor. Altın tarafında ise 4 dolarlık artış günün ilk yarısında dikkat çekiyor.
Tüm gözler FED’den akşam gelecek açıklamalara odaklanmış durumda. Parasal genişlemein ne şekilde olabileceği yönünde çeşitli açıklamalar arka araya gelirken bir diğer tarafta da FED’in bugün de piyasaları mutlu edecek bir şey söylememe ihtimali açıklamaya saatler kala telaffuz edilmeye başlandı.
Öle ki bazı yorumlar FED’in hiç bir koşulda piyasaları mutla edemeyeceğini gündeme taşıyor.
FED ne yaparsa yapsın, finansal piyasaların bir kısmı hayal kırıklığı yaşayacak.
Son haftalarda, Avrupa borç krizinin alevlenmesi ve ABD'de ekonomik gelişmelerin de kötüleşmesiyle Wall Street'te beklentiler FED'in yeni olağandışı, miktarsal gevşeme programı açıklayacağı yönünde bir kayma yaşadı.
Piyasa beklentisi gevşeme olacağı ve olmayacağı arasında kalmış gibi görünüyor, en yüksek beklenti Twist Operasyonu’nun uzatılması. Bazı analistler FED’in rekor düşüğe yakın faiz oranları çevresinde ne kadar gevşeme yapabileceğini sorgulasa da bir hamle bekliyorlar.
CRT Capital stratejisti Ian Lyngen, "Bugünkü toplantının geçmiştekilere kıyasla daha fazla sürpriz potansiyeli olduğunu ve piyasaların sonuç öncesine uygun olarak temkinli kaldığını düşünüyorum. Hisselerin Fed´in bir hamle yapacağını farz ederek hareket etmeye devam edeceğine inanıyorum. Miktarsal gevşeme olmazsa Twist
Operasyonu uzatılacak ve bu pozitif yorumlanabilir." diye konuştu.
Lyngen, tahvil piyasasının miktarsal gevşeme değil, Twist beklediğini bleirtti.
JP Morgan ekonomisti Mcihael Feroli, "Veriler kötüleştikçe ihtimaller arttı. Fed’in tepkisine dair beklentim fazla değişmedi. Sadece verileri kötüleşti." dedi.
Elliot Spar stratejisti Stifel Nicolaus notunda, "Birçok piyasa katılımcısı Twist´in uzatılması ya da faizin 2014 sonrasında da düşük kalacağının açıklanması gibi Fed´den gevşemeci bir hamle bekliyorlar. Son dört günde piyasalardaki yükselişe bakılırsa haberler ne olursa olsun kar satışı gelecektir."diye yazdı.
26 terörist etkisiz hale getirilmiş..
300 ü de abluka altında diyolar..bunların hepsini etkisiz hale getirirler inş..
ki bilsinler yani,9 Mehmetçik giderse kendilerinden de 300 gider..
T..C
Amin Hocam.
İlk defa bir Genelkurmay Başkanı sadece işi ile uğraşiyor.
Ve çok niyetliler ellerinden geleni yapiyorlar bundan eminim.
Bizler de dualarımızla desteğimizi verelim.
Allah yar ve yardımcısı olsun tüm güvenlik güçlerinin.
[quote=halojen;412021]şansımı biraz daha zorlayım... 950 üzeri 15 dk. kapanışı stoploss[/quote]
abi içimden bi ses tepeyi yakaladınız diyoya bakalım görecez .heyk
[quote=kulmer;412026]Amin Hocam.
İlk defa bir Genelkurmay Başkanı sadece işi ile uğraşiyor.
Ve çok niyetliler ellerinden geleni yapiyorlar bundan eminim.
Bizler de dualarımızla desteğimizi verelim.
Allah yar ve yardımcısı olsun tüm güvenlik güçlerinin.[/quote]
işin ehline verilmesi gerekiyor
ehline verilirse böyle olur.
diğeri ankaradan beyanet veriyordu ya resepsiyonda veya site üzerinden
şimdikiler çatışmanın ortasına gidiyorlar
helal olsun vallahi
ALLAH yardımcıları olsun hepsinin
passat
[QUOTE=aykut;412027]abi içimden bi ses tepeyi yakaladınız diyoya bakalım görecez .heyk[/QUOTE]
zaten trend bitimine oynuyorum aykut... o yüzden biraz daha tölerans gösterebilirim yukarı savrulmalara
Bizimki gibi langur lungur boş piyasa istenen yöne çekilebilir
Bir uyduruk not haberi vs. vs..
En olmadık zamanda vob kontratları terse getirilebilir
Bununda uyduruk hisselerle yapılmadığını herkes biliyor
Ağırlığı yüksek hisselerin normal risk primi içinde kalmak koşuluyla büyüklerin bir haberiyle endeks rakamları 2500-5000 puan gibi oynatılabilir
İşte esasen bunlarıda spk yeni yasalara soksa keşke
o zaman vobun damarı çatlar işte:)
o zamanda py kalmaz piyasada vobu kapatırlar onçün ellemeyin gitsin
kıytırık hissede operasyon yapan yine bunlara dokunduruyor aslında ve yine büyüklerin işine gelen bir düzenleme bunlar.
velhasılı paran çok malında çoksa kanunlarda yaptırımlarda senden yana düzenlenir
değilse kedi gibi kenarda fırsat kollamakdan başka çare yoktur
ky herhalukarda kaybetmeye mahkumdur.
425 uzunlar stop
Aykut sen baakiver yaw sp tepesinden sonra 67 binlere kac gunde inmisiz. Cepte yok benim
[quote=kulmer;412036]Aykut sen baakiver yaw sp tepesinden sonra 67 binlere kac gunde inmisiz. Cepte yok benim[/quote]
abi bende sp yok yurt dışı sadece dji var satışlar ilk defa ciddileşti gibi özellikle garan da ayak değilse tabi....