Shortcu arkadaşlar.
Ağustos vade shortlar sizce buakşam kapatılmalımı? yoksa yarın dahamı düşük açar.
Printable View
Shortcu arkadaşlar.
Ağustos vade shortlar sizce buakşam kapatılmalımı? yoksa yarın dahamı düşük açar.
700 uzlaşmasına da piramit şort....ver allah ver...
[QUOTE=erkan.;130744]Shortcu arkadaşlar.
Ağustos vade shortlar sizce buakşam kapatılmalımı? yoksa yarın dahamı düşük açar.[/QUOTE]
üstüne otur sıcacık:D kıpraşma yoksa kırarsın yumurtayı :D:D:D
[QUOTE=selçuklu;130733]yok abi ben ayrıcalıklıyım yasaklamaz beni sayın Hellim hanım .. :D:D ..
artık hep mavi oğlan smile kullanacam ...
yaşasın mavi oğlanlar ... hahhahahah :rolleyes::rolleyes::cool::cool::cool::eek::eek::eek:;););)[/QUOTE]
Ahanda selçuklum bi mbm bi sen bizim muhabbetimiz eskidirde şööle adam gibi ne msn de ne karşılıklı görüşemedik! Ha görüştükte istediğimiz gibi olmadı ossun yeterki gönüller bir olsun!
MBM niye yasakhlandı kardeşim bu kadar küfür eden var forumda vallaha bende ettim.Bu adamı niye üzüyonuz. Hayır bakın selçukluyuda üzüyonuz hem hani vade sonu rallisi!
Arkadaslar ben geldim ama tekrar gidyom sisteme bişe olmuşmu diye geldim hani alıştıkya vob kapanır bozulur ustümüze kalır diye arada bir bakyom
daha doğrusu tırsıyom
[quote=erkan.;130744]Shortcu arkadaşlar.
Ağustos vade shortlar sizce buakşam kapatılmalımı? yoksa yarın dahamı düşük açar.[/quote]
saatlik periyotta bile sat sinyali geldi.
bence yarında kayba koşar burası..
[QUOTE=QUEEN;130741]bu pembe gızda iyi bak:p:p:p:p..yatayda kullan bunu:p:p:p:p[/QUOTE]
yok pembe deme bana jerfin huylandım bikere ... dahada işim olmaz pembe gızla oğlanla .. mavi iyi...hem çeşit çok mavide .. :D:D:D:D:D:D:D haahhahahhahahah :confused::eek::cool::rolleyes:;)
mgk 4 saatdir hala devam ediyor...
[QUOTE=Vob Trader;130736]hesabım yanlış değilse uzlaşma 70o olması lazım[/QUOTE]
uzlaşma lotosu ben de 800 diyorum.
47600 heziren cortları 46800 gaphadım 46600 den aguıstos vadeye dashıdım
son bir uzlaşma daha ver hancı!!!kırmızı olsun...niha
[QUOTE=AMON RA;130747]Ahanda selçuklum bi mbm bi sen bizim muhabbetimiz eskidirde şööle adam gibi ne msn de ne karşılıklı görüşemedik! Ha görüştükte istediğimiz gibi olmadı ossun yeterki gönüller bir olsun!
MBM niye yasakhlandı kardeşim bu kadar küfür eden var forumda vallaha bende ettim.Bu adamı niye üzüyonuz. Hayır bakın selçukluyuda üzüyonuz hem hani vade sonu rallisi![/QUOTE]
Komşular rahatsız olmuş polise şikayet etmiş. .dng