[QUOTE=Vob Trader;130736]hesabım yanlış değilse uzlaşma 70o olması lazım[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;130752]uzlaşma lotosu ben de 800 diyorum.[/QUOTE]
VOB Trader kazandı %70 aldı. Opğsiyon gibim. .brv
Printable View
[QUOTE=Vob Trader;130736]hesabım yanlış değilse uzlaşma 70o olması lazım[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;130752]uzlaşma lotosu ben de 800 diyorum.[/QUOTE]
VOB Trader kazandı %70 aldı. Opğsiyon gibim. .brv
Arkadaşlar, sistemlerinize değişik isimler takmayın, zaten şer'en caiz değildir, tek bir isim koyun, mısal kleopatra, değişik vadelere de kleopatra 1, kleopatra 2 gıbı numaralar verın,
takıbı zor oluyo, cık cık cık..
boğaları ben bile kurtaramazdım dediğim gibi geceye flat short açmadım çünkü hiçbir sistemim sat vermemişti
[QUOTE=oguzhan;130577]Arkadaşlar ben kısayım büyük ihtimal geceyede kısayım tabii ağustosda
geceye doww göçecek altında kalmayın belki kapanışa yetişemem tahminlerim böyle ben
kaçtım .[/QUOTE]
Görüşüm değişmedi aynen devam
[quote=AMON RA;130747]Ahanda selçuklum bi mbm bi sen bizim muhabbetimiz eskidirde şööle adam gibi ne msn de ne karşılıklı görüşemedik! Ha görüştükte istediğimiz gibi olmadı ossun yeterki gönüller bir olsun!
MBM niye yasakhlandı kardeşim bu kadar küfür eden var forumda vallaha bende ettim.Bu adamı niye üzüyonuz. Hayır bakın selçukluyuda üzüyonuz hem hani vade sonu rallisi![/quote]
Onun sayesinde foruma demokrasi geldi.O şehit ama arkasındakilere artık özgürlük geldi.Benim de zorlamalarımla.
[QUOTE=enorton;130759]Geceye long...[/QUOTE] ciddi misin..
bence 10 15 günlük daha yükseliş payımız var ancak 35500 -36000 civarına gelip ondan sonra yukarı gitmemiz daha mantıklı piyasa dimdik doksan derecelik açıyla cıkış yapmaz zikzak çizerek gitmesi daha makul
[QUOTE=VOBiX;130768]VOB Trader kazandı %70 aldı. Opğsiyon gibim. .brv[/QUOTE]
her vade sonu sadece son gün son yarım saat için dışardan kendime göre çok yüklü bir bakiyeyi koyar sırf aradaki 50-100 puanlık farka nakdi uzlaşmaya oynarım.
[QUOTE=abka;130773]ciddi misin..[/QUOTE]
Evet başka long yok galiba :::
[quote=enorton;130759]Geceye long...[/quote]
İşte bu sefer hata abi.Yarın manyak gebercez.
Buyrun queen hanım, mutfak sızın, istersenız muftağa fil alın farketmez:)
(not, restim şu an itibariyledır, yarın kosullar değişir, bu yazıya sahıp cıkmam, şimdiden söyleyeyım de)
Düşüşü tahmin eden arkadaşları tebrik ediyorum, Asticim çok teşekkür :) Kısaları kapattım flat, sabah kısalırım tekrar :D