[quote=GOKHANFINDIK;130777]İşte bu sefer hata abi.Yarın manyak gebercez.[/quote]
gebersın ağustos vade, cenazesıne gidenı kalaylarım:::
Printable View
[quote=GOKHANFINDIK;130777]İşte bu sefer hata abi.Yarın manyak gebercez.[/quote]
gebersın ağustos vade, cenazesıne gidenı kalaylarım:::
dow 8500 üstünde tutunamadı şimdilik..
erken ve sert satış yedi dow.bakalım nasıl kapatacak?
dax ı yere serdi resmen ki gün boyu 0 seviyelerinde gezinip durmuştu.
bize etkisi yarın olacak satış devam ederse..
[QUOTE=GOKHANFINDIK;130777]İşte bu sefer hata abi.Yarın manyak gebercez.[/QUOTE]
Hatasız kul olmaz. Hata mı değil mi yarın sabah görürüz. Eğer hataysa Pascal ın ilk hatası olacak, o kadar da olsun :D
[QUOTE=enorton;130776]Evet başka long yok galiba :::[/QUOTE]
46575 bende longum tepki ye longladık evladiyelik kaldı..:D
Sanki dow da bizim vade sonunu bekliyormuş... Vay anasını... Neyse vardır bunda da bir hayır...
[quote=QUEEN;130785]46575 bende longum tepki ye longladık evladiyelik kaldı..:D[/quote]
Eyvahlar olsun:( (pozısyonunuz ıcın değil, bana ne:), yarın mutfak meselesınden ürküyorum benüüü
cümleten iyi akşamlar..
[QUOTE=tuareg;130778]Buyrun queen hanım, mutfak sızın, istersenız muftağa fil alın farketmez:)
(not, restim şu an itibariyledır, yarın kosullar değişir, bu yazıya sahıp cıkmam, şimdiden söyleyeyım de)[/QUOTE]
giriyorm şimdi mutfağa.:D. longum varmı..dondurmalı pasta yapcem..okkadar..lelele
Oynaklık farkı
[IMG]http://i43.tinypic.com/axo0ab.png[/IMG]
[quote=QUEEN;130789]giriyorm şimdi mutfağa.:D. longum varmı..dondurmalı pasta yapcem..okkadar..lelele[/quote]
Yanlış zamanda ürkünç efekt verıyorsun, yurtdısına bakınca 'dışarıya bakalım göbek atalım' havası hakım, ama gece nasıl uyurum bılmem,
Jerfınnnnn, nerelerdesın??
ruyanda postal falan gordun mu, MGKdan mudahale kararı cıkar mı :..:
Desenize bu gece forumda polemik yok. Gökhan ve forum ahalisi aynı tarafta :D Ben çıkıyorum, en fazla 2000 puan gap yerim :D herkese iyi geceler...
[QUOTE=tuareg;130791]Yanlış zamanda ürkünç efekt verıyorsun, yurtdısına bakınca 'dışarıya bakalım göbek atalım' havası hakım, ama gece nasıl uyurum bılmem,
Jerfınnnnn, nerelerdesın??
ruyanda postal falan gordun mu, MGKdan mudahale kararı cıkar mı :..:[/QUOTE]
rahat uyu hacı, MGK kararına gerek kalmayacak:)... bu gece belini doğrultamaz dow.:::