Bence bugün Aralık vadeli dolar kontratlarında kısa için fırsat olduydu, endeksi bi bakarsınız gaplı yukardan da açarlar, aşağıdanda, ama dolarda yukarı gidilecek bir durum yoktu diyorum, iyi akşamlar.
Printable View
Bence bugün Aralık vadeli dolar kontratlarında kısa için fırsat olduydu, endeksi bi bakarsınız gaplı yukardan da açarlar, aşağıdanda, ama dolarda yukarı gidilecek bir durum yoktu diyorum, iyi akşamlar.
[quote=bull market;61287]Andrews pitchfork a göre, bizim grafikler cuma günü grafikteki soldan ilk ok seviyelerine ulaşıp, haftaya pazartesi iyi yükselişle açılan bir piyasa olabilir, yada bir gün erken olursa Cuma iyi yukarı yapar gibi, ne dersin sn. mozkan?[/quote]
bence doğru yorum şudur, bugün destek olan orta band işlevini görmezse, yeni bir çatal çizilmelidir. Orta banda bakıp long girilmez, tepki gelme ihtimali yüksektir deyip, short cover yapılması en sağlıklısıdır.
Dowda 9200 den açılan shortları bu hafta boyunca tutmaya devam. daxta 5000 altı ikinci kapanış bugün olacak olup hedefi 4000 altıdır.
Yarın az yukardan açıp düşüş devam eder diye düşünüyorum.Uzunlar çok riskli bence
geceye dolar uzun giriyorum maliyetim 163 ancak gün boyu endeks kısada olduğum için karlar sigortam:)
pek seans içinde yazmamaya özen gösteriyorum sonuçta hayatta hiçbir şey garanti değildir.
ancak pazartesi sabahı daxın aşırı alımda olduğunu yazmak zorunda hissettim kendimi. o kadar dow yazıyon şimdi birde bumu çıktı derseniz. bu piyasalar artık yapışık birbirine.
daxın grafiğindeki bir bozukluk bile dowu etkiliyor maalesef.
8500-8700 arası ana destek. kollanmalıdır. buralardan 7882 ye gelene kadar short açılmamalıdır. short 9600, ve 9200 de açılmıştı zaten, bunun realizesine bakacağız şimdi.
short realize yerim 8200-8350 arası olacaktır.
yeni long açılmayacaktır, dönmesi beklenecek ordan longlanacaktır.
sevgiler.
:confused:[QUOTE=jelibon;61295]pek seans içinde yazmamaya özen gösteriyorum sonuçta hayatta hiçbir şey garanti değildir.
ancak pazartesi sabahı daxın aşırı alımda olduğunu yazmak zorunda hissettim kendimi. o kadar dow yazıyon şimdi birde bumu çıktı derseniz. bu piyasalar artık yapışık birbirine.
daxın grafiğindeki bir bozukluk bile dowu etkiliyor maalesef.
8500-8700 arası ana destek. kollanmalıdır. buralardan 7882 ye gelene kadar short açılmamalıdır. short 9600, ve 9200 de açılmıştı zaten, bunun realizesine bakacağız şimdi.
short realize yerim 8200-8350 arası olacaktır.
yeni long açılmayacaktır, dönmesi beklenecek ordan longlanacaktır.:confused:
sevgiler.[/QUOTE]
yanlış hatırlamıosam artı kapatacak bugün yazmıştınız. yanlışmı hatırlıorum acep
[QUOTE=Vob Trader;61296]:confused:
yanlış hatırlamıosam artı kapatacak bugün yazmıştınız. yanlışmı hatırlıorum acep[/QUOTE]
senden kaçmaz zaten.:..:
yukarıdakiler sonuçta orta vade oluyor ama vixin yüksekliğinden bir anda çok kısa vadeye dönüyor.
bir ara tepki bekedim bugün doğrudur ama olmayınca genel gidişatı değiştirmez, stoploss 125 puandı, hatta alım yapılan yerden (34100) 350 puanda yukarı çıktı ancak ben stoploss oldum. sonra desteğe destek attım, yukarıdan da satıp flat girdim.
benim beklentim 21 ine kadar düşüş ve dibin görünmesidir. adı üzerinde beklenti.
arada yukarı dalga elbette olabilir. bu dibin 7882 altında olup olmayacağına bakacağız.
olmazsa ilk düşüş dalgası bitmiştir, olursa yeni dip arayacağız.
21' i artı eksi 2 gündür.
sevgiler.
seç beğen al.
diğer olasılık ise yeni dibin olmayacağı, 1 inci dalga düşüşün zaten bitmiş olduğu bulunmuş olduğumuz her noktanın ekim 10 da görülen dipten yüksek olduğu dalgalanmalar olacağı ve yükseliş olup nihayetinde 8794 geçilerek esas ayı rallisinin başlayacağı şeklindedir, bu olasılık hep akılda olmalıdır. hedefleri 10200, 11100 ve 11650 dir.
sevgiler.
günlükler al iken ,saatliklerin 8600 üzerinde kalışı poz. uyumsuzluk getirir..ve sert ralli olabilir..en azından günlükler hala al iken saatliklerin max. satışda olmasından dolayı kısayı hiç düşünmedim.zaten sistemde al vermişti..
[quote=abka;61300]günlükler al iken ,saatliklerin 8600 üzerinde kalışı poz. uyumsuzluk getirir..ve sert ralli olabilir..en azından günlükler hala al iken saatliklerin max. satışda olmasından dolayı kısayı hiç düşünmedim.zaten sistemde al vermişti..[/quote]
SN ABKA BURDAN AL VEREN SİSTEMİ ALNINDAN ÖPMEK LAZIM :) 260 HAFTALIK ORTALMAYI 520 HAFTAYA REVİZE ETTİKMİ :) SLM
Dow 8000 I Kırmaya Gidiyor Kanaatindeyim Bakalım
[QUOTE=jelibon;61298]senden kaçmaz zaten.:..:
yukarıdakiler sonuçta orta vade oluyor ama vixin yüksekliğinden bir anda çok kısa vadeye dönüyor.
bir ara tepki bekedim bugün doğrudur ama olmayınca genel gidişatı değiştirmez, stoploss 125 puandı, hatta alım yapılan yerden (34100) 350 puanda yukarı çıktı ancak ben stoploss oldum. sonra desteğe destek attım, yukarıdan da satıp flat girdim.
[COLOR="Blue"][B]benim beklentim 21 ine kadar düşüş ve dibin görünmesidir. adı üzerinde beklenti.
arada yukarı dalga elbette olabilir. bu dibin 7882 altında olup olmayacağına bakacağız.
21' i artı eksi 2 gündür.[/B][/COLOR]
sevgiler.[/QUOTE] Bu beklentin güzel makro olarak destekleyici çok verisi var.
8600 tutundu ayakları var ama 8500 de durur bugün ancak
[QUOTE=jelibon;61298]senden kaçmaz zaten.:..:
benim beklentim 21 ine kadar düşüş ve dibin görünmesidir. adı üzerinde beklenti.
21' i artı eksi 2 gündür.
sevgiler.[/QUOTE]
anladım. tşk ederim. isabetli yorumlarınızdan dolayı tebrikler:)
sistemsiz değilim 15 mav 50 mav kullanıyorum
ekranım yoktu 5 kontratım pul oldu
[QUOTE=negrolino;61308]sistemsiz değilim 15 mav 50 mav kullanıyorum[/QUOTE]
Ne yaptınız bugün uzun mu girdiniz geceye yoksa stop yaptınızmı:confused:
sistem olarak buna baktım ama zararım çok büyük
bugün aradılar teminat yetersiz diye para yollayamadım pozumu kapadılar
çok sıkıntılıyım şaşırdım
ne yapacağım ekransız işlem yapmak büyük hata galiba
Geçmiş olsun sisteminiz çoktan sat vermişti heralde çok üzülüyorum böyle durumlara devam etcekseniz ne yapcağınızı öğrendiniz heralde
ne yapacağım internetten teknik analize bakamıyorum bir prograam alsam bana faydası olurmu
Aracı kurum verir matrix yada forex sisteme uyamayacaksanız hiç devam etmeyin zarar etmeden öğrenilmiyor ama yinede korkunç bir piyasa çok sağlam psikoloji gerekiyor yinede sağlık olsun diyebilmelisiniz.
aracı kurum değil bankadan işlem yapıyorum hatam bu olsa gerek
Bankaların komisyonuda yüksektir bence iyice bir araştırın takip edemiyorsanız çok zor saniyeler bile çok önemli
teşekür ederim sanırım öyle yapmalıyım
ekran olmasa olmaz..hersey grafa gore olyor.. dikat negrolinom
[QUOTE=negrolino;61318]ne yapacağım internetten teknik analize bakamıyorum bir prograam alsam bana faydası olurmu[/QUOTE]
Eğer günlük kapanışlara göre al sat yapıyorsanız bu sitedeki Sn. Cbaykuşun sistemini incelemenizi öneririm. Yok 5-15-60 dakikalıklara göre işlem yapıyorsanız ve kendi sisteminiz varsa mutlaka teknik analiz yapabileceğiniz bir platform gerekir ve bu başlıbaşına bir mesai demektir. VOBda günlük kayıp önemli değildir ay sonu önemlidir sermayeyi bitirmediğiniz sürece çıkmayacak zarar yoktur. Başarılar.
benim başka bir uğraşla bir bu kadar aktif olduğum başka bir forum da 2 hafta sonra tanışma kaynaşma toplantısı yapıcaz. ordan esimlenerek aklıma geldi. ya ankara da yada istanbul da bu site de böle bir organizasyon yapamazmı sn moderatörler?? herkes birbirini bilir ayımı kurtmu inmi cinmi:)
iyi akşamlar
[QUOTE=Vob Trader;61329]benim başka bir uğraşla bir bu kadar aktif olduğum başka bir forum da 2 hafta sonra tanışma kaynaşma toplantısı yapıcaz. ordan esimlenerek aklıma geldi. ya ankara da yada istanbul da bu site de böle bir organizasyon yapamazmı sn moderatörler?? herkes birbirini bilir ayımı kurtmu inmi cinmi:)[/QUOTE]
Çok komiksin vob trader :..:herkes ayı bu aralar.lelele
[QUOTE=QUEEN;61331]Çok komiksin vob trader :..:herkes ayı bu aralar.lelele[/QUOTE]
deyim manasında dedim ben onu ya:) ama fikrimde ciddiyim.
[QUOTE=Vob Trader;61332]deyim manasında dedim ben onu ya:) ama fikrimde ciddiyim.[/QUOTE]
Tmm yapsın arkadaşlar tanışalım ben İstanbuldayım Ama Ankaralıyım bir hafta sonu olabilir iskender yiyelim vobcular
[QUOTE=Vob Trader;61332]deyim manasında dedim ben onu ya:) ama fikrimde ciddiyim.[/QUOTE]
süper olur +.
8653 uzerine atması gerek dowun longcular biraz nefes alsın..bu arada içimdeki boğa ölmedi :)
valla ya eskişehirden bile bi 3-5 kişi var hepsini toplar gelirim ben :) tanışalım kaynaşalım yeri gelior burda tartışmalar oluor çatışmalar oluor hiç olmassa birbirimizi biliriz kimle tartışıoz filan fişman saygınlığımız artar diye düşünüorum. voborsa en azından bunu becerebilir sanırım:)
[quote=furkan;61335]8653 uzerine atması gerek dowun longcular biraz nefes alsın..bu arada içimdeki boğa ölmedi :)[/quote]
piyasada kalan tek boğa da o olsa gerek..ama bence de Dj iyi toparlayacak..:)
[QUOTE=Astatin;61337]piyasada kalan tek boğa da o olsa gerek..ama bence de Dj iyi toparlayacak..:)[/QUOTE]
Bence hiç şansı yok