-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;130805]Şövalye abim kral adamsın.Bu düşüşten de en süper parayı yapacak adamsın.Kesin gireceksin yarın shorta biliyorum.Burası gebermeli.[/QUOTE]
yine havaya girmişin gökan..düşene bi tekmede sen vuruyosun.boks....dow 8600 kapaycek hadi.lelele
-
düşmez bu piyasa BİŞEY EKSİK...
hala o şelale havasını hissetmiyorum...bu verişler tırışka verişler...bence piyasa tepe yapmadı hala...ve gidecek yolu var yukarıda...
SHORT'um ama para etmeyecek bu SHORT lar...
kayıtlara kim geçiriyorsa bunları geçirmesin lüffen.tutmaz filan aleme rezil olmıyak :::
o kadarda püskülledim seans boyunca aslında fenada olmadı ama EFG doymak bilmiyor daha çok püsküllemem gerekecek sanırım :::
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;130804]Pozda inatlaşırsan yarın şelaleye biryerden girmezsen o zaman sıfıra da iner.Ama satıp shortlarsan artıya da geçer.Dünyanın en pahalı borsası imkb100 şu anda.Yüzde 100 den fazla artış var hisselerde.Garanti delirmiş en pahalılarından birisi.Kesinlikle yarın hergün pis satış var.[/QUOTE]
Ben diye birşey yok Gökhan, PASCAL var :) O da poz da inatlaşmaz inşallah...
-
Ben ezeli shortum ama bana da tırışka kar realizasyonu gibi geldi..
yarın dow ne olursa olsun bi miktar yukarı yapabilir. daha tam maldan çıkamadılar çünkü..
Dow u da tutuyorlar..
Dow kapanış tahminim 8457 hadi geçsin bakalım : )
-
[QUOTE=SEYYAH;130808]düşmez bu piyasa BİŞEY EKSİK...
hala o şelale havasını hissetmiyorum...bu verişler tırışka verişler...bence piyasa tepe yapmadı hala...ve gidecek yolu var yukarıda...
SHORT'um ama para etmeyecek bu SHORT lar...
kayıtlara kim geçiriyorsa bunları geçirmesin lüffen.tutmaz filan aleme rezil olmıyak :::
o kadarda püskülledim seans boyunca aslında fenada olmadı ama EFG doymak bilmiyor daha çok püsküllemem gerekecek sanırım :::[/QUOTE]
Ben geçiriyorum kayıtlara. Tutmazsa yandın. Davul zurna eşliğinde 40 tellala çığırttırım rezil rüsva ediyoruz tututramayanı. Sonra da 40 satır 40 katır işine giriyoruz. İğneli fıçı da olur .dng
-
[quote=BORSACIOZGUR;130810]Ben ezeli shortum ama bana da tırışka kar realizasyonu gibi geldi..
yarın dow ne olursa olsun bi miktar yukarı yapabilir. daha tam maldan çıkamadılar çünkü..
Dow u da tutuyorlar..
Dow kapanış tahminim 8457 hadi geçsin bakalım : )[/quote]
tırışka mırışka değil..düşecek :) DJ tahminim 8367 kayıtlara geçsin çivi ile kazınsın..ağustos şortlar çok kıymetli hemde ççookkkk
-
Geöen birisi diyordu %15le borç kapatıyorlar bankacıalr %25-30 alıyordu aha reklam bile vermişler. .kom
[IMG]http://i43.tinypic.com/5mxro2.png[/IMG]
-
bişey ekiskmiş..bişeyde neymiş ya..yemişim bi şeyipambık..abd de ilk paket serisinin dayadığı hormonla gelen iyi veriler serisi ve iyimserlik buraya kadar..daha ne çıkacak...bundan sonra hep düşüş...buranın ayrışacak yarışacak hali yok..daha uzaya mı çıkacak..verdiler ayarı haziranda kaptılar kapacaklarını..bundan sonra her taraf ayıcıklar yada küskücanlarla kaynayacak...teknik diyosan al bak don cansına...bu akşam düşer düşmez ayrı konu ama ayak mezara bakıyor..vob u hiç demiyorum
-
arkadaşlar vade başından itibaren çukulatalı pasta koyabilecek varmı rica etsem
-
[quote=QUEEN;130807]yine havaya girmişin gökan..düşene bi tekmede sen vuruyosun.boks....dow 8600 kapaycek hadi.lelele[/quote]
İki gündür veriyorlar garantiye.Garanti ne derse o olur.Bu hareketi bekliyordum az kalsın fena vereceklerdi elimize küsküyü.:o:D
-
[IMG]http://i39.tinypic.com/15s7lep.png[/IMG]
-
[QUOTE=oguzhan;130567]600 tekrar kısaldım bu gün ben çok çarpıldım bakalım sonu ne olacak[/QUOTE]
Alıntı:
sovalye Nickli Üyeden Alıntı
ne tuhaf şeymiş flat olmak.
donsuz yatarım malsız yatamam derdi bi arkadaş
benimkide o hesap oldu
yarın bir şekilde bir pozisyona girmem lazım tribün bana göre değil
enorton Nickli Üyeden Alıntı
Evet abi ben de aynı şekilde hissediyorum Sırf malsız kalmamak için bugün abuk sabuk hareketler yapıp, toplamda 1000 puandan fazla zarar yazdım. Valla uyuşturucu bağımlısı gibiyiz, malsız kalmamak için herşeyi yapıyoruz
en üsteki kendi yazımdır
Valla arkadaşlar esas büyük problemimiz bu: malsız kalmamak bu gün bende aynı derten kaç puan çarpıldım sitresi cabası kendimizi disipline etmemiz gerekiyor biraz daha profesyonelce davranmamız gerekiyor buna bir çare bulmamız gerekiyor nerde dısarda durulacağını bilmemiz gerekiyor uzun zamandır araştırıyorum kafamı epey meşgul ediyor. Yatay zamanlar evet yatay zamanlar dırarıda kalmaıyız ama yatay zamanı nasıl tespit edeceğiz sabırsızlığımızı nasıl yeneceğiz hırsımızı nasıl yeneceğiz sorun burada.....
Hexen abinin ve Hagunun güzel tespitleri olurdu ama onlarda yazmaz oldu bari graf gönderseler oda yok. iş basa düşüyor ama bu sorunu çözeceğim er yada geç sonrada paylaşacağim