DOW kapanış tahminine -10 puanlık yanılmayla bu sefer yaklaştım sanırım.. 8457-8447
Yarın FDOW da + açar.
Bizim ayu ümitlerimiz yine suya düştü..
Biz kapandığımızda FDOW 8440 şimdi 8390
Printable View
DOW kapanış tahminine -10 puanlık yanılmayla bu sefer yaklaştım sanırım.. 8457-8447
Yarın FDOW da + açar.
Bizim ayu ümitlerimiz yine suya düştü..
Biz kapandığımızda FDOW 8440 şimdi 8390
Yaw Gökhan ile forum ahalisi aynı tarafta polemik olmaz dedik ama sağolsun Gökhan kendi kendine polemik yaratmayı başarmış yine :D Dün bütün gece düşeceğiz dedi, gün ortası % 5 artacağız dedi :D O yüzden beni ikna edemezsin Gökhan. Pascal ne derse onu yaparım. Mgk den çıkan sonuç çok olumlu. Olumludan kastım uzunlar için iyi oldu demek değil. Ülkemiz için iyi oldu, bu gerginliğin bitmesi lazımdı. Mit müsteşarı, adalet bakanı, başbakan Başbuğu ikna ettiler sanırım. Ve bunun sonucunda Albay ifade vermeye gitti ve tutuklandı. Askere sivil yargı yolu açılarak askerin dokunulmazlığı kaldırılmış oldu. Ben şimdi her aklı başında insan gibi demokrasi ve AB havarasi hükümetimizinden milletvekili dokunulmazlığını da kaldırmasını talep ediyorum.
[QUOTE=Astatin;130846]
- Gen. Kur. Bşk.nının kağıt parçası dediği şeye dayanarak sivil savcı Albayı tutuklama isteği ile mahkemeye sevketti..
du bakalım..neler duycez[/QUOTE]
Burası yanlış işte Asti, albayın tutuklanmasının belge ile alakası yok. İddianamede belgeden söz edilmiyor, başka iddialar var...
[quote=enorton;130858]Burası yanlış işte Asti, albayın tutuklanmasının belge ile alakası yok. İddianamede belgeden söz edilmiyor, başka iddialar var...[/quote]
Şöyle;
Şu saat itibariyle Albay ın tutuklanma nedeni -detayları- belli değil. Benim öyle düşünmemin nedeni, eğer başka gerekçeler varsa, daha önce yani belgeden önce mevzu olurdu. Olmadığına göre belgeyle ilgili olabilir diye düşündüm. Ama olmayabilirde.. Bakalım ne çıkacak
[B]Günaydın, [/B]
[B][U]1 Temmuz Çarşamba [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
GER Perakende Satışlar (a/a) (May) 9:00 %0,1 %0,5 Yüksek
GER Perakende Satışlar (y/y) (May) 9:00 -%1,4 -%0,8 Orta
[U]GER PMI İmalat Endeksi (Haz) 10:55 40,5 40,5 Yüksek [/U]
[U]EUR PMI İmalat Endeksi (Haz) 11:00 42,4 42,4 Yüksek [/U]
[U]GBP PMI İmalat Endeksi (Haz) 11:30 46 45,4 Yüksek [/U]
[U]GBP Hizmet Endeksi (3a/3a) (Nis) 11:30 -%1,2 Yüksek [/U]
USD MBA İpotek Kredileri Başvuruları (26 Haz) 14:00 %6,6 Düşük
[B]USD İşten Çıkarmalar (y/y) (Haz) 14:30 %7,4 Yüksek[/B]
[B]USD ADP İstihdam Değişimi (Haz) 15:15 -374K -532K Yüksek [/B]
[B]USD ISM İmalat Endeksi (Haz) 17:00 44 42,8 Yüksek [/B]
[B]USD Bekleyen Konut Satışları (a/a) (May) 17:00 %1,1 %6,7 Yüksek [/B]
[B]USD Bekleyen Konut Satışları (y/y) (May) 17:00 %3,3 Yüksek [/B]
[B]USD İnşaat Harcamaları (a/a) (May) 17:00 -%0,5 %0,8 Yüksek[/B]
USD Fed-Evans'in Konuşması (Londra) 18:15 Düşük
USD Toplam Araç Satışları (Haz) 21:00 9,8Mlyn 9,9Mlyn Düşük
USD Yerli Araç Satışları (Haz) 21:00 7,4Mlyn 7,4Mlyn Düşük
[B][U][COLOR=blue]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
İTO İstanbul Perakende Fiyatlar Endeksi Haziran 2009
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U][/B]
[B]IMKB:[COLOR=red]8493[/COLOR][/B]
[B]VOB: [COLOR=red]8454[/COLOR][/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
[i][color=#FF0000][b]01.07.2009 [/b][/color]
Japonya'da 2.Çeyrek Tankan Büyük İmalat Endeksi (02:50)
G.Kore'de Haziran ayı Dış Ticaret Dengesi($) (04:00)
Tayland'da Haziran ayı TÜFE (07:00)
G.Kore'de Haziran ayı TÜFE (07:30)
İTO Haziran ayı İstanbul TÜFE ve TEFE verilerini açıklayacak
ABD'de Haziran ayı ADP İstihdam Raporu açıklanacak. (15:15)
ABD'de Haziran ayı ISM İmalat Endeksi (17:00)
ABD'de Mayıs ayı inşaat-yapı harcamaları verisi açıklanacak (17:00)
ABD'de Mayıs ayı Bekleyen Konut Satışları (17:00)
ABD'de haftalık petrol stok verileri açıklanacak (17:35)
[color=#FF0000]Tatil Olan Ülkeler: Hong Kong, Tayland, Kanada[/color][/i]
[i]ABD'de endeksler tüketici güveninin beklenenin çok altında açıklanmasının ardından gerilerken Asya'da borsalar ekonomilerden gelen olumlu haberlerle yükseldi. ABD borsaları, ekonomik toparlanmayla ilgili son zamanlarda oluşan iyimserliği azaltan tüketici güvenindeki beklenmedik düşüşle değer kaybetti, buna rağmen Wall Street son on yıldaki en iyi çeyreğini kaydetti.[/i]
herkese hayırlı sabahlar
fdji de ne oldu son 5 dk da sert verdiler. nikkei %1 artıyı yedi. bi habermi var?
Garan: Who the hell are you? Carlito yolun sonuna yakın.
ISC: O ust bollinger band dunyanin her yerinde adamı yer. Baskaca birşey çizikdirmeye lüzum görmedim a açıdan.
EREGLİ: Bakın beni bir derece rahatsız eden - bir ayu olarak- bu guzide şirketimiz. Orta vadeli formasyon güzel görünüyor. Bankalar oyalayıp, telco ve bazı sanayi şirketleri ile endeksi tutmayı denerlermi olur mu olur..Tüm trendler büyük hacimlerle başlar ve biter şeklindeki eski bir borsa tilkisinin özdeyişini de hatırlatayım. Ereğlinin son gün (son gün!Allah mı söyletti acaba) son gün hacmi enteresan. TOKOBA uyuma...
Ooo "MBM the self-censored" de burdaymış...VOB un altyapısını işletemeyen beceriksizlerin ve/veya kötü niyetlilerin ....... .......... diyerek MBM yede selam gönderelim.
Şimdi klasik TA ya %80 el traşos olarak baktığım için bunları çok ciddiye almayın. Ama misal şimdi Bay SAZAN bu 3 hisseye bir EW saysa (aslında ayu pozisyonumdam dolayı içimden geçen sayması değil saydırması :)) şık bir açılış olur.
Bu da sabah bonus track'i - Zor yıllar- Dandik parça ama nedense arada bir dinleyesim gelir.
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=J2cRMuC7PWo[/URL]
[IMG]http://i40.tinypic.com/vy5tdw.jpg[/IMG]
[IMG]http://i43.tinypic.com/20gh4pt.jpg[/IMG]
[IMG]http://i39.tinypic.com/156vb07.jpg[/IMG]
günaydın.
tokyo coşmuştu, fıçırlar ve pariteler coşkuluydu. buna istinaden açılış çok eksi olmaz hatta abartırlarsa (ki pek severiz) artı bile olabilir demiştim ama son 20 dakikada bişeyler oldu her yer kafa aşağı..
nedenini bilen var mı?
[quote=unlimitted;130868]günaydın.
tokyo coşmuştu, fıçırlar ve pariteler coşkuluydu. buna istinaden açılış çok eksi olmaz hatta abartırlarsa (ki pek severiz) artı bile olabilir demiştim ama son 20 dakikada bişeyler oldu her yer kafa aşağı..
nedenini bilen var mı?[/quote]
Benim önceki sayfadaki ölüm kadar soğuk graflarım olabilir. Independent Limited:..::..:
hayırlı sabahlar arkadaşlar.
aşağı açılışdan sonra olacak tepkide 46850 nin üzerine cıkamassak aşağı kopuş hızlanacaktır diye düşünüyorum. kısaca haftalık yorumda verdiğim grafikdeki senaryom geçerliliğini korumaktadır. bu haftaki nihai hedef 43750 olacaktır.
BUGÜNKİ YOL HARİTAM 45975-->46400-->45250
herkese bol kazançlar