Günaydın artı açılış bekliyordum ama buna da şükür :D
Printable View
Günaydın artı açılış bekliyordum ama buna da şükür :D
Bugün yüzde 4 eksi kapanacaz bence.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;130885]Bugün yüzde 4 eksi kapanacaz bence.[/QUOTE]
ülem pısss goki basladık gene yuaw ::: böyük konuşma
[quote=GOKHANFINDIK;130885]Bugün yüzde 4 eksi kapanacaz bence.[/quote]
%2.32 diyorum ben..hatta 2 ve 32 yide şans topunda banko çekeyim diyosum.. 2, 4, 32...kaldı 3 sayı..selçuklu dan da tahmin alalım..ama %34 den büyük olmasın lütfen :)
vallah dow fıçır deel de has hakiiki dowda 8350 yeresi nin asası çokh tehlikeli bemce
işc 436- 440 civarını aşagıya kırdırmamalı benim uzunlar için referans noktam burası 436 aşagıya kırılmadıkça sonuna kadar long devam
gut mornik VOBORSA,
bol kazançlı ve güzel bir gün dilerim herekeşe...
bu SHORT lar para etmez, bu piyasa düşmez, düşüş için BİŞEY EKSİK...
kayıtlara geçmesin lütfen!
ayular ucuz atlattınız ...
Şimdi VOB dün saatlik periyotta sat sinyali gelmişti sistemden ilan ettiğim üzere 47225 den. Normalde ben olsam artık saatlik al vermeden 15 dk veya 5 dklıkla işlem yapmazdım. Bu kadar yükselmiş bir VOB da sattlikde gelen sat sinyalinin ömrünün biraz daha olması gerekir en azından..Ama benim durumum karışık..Neden derseniz 47575 en fulünden şortlardan sonra her uzlaşma değiştiğinde piramit yaptım. O yüzden daha hassas bir ruh haline sahibim. Piramit yaptığım zaman çok hassaslaşırım. Sözün özü yönün aşağı olduğunu düşünüyorum ama kar her türlü düşüncemden öneml..heleki edilmiş karsa..nihaaa..bu arada, düşüş için eksik olan bir şeyin........:)
Bişey eksik evet.. Şu eksiği tamamlayın daa....... Gerçi 20 gündür bi türlü bulamadık o eksiği .
Dün biri yazmıştı. Tırışkadan verişler bunlar..
Saçma sapan bir gün yine bizi bekliyor herhalde bu ne ya ne düşmez borsamız varmış cnbce de yabancılar mal çıkmadığı sürece düşmeyiz diyorlar yuh artık.
[QUOTE=MMO;130894]Saçma sapan bir gün yine bizi bekliyor herhalde bu ne ya ne düşmez borsamız varmış cnbce de yabancılar mal çıkmadığı sürece düşmeyiz diyorlar yuh artık.[/QUOTE]
Sen ve senin gibi düşünenler longa geçerse düşeriz (belki) :D