msdownloader çalışmıyor.sizde de sorun var mı?
yahu bu ülke kaçıncı dünya ülkesi zart zurt bişeyler kesiliyor.nasıl ülke burası bilmiyorum.
allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu matriksiçileride.piyasa açıkken olacak iş mi bu?
Printable View
msdownloader çalışmıyor.sizde de sorun var mı?
yahu bu ülke kaçıncı dünya ülkesi zart zurt bişeyler kesiliyor.nasıl ülke burası bilmiyorum.
allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu matriksiçileride.piyasa açıkken olacak iş mi bu?
dün dow un gazabına uğrayan dax ve futurelar ın + seyri tepki oluşturuyor..
uzun ömürlü olmasını beklemiyorum kendi adıma.
matriksden veri gelmiyor...
[quote=BORSACIOZGUR;130910]Gökhan YÜZDE 4 Düşecektik. Niye longa geçiyorsun :)):)):):):):):)
Tehlikeli değil mi ? ( 5 dk da ne değişti )[/quote]
Garan uçtu isc uçtu ak uctu.simdi sort 775.
[QUOTE=SEYYAH;130920]msdownloader çalışmıyor.sizde de sorun var mı?
yahu bu ülke kaçıncı dünya ülkesi zart zurt bişeyler kesiliyor.nasıl ülke burası bilmiyorum.[/QUOTE]bende de yok..ne biçim hizmet..
tamam bu kadar tepki yeter...dün hızlı geçilen kademeler - soft boşluklar- doldu..basın artık.. 875 zirve kalsın..üwww
Abi herkes EFG ye küfür ediyor, 1 saattir bakıyorum efg piyasada yok ve kademeler bomboş, işlem çok azdı. Ne zaman EFG geldi tahta canlandı... Bence hakkını yiyoruz biraz :D
fx'ci sistemin ne der?
makası da kapatıp öyle verecekler gibi..
- makas kapanmadan vobu 200 puan dahayukarı çekmeden vermezler..
[quote=enorton;130926]Abi herkes EFG ye küfür ediyor, 1 saattir bakıyorum efg piyasada yok ve kademeler bomboş, işlem çok azdı. Ne zaman EFG geldi tahta canlandı... Bence hakkını yiyoruz biraz :D[/quote]
haydaa..niye hakkını yiyelimkii..en popüler aracı kurum o dillerde..rating tavanda..daha ne olsun:..::..:
seyyah msye veri geldi..ama telefonumu ettim..nerede hizmet falan dedim..takan kim..
46850 sat koşulu varken,tepkide tepe olmalı..