-
fazla abartmaya gerek yok..ky nin belli diplerde mal alamamasının tek sebebi bu tip yorumlardır..2006 da endeks 31500 iken kimse buralar dipdir demiyordu..hedef 25.000 diyorlardı..gecen sene 43.000 dibinde major obo farmasyonu vardır dediler ..hedef 31.000 dediler...saçmalık...ama borsa 57.000 iken herşey onlara göre mükemmeldi..beyler 250 ve 260 haftalık ortalama [COLOR="Blue"]orta vadeli hisse alımı için mükemmeldir[/COLOR]...2000-2003 kriz ve savaş yıllarına bakın ve 260 haf. üstel ortalamanın kuvvetini görün... imkb-100 de 200 haftalık(38130),260 haftalık(35.000) arası yerler kuvvetli talep yerleridir...260 haf. altı 1993 den beri hiçbir zaman delinmedi(anlık sarkma olabilmiş ..genelde 200-300 puan kadar. oda ikiz kuleler yıkılınca)..bu hiise için kanaatimdir..ama vob da bunlar anlamsızdır..
-
fazla abartmaya gerek yok..ky nin belli diplerde mal alamamasının tek sebebi bu tip yorumlardır..2006 da endeks 31500 iken kimse buralar dipdir demiyordu..hedef 25.000 diyorlardı..gecen sene 43.000 dibinde major obo farmasyonu vardır dediler ..hedef 31.000 dediler...saçmalık...ama borsa 57.000 iken herşey onlara göre mükemmeldi..beyler 250 ve 260 haftalık ortalama [COLOR="Blue"]orta vadeli hisse alımı için mükemmeldir[/COLOR]...2000-2003 kriz ve savaş yıllarına bakın ve 260 haf. üstel ortalamanın kuvvetini görün... imkb-100 de 200 haftalık(38130),260 haftalık(35.000) arası yerler kuvvetli talep yerleridir...260 haf. altı 1993 den beri hiçbir zaman delinmedi(anlık sarkma olabilmiş ..genelde 200-300 puan kadar. oda ikiz kuleler yıkılınca)..bu hiise için kanaatimdir..ama vob da bunlar anlamsızdır..
-
cep telefonum çalındı ya kaşla göz arasında bu sabah :(
usd jpy iyi long devam ediyorum
moralim bozuldu :(
-
cep telefonum çalındı ya kaşla göz arasında bu sabah :(
moralim bozuldu :(
-
[QUOTE=abka;18156]fazla abartmaya gerek yok..ky nin belli diplerde mal alamamasının tek sebebi bu tip yorumlardır..2006 da endeks 31500 iken kimse buralar dipdir demiyordu..hedef 25.000 diyorlardı..gecen sene 43.000 dibinde major obo farmasyonu vardır dediler ..hedef 31.000 dediler...saçmalık...ama borsa 57.000 iken herşey onlara göre mükemmeldi..beyler 250 ve 260 haftalık ortalama [COLOR="Blue"]orta vadeli hisse alımı için mükemmeldir[/COLOR]...2000-2003 kriz ve savaş yıllarına bakın ve 260 haf. üstel ortalamanın kuvvetini görün... imkb-100 de 200 haftalık(38130),260 haftalık(35.000) arası yerler kuvvetli talep yerleridir...260 haf. altı 1993 den beri hiçbir zaman delinmedi(anlık sarkma olabilmiş ..genelde 200-300 puan kadar. oda ikiz kuleler yıkılınca)..bu hiise için kanaatimdir..ama vob da bunlar anlamsızdır..[/QUOTE]
[IMG]http://img369.imageshack.us/img369/4050/260ys1.png[/IMG]
-
[QUOTE=abka;18156]fazla abartmaya gerek yok..ky nin belli diplerde mal alamamasının tek sebebi bu tip yorumlardır..2006 da endeks 31500 iken kimse buralar dipdir demiyordu..hedef 25.000 diyorlardı..gecen sene 43.000 dibinde major obo farmasyonu vardır dediler ..hedef 31.000 dediler...saçmalık...ama borsa 57.000 iken herşey onlara göre mükemmeldi..beyler 250 ve 260 haftalık ortalama [COLOR="Blue"]orta vadeli hisse alımı için mükemmeldir[/COLOR]...2000-2003 kriz ve savaş yıllarına bakın ve 260 haf. üstel ortalamanın kuvvetini görün... imkb-100 de 200 haftalık(38130),260 haftalık(35.000) arası yerler kuvvetli talep yerleridir...260 haf. altı 1993 den beri hiçbir zaman delinmedi(anlık sarkma olabilmiş ..genelde 200-300 puan kadar. oda ikiz kuleler yıkılınca)..bu hiise için kanaatimdir..ama vob da bunlar anlamsızdır..[/QUOTE]
[IMG]http://img369.imageshack.us/img369/4050/260ys1.png[/IMG]
-
Takip noktam 12211 in altında sert satışlar olacağını belirtmiştim, dikkatli olmakta fayda var. destek 11960.
Bu arada bizim bandımız hala aynı, 38000-39000.
-
Takip noktam 12211 in altında sert satışlar olacağını belirtmiştim, dikkatli olmakta fayda var. destek 11960.
Bu arada bizim bandımız hala aynı, 38000-39000.
-
[QUOTE=Ronaldinho;18161]cep telefonum çalındı ya kaşla göz arasında bu sabah :(
moralim bozuldu :([/QUOTE]
geçmiş olsun sn ronaldinho 2 gun once caldırdım polise gittim suç duyurusu icin imei numarasını verip bulunmasını istedim ama artık o servisi vermiyoruz dediler .dng
-
geçmiş olsun sn ronaldinho 2 gun once caldırdım polise gittim suç duyurusu icin imei numarasını verip bulunmasını istedim ama artık o servisi vermiyoruz dediler .dng
-
helal olsun valla:)
dax 40 puan dana indi, biz aynı yerdeyiz.brv
-
helal olsun valla:)
dax 40 puan dana indi, biz aynı yerdeyiz.brv
-
[QUOTE=rcp;18166]helal olsun valla:)
dax 40 puan dana indi, biz aynı yerdeyiz.brv[/QUOTE]
bant terkedilmemeye çalışılıyor, 38000 kırılmamaya uğraşılıyor.
-
[QUOTE=rcp;18166]helal olsun valla:)
dax 40 puan dana indi, biz aynı yerdeyiz.brv[/QUOTE]
bant terkedilmemeye çalışılıyor, 38000 kırılmamaya uğraşılıyor.
-
tel için geçmiş olsun ronaldinho....
vadeliyi yine iyi tutuyorlar...
sıkıldım ben bu saçmalıklardan....
fdow olur ya 12080 altını gösterirse piyasalar nasıl olur.. merak ediyorum...
-
tel için geçmiş olsun ronaldinho....
fdow olur ya 12080 altını gösterirse piyasalar nasıl olur.. merak ediyorum...
-
[quote=Vob Tüccarı;18165]geçmiş olsun sn ronaldinho 2 gun once caldırdım polise gittim suç duyurusu icin imei numarasını verip bulunmasını istedim ama artık o servisi vermiyoruz dediler .dng[/quote]
faturası ve imei numarası var, savcılığamı başvurcaz? neyse googledan bulurum ne yapmam gerektiğini
:(
long devam ediyorum
bence ikinci seans kopcak
usd jpy insallah yanıltmaz
-
[quote=Vob Tüccarı;18165]geçmiş olsun sn ronaldinho 2 gun once caldırdım polise gittim suç duyurusu icin imei numarasını verip bulunmasını istedim ama artık o servisi vermiyoruz dediler .dng[/quote]
faturası ve imei numarası var, savcılığamı başvurcaz? neyse googledan bulurum ne yapmam gerektiğini
:(
long devam ediyorum
bence ikinci seans kopcak
usd jpy insallah yanıltmaz
-
[quote=mbm;18169]tel için geçmiş olsun ronaldinho....
fdow olur ya 12080 altını gösterirse piyasalar nasıl olur.. merak ediyorum...[/quote]
saol abi
fdow 12130lara kadar geriledi
ama vobu tutuyorlar resmen
usd jpy de günün en yükseklerinde
dünkü gibi olabilir, morgan stanley bilancosu acıklanana kadar sert alabilirler
-
[quote=mbm;18169]tel için geçmiş olsun ronaldinho....
fdow olur ya 12080 altını gösterirse piyasalar nasıl olur.. merak ediyorum...[/quote]
saol abi
fdow 12130lara kadar geriledi
ama vobu tutuyorlar resmen
usd jpy de günün en yükseklerinde
dünkü gibi olabilir, morgan stanley bilancosu acıklanana kadar sert alabilirler
-
[QUOTE=jelibon;18168]bant terkedilmemeye çalışılıyor, 38000 kırılmamaya uğraşılıyor.[/QUOTE]
senaryolarını ezberledık artık. birbiri ardına gelen raporlar, bu raporları destekleyen veriler, bu verilere uygun piyasa hareketleri vs.vs.vs.
sonra bır bakmıssın pişmiş yumurtalardan nurtopu gıbı cıvcıv çıkmış:)
Benım senaryom basit;
1- Bankacılık krızı lehman'la sınırlı kalmayacak sırasa citi var,
2- Asıl hareket ondan sonra başlayacak,
3- ıç politik gelişmeler, parti kapatıldıktan sonra daha da krize dönüşecek,
4- Enflasyon önlenemez şekilde yükselmeye devam edecek,
5- ağustos ortaları 28000ler denenecek
Ne dunya için ne Türkiye için hiç umutlu değilim.
Gelişmeleri hep birlikte göreceğiz.
-
[QUOTE=jelibon;18168]bant terkedilmemeye çalışılıyor, 38000 kırılmamaya uğraşılıyor.[/QUOTE]
senaryolarını ezberledık artık. birbiri ardına gelen raporlar, bu raporları destekleyen veriler, bu verilere uygun piyasa hareketleri vs.vs.vs.
sonra bır bakmıssın pişmiş yumurtalardan nurtopu gıbı cıvcıv çıkmış:)
Benım senaryom basit;
1- Bankacılık krızı lehman'la sınırlı kalmayacak sırasa citi var,
2- Asıl hareket ondan sonra başlayacak,
3- ıç politik gelişmeler, parti kapatıldıktan sonra daha da krize dönüşecek,
4- Enflasyon önlenemez şekilde yükselmeye devam edecek,
5- ağustos ortaları 28000ler denenecek
Ne dunya için ne Türkiye için hiç umutlu değilim.
Gelişmeleri hep birlikte göreceğiz.
-
acik bir tutunuyoruz mesaji verilmeye calisiliyor ancak devaminda ne mesaji verirler bilemiyorum :)
-
acik bir tutunuyoruz mesaji verilmeye calisiliyor ancak devaminda ne mesaji verirler bilemiyorum :)
-
[QUOTE=follow;18000]objektif gozle bir yorum yapayim dow bugun eksi kapar yarin bizde 46.500 leri tekrar goruruz.Cokmu basit oldu?[/QUOTE]
ayricada belirteyim yukaridaki mesaji dun vadeli kapanisindan sonra yazmisim hala ayni fikirdeyim.
-
[QUOTE=follow;18000]objektif gozle bir yorum yapayim dow bugun eksi kapar yarin bizde 46.500 leri tekrar goruruz.Cokmu basit oldu?[/QUOTE]
ayricada belirteyim yukaridaki mesaji dun vadeli kapanisindan sonra yazmisim hala ayni fikirdeyim.
-
sağolsunlar borsada düşüş için hiçbir zaman malzeme eksik olmamıştır ülkemde.. olumlu gelişmelere hasretiz artık... şöyle yurtdışından bağımsız babalar gibi yukarı trend yapabilirmi acaba bizimkiler de bir gün...bovespa gibi...
-
sağolsunlar borsada düşüş için hiçbir zaman malzeme eksik olmamıştır ülkemde.. olumlu gelişmelere hasretiz artık... şöyle yurtdışından bağımsız babalar gibi yukarı trend yapabilirmi acaba bizimkiler de bir gün...bovespa gibi...
-
46600 kırılırsa 800 puanlık obo var vadelide..
bakalım çalışacakmı
-
46600 kırılırsa 800 puanlık obo var vadelide..
bakalım çalışacakmı
-
18.06.2008 Tarihli Hisse Senetleri Piyasasi 1.
Seans Islemlerine Iliskin Olarak Gonderilen Islem Defteri Verilerinde Tum
Uyelerimizi Etkilememekle Birlikte Hata Olusmasi Nedeniyle Bazi Uyelerimizin
Birinici Seans Islem Sonuclarina Iliskin Veri Aktarimi Aksamistir. Bu Teknik
Sorunun Giderilmesi Amaciyla Hisse Senetleri Piyasasi Ikinci Seansinin
Baslangici Ertelenmistir. Ikinci Seans Baslangic Saati Uyelerimize Ayrica
Duyurulacaktir. Konuya Iliskin Duyurularimiz Uye Ozel Sayfasindan Takip
Edilmesi Onemle Rica Olunur.
-imkb-
Geçmiş Olsun.
-
-imkb-
Geçmiş Olsun.
-
[QUOTE=follow;18173]acik bir tutunuyoruz mesaji verilmeye calisiliyor ancak devaminda ne mesaji verirler bilemiyorum :)[/QUOTE]
Dün 47300 geçildi atmosferi yaratıldı sonra ne olduğunu gördük. Hangi tür mesaj veriliyorsa onun tersi için hazırlıklı olmak lazım ne olur ne olmaz. Feyk atmayı seviyor bu adamlar.:)))
-
[QUOTE=follow;18173]acik bir tutunuyoruz mesaji verilmeye calisiliyor ancak devaminda ne mesaji verirler bilemiyorum :)[/QUOTE]
Dün 47300 geçildi atmosferi yaratıldı sonra ne olduğunu gördük. Hangi tür mesaj veriliyorsa onun tersi için hazırlıklı olmak lazım ne olur ne olmaz. Feyk atmayı seviyor bu adamlar.:)))
-
-
-
Matriks saati çalışıyor sanırım imkbde bir sorun var.
-
Matriks saati çalışıyor sanırım imkbde bir sorun var.
-
-imkb-
Geçmiş Olsun.
-
-imkb-
Geçmiş Olsun.