[QUOTE=YAVUZHAN;251148]hafif çapta sallandı bursa..[/QUOTE]
geçmiş olsun abi .. :o:o:o
Printable View
[QUOTE=YAVUZHAN;251148]hafif çapta sallandı bursa..[/QUOTE]
geçmiş olsun abi .. :o:o:o
[quote=saraylı;251149]geçmiş olsun yavuzhan...:o[/quote]
sağol abi,evdekiler epey korkmuş..
vitrindeki bardak,tabak vs devrilmiş..
tuhaf tarafı ev dağ yamacında ben o kadar hissetmedim..
allah beterinden korusun..
[quote=selçuklu;251154]geçmiş olsun abi .. :o:o:o[/quote]
sağol patron,istanbulda hissedilmedi sanırım ?
Ema 69272
bu arada şip-şak 5 satışa geçmeye hazırlanıyor..
bi kaç bar sonra gerçekleşir sanırım.
trend 5 pozitif bölgede olduğundan sadece stop amaçlı kullanıcam sanırım..
bende sadece trade sistem satta .. bide ew satta ..:::::: trade al derse flatlerim ... :o .. trend sisitemler alda ..
[quote=YAVUZHAN;251155]sağol abi,evdekiler epey korkmuş..
vitrindeki bardak,tabak vs devrilmiş..
tuhaf tarafı ev dağ yamacında ben o kadar hissetmedim..
allah beterinden korusun..[/quote]
dağ yamacı zemini en sağlam olan kısımdır zaten. dağların oluşma sebebi zaten dip katmanların sıkışması ve çarpışması ve bu çarpışma sebebiyle katmanların yükselmesidir.
zemini gevşek olan yer düzlüktür...senin hissetmemen normal.
yapıların hepsi dağ yamaçlarına yapılsa, yapım maliyetleri çok ciddi oranda düşerdi. :)
günün seansların ... en sevmediğim ikinci diliminddeyiz ... 14:15-14:22 ... lehime hareket oldu hayret .. üvvvvv
[quote=unlimitted;251054]göstergeler onaylanmayan 200 puanın geri gelmesiyle rahatlamışlardı.
son 200 puanı yine onaylamadıklarını ilettiler.
long arkadaşlar dikkatli olmalıdır...:cool:[/quote]
seviyorum bu göstergeleri yaw...:..:
14:15 69150 kapanışıyla şip-şak 5 satışa geçti..
flat..
short için erken bence :)
Garantiyi dun alanlar nazlanıyordu bugun neden bukadar iştahlı acaba ?
aralık cok dar ve egrinip gerinip zıplamaya calısıyo.. bua arada gostergelerı ıyıce dınlendırdıler 150 puanlık dususle.. piyasa acayip bi yapı aldı :)
iki ihtimal ya 69400 kırılı 70100+ %61,8 geri alış seviyesi ya 69150 kırılır 68100 inişi :) gostergeleri bu kadar kucuk aralıkta soguttuklarına gore ben yukarı kıracagını dusunuyorum. baba hisseler de endexe oranla daha cok yukseldı.. dolayısıyla endex yukselısı devam edecegını dusunuyorum. zaten stokta kotu haber de kalmadı..
kısa devam .. emayıda iyice laçkalaştırdılar .. tuhaf tuhaf hareketler yani .. vay anasını ... .
[quote=selçuklu;251201]kısa devam .. emayıda iyice laçkalaştırdılar .. tuhaf tuhaf hareketler yani .. vay anasını ... .[/quote]
daytrade açısından iyi bi gün değil...
bi tarafa kırılırsa iyi olacak ,daha zaman var...;)
gevşemenin devam edebilmesi için şartlar yetersiz.
68,975i görürsek işler değişebilir...
[QUOTE=saraylı;251202]daytrade açısından iyi bi gün değil...
bi tarafa kırılırsa iyi olacak ,daha zaman var...;)[/QUOTE]
hadi inşallah abi .. aşağı kırılsın istiyorum ... :o
68800 ü koruyarak realize göreceksek seans sonuna doğru yeni günlük yüksek hedeflenebilir..
[quote=selçuklu;251215]hadi inşallah abi .. aşağı kırılsın istiyorum ... :o[/quote]
Hadi öyle ossun bakim...:p
demir alıyo gidiyoz fezaya .. saraylı abinin hedef 80000 miydi :::::::::
demir ne ararlan bazarda :) aynı aralıkta git gel degisen bisey yok :) uehueheu
[quote=selçuklu;251215]hadi inşallah abi .. aşağı kırılsın istiyorum ... :o[/quote]
Sayın patron sana özel bir projeksiyon ve EW sayımı yaptım. 6. dalga düşüşü bekliyorum patron... Bu çok az EW'cinin bildiği, Elliot amcanın sır gibi sakladığı ve çok az kişiye öğrettiği özel bir dalga... Demiş ki: "6. dalganın yanında 3'ün 3'ü halt etmiş. Bu dalga ile ilgili çalışmalarımı yayınlamayacağım çünkü paniğe neden olabilir." :..:
kendı algılarımı tanıyosam su sevıyede bas bas ald dıyor buda demek kı fena cokerız.. uahuahu
ama ote yandan antın kuntın kurumlar alıma basladı bu da yukselırız demek :) bunun yanı sıra dolar yenı dusuk denıyor merakla izliim...
çökertmeden önce naz yapmasa olmaz pala:)
15dk'lıkta Bollinger Bantları yine çok daraldı ve yatay harekete başladı. Bundan sonra gelen hareketin çok sert gelmesi beklenir. En son bu uyarıyı yaptığımda 71.000'deydik be takip eden hareket 4.000 puan bıraktı. Konsantrasyonunuzu canlı tutun daytrader'lar. Gün daha yeni başlıyor. :..:
[QUOTE=Strategist;251224]Sayın patron sana özel bir projeksiyon ve EW sayımı yaptım. 6. dalga düşüşü bekliyorum patron... Bu çok az EW'cinin bildiği, Elliot amcanın sır gibi sakladığı ve çok az kişiye öğrettiği özel bir dalga... Demiş ki: "6. dalganın yanında 3'ün 3'ü halt etmiş. Bu dalga ile ilgili çalışmalarımı yayınlamayacağım çünkü paniğe neden olabilir." :..:[/QUOTE]
::::::::: .. hehhhe .. süprer olmuş patron ... on numero ... takdirlerimi sunarım ... .brv
karacumali bozayı abiyede dedim .. karacuma olacaksa bugün olsun dedim .. yok bugün olmazsa . .dahada karacumali karacuma olsun demiyecem dedim ...ben anlamam yap karacumali abiliğini dedim ... :D
[QUOTE=selçuklu;251239]karacumali bozayı abiyede dedim .. karacuma olacaksa bugün olsun dedim .. yok bugün olmazsa . .dahada karacumali karacuma olsun demiyecem dedim ...ben anlamam yap karacumali abiliğini dedim ... :D[/QUOTE]
Patron bugün bişey olacağı yok kısalarımı kapadım dahada
oynamıyom sıkıldım ya.
1 dk lıklarda üçgen oluştu ne tarafa kırarsa o yöne gider bu
hareket olacak bece oğuz abi du bakalım .. ben kısa devam şahsen .... depedebilir ama ... du bakalım ...
Kısa bana biraz tehlikeli gibi geliyor nedenide sistemler sata geçeli çok oldu hala bi hareket olmadı birazdan ala geçirebilirler
Birde histem olarak bu kızın gözü yükseklerde diye aklıma geliyor.
bence 250 puanlık bir aralık için riske girmeye degmez.. sistem saatlikte satta ama piyasada sat noktasının uzerınde 250 puan aralıgında gıdıp gelıyor..
buarada 1.5835 den ucuz dolares buldum komşudan :) üvvv gecen gun benı fena dovdulerdı altınla bir olup üvvvvvv
veri öcesi .. son durum ... trade sistemim satta .. trendlerden biri sat verdi az önce sınırda satta .. diğer trend sistemi alda .. ama oda snırda alda ... ema satta azaten .. ewde satta .. istopum belli kısa devam ben şahsen şimdilik ... ama herşey olabilir tehlikeli bölge. .. bence .... dikaktli olunmalı ...
az daha uğraşırlarsa 15 dakikalık grafiğinden bi çamaşır ipi yapacaklar...
dedim çökertecekler diye:)
amanında amanın .. küskü geldi hoşgeldi .. o kadar sevindimki anlatamam .....lelele.lelele.lelele:D:D:D
inşallah terste kalan olmamıştır arkadaşlardan ...
şimdi gel de bu göstergeleri gözlerinden teker teker öpme. .lelele
yaf 5 dakka ayrıldım kırmıs pifffff
[QUOTE=Strategist;251224]Sayın patron sana özel bir projeksiyon ve EW sayımı yaptım. 6. dalga düşüşü bekliyorum patron... Bu çok az EW'cinin bildiği, Elliot amcanın sır gibi sakladığı ve çok az kişiye öğrettiği özel bir dalga... Demiş ki: "6. dalganın yanında 3'ün 3'ü halt etmiş. Bu dalga ile ilgili çalışmalarımı yayınlamayacağım çünkü paniğe neden olabilir." :..:[/QUOTE]
stro patron .. valla teprik ederim .. bu kaçıncı patron .... tam böyle ben .. kararsızlık içindeyken geliyosun .. projeksyonu çizip .. gidiyosun ... sonra .. projekson gerçek oluyor ... saygılar hörmetler patron ... ..brv.brv.brv.brv
[quote=selçuklu;251272]stro patron .. valla teprik ederim .. bu kaçıncı patron .... tam böyle ben .. kararsızlık içindeyken geliyosun .. projeksyonu çizip .. gidiyosun ... sonra .. projekson gerçek oluyor ... saygılar hörmetler patron ... ..brv.brv.brv.brv[/quote]
Saygılar hörmetler bizden patron... .lelele
EW'nin derinliklerine indim projeksiyonlar ondan isabetli patron... Elliot amcanın kimseye öğretmediği bazı sırlara ulaştım... :..:
şimdi de taze şort olan arkadaşlar dikkat etmelidir der göstergelerim. .heyk
bıktım valla be..bi trend olsa da göstergelerim de biraz dinlense artık :..: