1 adet lönkümle devam yetiş mudizzzzzzzzzzzz
Printable View
1 adet lönkümle devam yetiş mudizzzzzzzzzzzz
sistemciden de histemciden de buffer alal ala düşürüyor...diğer yandan 15 dklıklarda pis pupular var..4 karlı tradeden sonra bekliyorum... L yi yenilemiş olmasına rağmen graşacak diemiyorum
[QUOTE=Astatin;443794]sistemciden de histemciden de buffer alal ala düşürüyor...diğer yandan 15 dklıklarda pis pupular var..4 karlı tradeden sonra bekliyorum... L yi yenilemiş olmasına rağmen graşacak diemiyorum[/QUOTE]
herşey satta dipler delinmiş kan gövdeyi götürüyor -4 -5 olması an meselesi...
ama long devam :) eeele zevk alıyom ki şu an
[quote=Astatin;443773]15 dklık grafta 101150-102000 bandı muhim..alt boll band kol gibi açık...graşabilir ama yukarı dönecekse bile daha çok dalgalanacak..surf tıme[/quote]
[quote=seagate;443795]herşey satta dipler delinmiş kan gövdeyi götürüyor -4 -5 olması an meselesi...
ama long devam :) eeele zevk alıyom ki şu an[/quote]
saldır memü:::
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
Puahahahahahahhaha
çaktım longu itneye 425 den para bile aldım öölee zevkliydiki :D
memü.. 1 adet longla 275 den yanına geldim..madem makara var..katılalım
sattım haci ben 425 den :D flatim
spot sıkıntılı yerde.. durum vahim :(
[IMG]http://l1304.hizliresim.com/18/m/m7b68.jpg[/IMG]
[B]ben yeşile tepki bekliyodum ama gelmedi [/B] flat bekliyorum belirsizlik var büyük.. :(
spot desteğin altına sarktı tuzak olabilir emme emin değilim.. esas desteklere uzağız 82 zaten...
bu açıdan halen yukarı potansiyel var ve zhort diye göçerse aşşada potans otomatik oluşuyor... tam ortada...
[B]
İTNELİK HAT SAFHADA...[/B]
[quote=seagate;443798].lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
Puahahahahahahhaha
çaktım longu itneye 425 den para bile aldım öölee zevkliydiki :D[/quote]
[quote=Astatin;443799]memü.. 1 adet longla 275 den yanına geldim..madem makara var..katılalım[/quote]
hızına yetişimiyi memü..:D+.
aha bak longdan tırstım şimdi..5 dklık sistem al vermiş..peee..hehehehe
yalnız adam pskolojik üstünlüğü ele geçirdi..o kadar gerildiki piyasa, ne tarafa 500 puan verse herkes o tarafa yığılacak...tehlikeli
[IMG]http://k1304.hizliresim.com/18/m/m7b7w.jpg[/IMG]
he ya öğle arası yukarı alırsa aha not diye gömçeriyor milleti.. şu an tam ortada..
:::::::::
aps de -2600 enteresan.. depti depti kısa vakit..yok depmedi..global graşieynseync