-
[QUOTE=Astatin;61337]piyasada kalan tek boğa da o olsa gerek..ama bence de Dj iyi toparlayacak..:)[/QUOTE]
sorma dun fln kısa girdim geceye okadar kar eridi gitti gün içinde kendi kızıp duruyorum şimdide terse gelmeyelim sabahta zarar yazmayalım en azından karı gorunce kapatıp cıkıcam pozisyondan artık bir süre trend belli olana kadar
-
Iş C Yorumsuz
[url=http://www.kucukresim.com][img]http://ekim10.kucukresim.com/uploads/screenhunter-5d1127.jpg[/img][/url]
-
KONUYLA BİR ALAKSI YOK UYDU İLE İLĞİLENENLER BAKSIN....
[url]http://sanalcilar.blogspot.com/[/url]
-
Dow bir TOBO yaptı 15 dkda hedefe ulaştı. MAşallah
-
bariyer dibinden koptu gelior gocaman
-
[QUOTE=Vob Trader;61345]bariyer dibinden koptu gelior gocaman[/QUOTE]
daha çok var kapanmasına bunlar ne dansözlükler yapıcaklar bakalım tam stres yaa
-
[QUOTE=Vob Trader;61307]anladım. tşk ederim. isabetli yorumlarınızdan dolayı tebrikler:)[/QUOTE]
saol sevgili Vobtrader. dow az daha artılayacaktı demin, bakalım kapanış ve future ne yapacak.
-
[QUOTE=VOBiX;61304]Bu beklentin güzel makro olarak destekleyici çok verisi var.[/QUOTE]
ama yine hala iki ihtimaldeyiz makro destekleyici çok, karşılığında ise ne kadar eleştirilsede ben ve paulson var. özellikle ben yaptığı ilk zamanlama ve öngörememeden sonra (ki aslında biliyordu dillendirmedi) son dereece aktif. bitmiş bir sistemin karşısında son mücadele kalesi.
bir gün tek ihtimal kalacak ama ne zaman?
sevgiler.
-
kapanış tahminleri alayım..8953
-
[quote=Astatin;61350]kapanış tahminleri alayım..8953[/quote]
çok pardon 8853 ...flat olana atmak bedava
-
tanışma iyi fikir sevgili Vobtrader, iskender daha iyi fikir, hazır borcum varken sevgili Queen, bu arada bence en iyi iskender ankarada.
sevgiler.
-
[QUOTE=Astatin;61351]çok pardon 8853 ...flat olana atmak bedava[/QUOTE]
8752. bana da bedava.
-
[QUOTE=Astatin;61337]piyasada kalan tek boğa da o olsa gerek..ama bence de Dj iyi toparlayacak..:)[/QUOTE]
.brv.brv.brv.lelele
-
[QUOTE=jelibon;61352]tanışma iyi fikir sevgili Vobtrader, iskender daha iyi fikir, hazır borcum varken sevgili Queen, bu arada bence en iyi iskender ankarada.
sevgiler.[/QUOTE]
bu fikri şiddetle benimsiyorum sn üyelere duyrulur organizayonu da üstlenirim eğer ok derse çoğunluk :)
-
8750 yukarısına atması gerek yoksa aşagı dönücek...ozaman 8850leri telaffuz ederiz..
-
boğa yokmu forumda hadi el atıverin arkadaslar..
-
[quote=negrolino;61320]aracı kurum değil bankadan işlem yapıyorum hatam bu olsa gerek[/quote]
bir çok aracı kurum ücretsiz olarak matriks izleme olanağı sağlıyor.
araştırın derim
-
[QUOTE=furkan;61357]boğa yokmu forumda hadi el atıverin arkadaslar..[/QUOTE]
ben çakma boğa:)
-
8670den bir atak daha gelebilir yoksa bogaları mundar edicekler :)
-
[QUOTE=furkan;61357]boğa yokmu forumda hadi el atıverin arkadaslar..[/QUOTE]
merak etme dostum...yarından sonra güzel olacak ortam...için rahat olsun mışıl mışıl uyu...dow kapanışı hiç sorun değil olabildiğince eksi olması daha iyi ve sağlıklı olacak....
bol kazançlar...
-
8830 dow tahmini kapanış..
-
[QUOTE=mordak;61361]merak etme dostum...yarından sonra güzel olacak ortam...için rahat olsun mışıl mışıl uyu...dow kapanışı hiç sorun değil olabildiğince eksi olması daha iyi ve sağlıklı olacak....
bol kazançlar...[/QUOTE]
sagolasın hepimiz kazanırız uzun vadede inşallah:)
-
ben bu graf cok korkyorum..
sindi asaya potans yeresinde amma daha teyit deyil.. ben flat zaten
[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/2325/15dgn2.png[/IMG]
-
mevsimsel olarak ortalamalarda en kötü zaman ekim iken en iyi zaman ise kasım.
mevsimsel olarak kasımda alınan bir pozisyon 6 ay güzel getiri getireceği düşünülür.
beni kasan ilk şey spde %10 üstü düşüş olan ekim aylarında ki 9 defa olmuş %8 lik eksra bir düşüş daha olmuş.
ikincisi ise seçim zamanı yapılan kapanıştan % 5 daha yüksekten kapatılması gereklililiği.
yani 9600 % 5 yukarı.
10700 lerin kırılmasıyla ayı piyasasının tek yılla kalmayacağını anladım.
en iyi alım tarihi 16 kasım. 16-23 kasım arası piyasanın nerede olduğuna bakaraktan yönümü yukarıya çevireceğim. ilk dalga düşüş bitmiş olacak. yani asıl ayı rallisine oynayacağım. yani dipten alım deneyeceğim. dip derken illa yeni bir dip olmak zorunda değildir, kısa vadeli diptir.
peki beni ne zorlayacak?
hiçbir geçmiş teknik 2008 de kriz ortamındaki tekniklerle bağdaştırılamaz.
hiçbir geçmiş istatisikte 2008 deki kriz ortamında referans olamaz.
o yüzden şimdilik kısaca 7800-9800 bandı dedik. kırılımda her iki tarafada duruma bakacağız.
kırılana kadar dibin oluşmuş olma veya oluşmamış olma ihtimali eşittir. dikkat edin bahsettiğim dip sonuçta ilk dalga diptir illaki ralli gelir ordan sonra esas dip ve ayı piyasası biter.
nasdaq krizinde 4 yılda eski zirveler görülmüştür, uzun bir süreç bizi bekliyor yani.
unutmadan 3 kere bantta hareketeler oldu, bu sefer bir tarafa kırılacak diye bir garantide yoktur.
sevgiler.
-
dow uzunları cok uzmucek şekilde kapattı sabaaha futuresa kaldı durum
-
jelibon şimdi sadece queen'e mi iskender kebap ısmarlayacaksın yani..
-
[QUOTE=jerfin;61367]jelibon şimdi sadece queen'e mi iskender kebap ısmarlayacaksın yani..[/QUOTE]
hakkat şu toplanma organizasyonu ciddiye alalım farzımisal böyle bi organizasyon olsa kimler teşrif edebilir??
-
[QUOTE=jerfin;61367]jelibon şimdi sadece queen'e mi iskender kebap ısmarlayacaksın yani..[/QUOTE]
ayıp ediyorsun borcum Caretteya, ama herkes benden.
-
[QUOTE=Vob Trader;61368]hakkat şu toplanma organizasyonu ciddiye alalım farzımisal böyle bi organizasyon olsa kimler teşrif edebilir??[/QUOTE]
ankara yakın bana gelirim ben.. güzel olur gerçekten..
-
[QUOTE=jerfin;61370]ankara yakın bana gelirim ben.. güzel olur gerçekten..[/QUOTE]
ankaramı istanbulmu önce ona karar vermek lazım :)
-
[QUOTE=jelibon;61369]ayıp ediyorsun borcum Caretteya, ama herkes benden.[/QUOTE]
oooo bitanesin.. sen coştun yaa bizde kıyamayız şimdi sana..
-
[QUOTE=Vob Trader;61371]ankaramı istanbulmu önce ona karar vermek lazım :)[/QUOTE]
katılacak olanlar tamam desin sonra çoğunluk nereye yakınsa veya neredeyse.
ben Angara.
-
[QUOTE=Vob Trader;61371]ankaramı istanbulmu önce ona karar vermek lazım :)[/QUOTE]
oooo ist çıkarmayın şimdi, yan çizerim sonra:..:
-
[QUOTE=jelibon;61373]katılacak olanlar tamam desin sonra çoğunluk nereye yakınsa veya neredeyse.
ben Angara.[/QUOTE]
ben eskişehir ortadayım yani:) 2 kişi daha var esk dan biri modumuz cbaykus diğeri bull market :) ankara olsada gelirim ist olsada :)
-
[QUOTE=jerfin;61374]oooo ist çıkarmayın şimdi, yan çizerim sonra:..:[/QUOTE]
çoğunluk nerdeyse o ilde olur :) ben ist diye biliodum çoğu kişiyi
-
[QUOTE=Vob Trader;61376]çoğunluk nerdeyse o ilde olur :) ben ist diye biliodum çoğu kişiyi[/QUOTE]
tamam o zaman bu forumda çoğunluk ankara'da.. il belli olmuştur:..:
-
[QUOTE=jerfin;61377]tamam o zaman bu forumda çoğunluk ankara'da.. il belli olmuştur:..:[/QUOTE]
evet ankara da bir toplantı organizasyonu düzeni atalım :) moderatörler ne der bu işe
-
[QUOTE=Vob Trader;61376]çoğunluk nerdeyse o ilde olur :) ben ist diye biliodum çoğu kişiyi[/QUOTE]
nasıl olsa herkes gelmeyecek, banada yer farketmez, imkan var imkan yok.
gelmek isteyenler yer belirtsin bir bakalım, sonra tarihe bakarız.
-
[quote=mordak;61354].brv.brv.brv.lelele[/quote]
evet evet..sonuçta dj ciddi toparlayacak dediğimde %3.5 eksiydi..nerdeyse sıfır oldu.. :=) bildi sayılıyorumdimi şimdi..toparlamış kapatacak demedim sonuçta toparlayacak dedim...neyse..flat e davulun sesi hoş gelir :).lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
-
[QUOTE=jelibon;61380]nasıl olsa herkes gelmeyecek, banada yer farketmez, imkan var imkan yok.
gelmek isteyenler yer belirtsin bir bakalım, sonra tarihe bakarız.[/QUOTE]
evet. çoğunluk nereyi isterse tabikide:) yarın seans içi çoğunluk burdayken bi sorarız gene