-
herkese merhaba, bol ve stressız kazanclar...
Azız Nesın'ın 'ah bız eşekler' oykusunu bılır herkes, ısrarla, 'yok yok kurt değildir' esprısı. Piyasa da şimdi aynı şeyı yapıyor, 'yok yok birşey yok', ama aslında sıyası ortam toz duman, Başbuğ acıkca beyan ettı, 'ne yapacağımızı gorecekler' dedı, simdi bu sozun ustune gıdıyor, hukumet ıse gerı adım atmaya hıc nıyetlı değil, hatta hukumetın yazar cızer takımı 'gerı adım ıntıhar olur' dıyor, hukumete 'sonuna kadar gıt' gazı verıyor.
Piyasa ise bırsey yokmus gıbı davranıyor, ıkı yol var, ya asker sonuna kadar pasıfıze edılmeyı kabullenecek, ya da kıyamet kopacak.
Tuhaf ama kımse bunu umursamıyor.
Ben o kadar kolay olmayacağı dusuncesındeyım.
-
Bu arada 15 dklık ve 60 dklıkda çıkan KÜSKÜBAR dan sonra sanırsam 46100 civarının altındaki bir kapanış GÜNLÜK dede KÜSKÜBAR çıkarır...
-
[quote=fXci;130960]Başka bi fayf munut cistemim cokh zilli bisey deel emme ossun :::
[IMG]http://i40.tinypic.com/33y3thl.png[/IMG][/quote]
Van munut'i isteruh.:::
-
[quote=sazan;130982]Van munut'i isteruh.:::[/quote]
gart zampara:..:
-
[QUOTE=Astatin;130973]hiçbirşey eksik falan değil..çatır çatır verecekler hasta etmeyin adamı..pambık hasta etme beni[/QUOTE]
Ya bırakın bi rahat rahat düşşün tutmayın elinden kaldırmayın hatta bir tekmede siz vurun düşenin dosdu olmadığını anlasın ben tekmeyi vurdum bile
-
Herkese günaydın...Dün belirttiğim gibi her yukarı hareketi Short pozisyonları arttırmak için değerlendirdim...Sistem de gün boyu SAT'ta kaldığı için stop-loss çalışmadan günü Short pozisyonda tamamlayabildim...Spot ve Vob zayıf...İŞ(C)'deki dünkü kapanıştaki sağlam duruştan anlaşılan birileri Dow'da tekrar bir önceki zirveye yükseliş öngörülerine istinaden pozisyon almış...Bekledikleri olmayınca da şimdilik kuyruğu dik tutmaya çalışıyorlar...Yarın Tarım dışı istihdam ve Fabrika siparişleri datası gelecek...Bunların beklenenden kötü gelmesi halinde buraları toz duman edebilirler...Bu tedirgin ve temkinli bir bekleyişe sebep olacaktır.Bu yüzden de en azından yarınki datalara kadar aşağı eğimli bir piyasa beklerim...Geçtiğimiz 2 ay para kazanmanın çok da kolay olmadığı aylardı...Bu ay herkes için bunun tersine dönmesini diliyorum...Bol kazançlar...
-
şincii..garan 4.04 kapası, hımm, işc de en az 6 kademe gelir..hımmm...iyi iyi..yarın devredeceğimiz piramit keops gibi bir boyuta ulaşır artıkın..ayrılda gel
-
[QUOTE=MASTER;130985]Herkese günaydın...Dün belirttiğim gibi her yukarı hareketi Short pozisyonları arttırmak için değerlendirdim...Sistem de gün boyu SAT'ta kaldığı için stop-loss çalışmadan günü Short pozisyonda tamamlayabildim...Spot ve Vob zayıf...İŞ(C)'deki dünkü kapanıştaki sağlam duruştan anlaşılan birileri Dow'da tekrar bir önceki zirveye yükseliş öngörülerine istinaden pozisyon almış...Bekledikleri olmayınca da şimdilik kuyruğu dik tutmaya çalışıyorlar...[COLOR="Red"]Yarın Tarım dışı istihdam ve Fabrika siparişleri datası gelecek...Bunların beklenenden kötü gelmesi halinde buraları toz duman edebilirler[/COLOR]...Bu tedirgin ve temkinli bir bekleyişe sebep olacaktır.Bu yüzden de en azından yarınki datalara kadar aşağı eğimli bir piyasa beklerim...Geçtiğimiz 2 ay para kazanmanın çok da kolay olmadığı aylardı...Bu ay herkes için bunun tersine dönmesini diliyorum...Bol kazançlar...[/QUOTE]
Bu veriler kötü gelirse eyvah, ya iyi gelirse önümüzdeki dönemin korkulu rüyası enflasyon mu hortluyor yoksa diye düşünüp eyvah ki ne eyvah.:eek:
-
[QUOTE=sovalye;130917]açılıştan beri her kademeden alım yaptım flat değilim artık
yine güçlü duruyoruz sistem sat verene kadar zarar etsemde tutmayı planlıyorum[/QUOTE]
bu spot100 de 36000 kırılmadığı sürece senin için rahat edecek, kısacılarda huzursuz olacak.
-
Sn sovalyeden başka long bekleyen var mı?
-
tventi minit sat deyor.:::üüü:..:
-
[QUOTE=enorton;130989]Sn sovalyeden başka long bekleyen var mı?[/QUOTE]
az önce 525 ten kısaları kapatıp longladım ne kadar tutatrım bilmiyorum.