Sistemi 5-15 al veren varmı.
Printable View
Sistemi 5-15 al veren varmı.
obo var ve boğazını kırdı ama bu yükseliş trendi hep böyle tuzaklarla doluydu o yüzden şu an itibariyle 46750 üzerine atarsa yine bir yukarı dalga başlayabilir, atamazsa zaten şelale devam:..:
[IMG]http://img242.yukle.tc/images/1332zsd.png[/IMG]
Dow tepe de spot en tepeden 400 puan eksi.
[quote=erkan.;131004]Sistemi 5-15 al veren varmı.[/quote]
sadece 5 dk lık sınırda ki açılış sonrası yataya bağladığımız için sık yön değiştirebilir en ufak fiyat oynamalarında..
5 dk üzeri periyotlar sat konumda devam..
[QUOTE=erkan.;131004]Sistemi 5-15 al veren varmı.[/QUOTE]
Bende ala verdi ama heran sata dönebilir çünkü fiatlar çok yakın birbirine
[quote=YAVUZHAN;131007]sadece 5 dk lık sınırda ki açılış sonrası yataya bağladığımız için sık yön değiştirebilir en ufak fiyat oynamalarında..
5 dk üzeri periyotlar sat konumda devam..[/quote]
short devam ediyorum. dünden kalan shortları 3 kere stoplayıp yukardan tekrar shortladım.
1 pozisyon long yaptım.karlı kapattım.
Sanki yukarı yapıcaklar gibi durdu bana borsa ondan sordum.
Teşekkürler.
veremiyorlar veremiyorlar. gidicem memlekete ayı sürüsü getiricem.. pençelesinler şurayı. kaç gündür paraya hasret kaldık..
Oy oy oy oy makas kapandı. Bu sefer alırlarsa felaket olur...
acemi histemim şöyle belki tutar :D : dow bu gece yükselebilir uzunları döktüler, bu hafta 8600 bile görebilir bilmiyorum eur-usd bugün 1.4140 tekrar çıkabilir, ama vob'u bilmem :)
[quote=BORSACIOZGUR;131010]veremiyorlar veremiyorlar. gidicem memlekete ayı sürüsü getiricem.. pençelesinler şurayı. kaç gündür paraya hasret kaldık..[/quote]
özgür stres yapma ayılar içinon gün daha beklemen lazım neden on gün kasım dibinin 233 gün sonrası 13 temmuza geliyor bu tarihe kadar trend bozulmaz fibo öyle diyor
[QUOTE=sazan;130982]Van munut'i isteruh.:::[/QUOTE]
yokh abi deminnen van munut gendini imha etti ::: efedersin birini okadar uyardım bu cokh tehlikeli bi zistemdir kendisi ... bunu cophe atmak leazım didim emme diynemedi.
[quote=erkan.;131009]short devam ediyorum. dünden kalan shortları 3 kere stoplayıp yukardan tekrar shortladım.
1 pozisyon long yaptım.karlı kapattım.
Sanki yukarı yapıcaklar gibi durdu bana borsa ondan sordum.
Teşekkürler.[/quote]
dünkü sert düşüşle beraber aşırı satım bölgelerine inen göstergelerin gazı alınıyor şimdilik.ben 47 bin üstüne atmadığımız sürece böyle düşünücem kaldı ki futurelarla beraber dün dow un sert satışlar yediği sırada açık olan avrupa borsalarınında bugün + performans sergilemesi yeni satış gelmesini engelliyor ve azda olsa olumlu seyir devam ediyor gibi..tabi şimdilik..
bugün gördüğümüz 46325 seviyesinin altına sarkma yeni satıcı getirebilir,47 bin üstünde ise yukarı atak ciddileşir diyorum.